50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm senin icin hayirlisi olsun,
huzursuz olacagin, mutsuz oldugun biryerde durmamakla iyi yapmissin..

umarim en kisa surede kendine uygun bir is bulursun cnm.

yenibirise, kariyernete gir kuzunun dedigi gibi canim..

desteğin ve fikirlerin için çok teşekür ederim peppercimm Şeniz
sanada kuzucummm.. Şeniz

oo ne guzel canim bak, ne cabuk. insallah dedigin gibi hayirliysa olsun canim benim.

klikcim hayırlısı olsun hakkında. umarım çok mutlu olursun nerede olursan olzemuszemus
ben de bir anda çıkmıştım önceki işimden. şimdi pürüzler yaşasam da memnunum. yolun açık olur umarım canım benim.

ilerleme var, benim demek istedigim az yeme ama saglikli seyler ye.....
hasta olmasan seni bocek yapardim peppermint cok az yemissin ama hastasin diye yapmiyorummm. umarim toparlarsin bu aksam..dun benim de karnim cok agridi sicak su torbasiyla uyudum. niyeyse??

hayirlisi olsun... herseyden onemlisi senin huzurun.
oyle kestirip atma sakin tesetturluyum is bulamam diye. pek cok is veren icin bunun onemi yok canim. pozitif ol.. bende cok zor bir insanla calisiyorum simdi uzaktayim diye o kadar seviniyorum ki......benim hayatimi alt ust etmisti patronum.....cok iyi anliyorum seni.

@Spatzcım saçlarını yeni gördüm çok güzel,çok yakışmış.
düğünden sonra bende hemen kestiricem sabrediyorum..

çok sağol spatzcımm.
ya ne kadar memnun olmasamda burdan
birden bire bir boşluğa düştüm sankii
inşallah bende bana doğru düzgün davranan insanların işlettiği bir iş bulurumm..
insanın birden bire işsiz kalması kötü oluyormuşş
bu kendi tercihim bile olsaa

bozma moralini bulursun is... herseyden once senin mutlulugun gelir. bulamazsan da biraz evinin keyfini cikarirsin dinlenip...

sağolasın anchusacığımm..tabii dediğin gibi pes etmiyorum ama genelde büyük firmalarda iş bulamıyorumm..tabii sadece tesettürlü olmama bağlamıyorumm.tecrübe ve eğitim açısından yetersiz bulduklarından da aranmıyor olabilirim dediğin gibi..
gerçekten huzursuz bir iş ortamı insanın neredeyse günlük yaşamını mahvediyor diyebilirim
inşallah karşıma gerçekten iyi niyetli ve iyi kalpli kibar insanlar çıkar :Saruboceq:

cikacaktir, olumlu dusun ki olumlu olsun hersey...

o boşluğu çok iyi anlıyorum ben klikcim. ama her işte bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar.görüceksin herşey çok daha güzel olucak....

@Spatzcım saçlarını yeni gördüm çok güzel,çok yakışmış.
düğünden sonra bende hemen kestiricem sabrediyorum..

kesin kestir kuzucum. hem güzel hem pratik. şiddetle tavsiye ederimopuyorumnanaktan

son menümüde yazayım anchusacığımm
sabah : 1 kayısı-1 bardak su
kahvaltı : 3 s.zseytin-2 y.zeytin-yarım k.k peynir-1 domates-1 salatalık-1 yeşil biber-2 dilim kepek ekmeği-1 bardak şekersiz çay
ara : yarım avuç beyaz leblebi
öğle : 1 büyük kase tavuklu-peynirli göbek salatası-1 dilim kepek ekmeği
ara : 1 avuç kuru üzüm
ara : maalesef bir instente
akşamada : tavuklu patates yemeğim var..azda pilav yerim..birde salata
lesliemide yapacağım tabii
moralimi geri kazanırsam

MELABAAAAAAAAAAAAAA canlarim ben geldim dun giremedim kusura bakmayin bugun de pek olmayacagim basinda yarinda okul gezisi CUMAYA KADAR YOKUM ozleyin beni

menulerimi yazayim mi dun unuttum ama saglikliydi pek cis neyim yoktu bugun

sabah

kahvaltilik gevregi
sut

ogle
2 dilim ekmek (arasinda az kasar domates neyim)
1 muz
1 armut (diyette onerilmeyen iki meyve yanyana gelmis)

ara
daha karar vermedim:)

aksam
tavuk
salata

yildizli pekiyi... aferin sanaaaakaydirigubbakcemile2

uygundur yesacim. sana da yildizli pekiyi. ama arada hafif birseyler ye tamam mi? iyi yolculuklar ve iyi eglenceler sana okul gezisinde...:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…