cnm senin icin hayirlisi olsun,
huzursuz olacagin, mutsuz oldugun biryerde durmamakla iyi yapmissin..
umarim en kisa surede kendine uygun bir is bulursun cnm.
yenibirise, kariyernete gir kuzunun dedigi gibi canim..
klikcim birde hürriyet seri ilanlar var ordada çok ilan oluyor..
kariyerde cv'm var ama tesettürlü olduğum için oradan pek iş bulacağımı sanmıyorum yaa
zaten dönüş de olmadı hiç..
elemanonlineden bugün 10-12 tane yere cv attımm.az öncede birinden aradılar..
yarın 10.30 da randevu verdiler.gideceğim bakalımm
inşallah hayırlısıysa olur bu iş..
oo ne guzel canim bak, ne cabuk. insallah dedigin gibi hayirliysa olsun canim benim.
ilerleme var, benim demek istedigim az yeme ama saglikli seyler ye.....bugün yediklerim sabah kalkınca elma sirkeli bi büyük bardak su içtim.aceleyle evden çıktığım için iş yerinde kahvaltı yaptım sabah kaşar peynirli bol domatesli biberli soğuk sandivic yedim(hiç tuz ekmedim,pekte büyük sayılmazdı)
1saat sonra iş yerindeki herkes bi sürü şey getimiş onları kırmamak için ikram edilenlerden çok az yedim,örneğin 1 çay tabağı kısır,1 çatal makarna salatası ve gene 1 çay tabağı kadar bisküvili muhallebili hafif bi tatlı
ee hal böle olunca akşama kadar acıkmadım.
biraz öncede kendime yağsız makarna haşladım içine ton balığı attım bi tabak kadar,baktım yiyom yiyom bitmio dedim sen bunu bititme çok doldurmuşum çünkü tabağı 1tabağın yarısını yedim ve bıraktım.
akşam 7-8 gibi acıkırsam 2,3tane kayısı yemeyi düşünüorum.
bugün bi badak kolayı reddettim
ve gün içerisinde öğlen eve geldiğimde 200 ip atladım.
akşam 7-8 gibi bi 200daha ip atlıcam,gece yatmadan öncede 45 dk sporumu yapacam öle yatacam.
dün o kadar yorgun olmama rağmen 40dk spor yaptım(bunun içinde 150 mekikte vardı) ve 300 ip atladım öle uyudum....
hasta olmasan seni bocek yapardim peppermint cok az yemissin ama hastasin diye yapmiyorummm. umarim toparlarsin bu aksam..dun benim de karnim cok agridi sicak su torbasiyla uyudum. niyeyse??bugun yediklerimi (yemediklerimi ) yazayim)
sabah
2 lokma kepek ekmegi
yarim k.k beyaz peynir, demli cay
ogle
patates puresi
yagsiz yogurt
1 muz
ara
yarim k. kutusu beyaz peynir
--istahsizlik da kotuymus yaa.
yemek gormeye bile dayanamiyorum su an. :-((
evet maalesef kuzucumm..
bir birikim sonucuda diyebiliriz.
patronum olacak adamlar yanında çalışanları 2. sınıf insan yerine koyan insanlar maalesef..
son zamanlarda bana karşı davranışlarından nefret etmeye başlamıştımm
ve bugünde bu nefretim patlak verdi..
ama acil iş bulmam lazım bilmiyorumkismile
klikcim hayırlısı olsun hakkında. umarım çok mutlu olursun nerede olursan olzemuszemus
ben de bir anda çıkmıştım önceki işimden. şimdi pürüzler yaşasam da memnunum. yolun açık olur umarım canım benim.
çok sağol spatzcımm.
ya ne kadar memnun olmasamda burdan
birden bire bir boşluğa düştüm sankii
inşallah bende bana doğru düzgün davranan insanların işlettiği bir iş bulurumm..
insanın birden bire işsiz kalması kötü oluyormuşş
bu kendi tercihim bile olsaa
hayirlisi olsun... herseyden onemlisi senin huzurun.
oyle kestirip atma sakin tesetturluyum is bulamam diye. pek cok is veren icin bunun onemi yok canim. pozitif ol.. bende cok zor bir insanla calisiyorum simdi uzaktayim diye o kadar seviniyorum ki......benim hayatimi alt ust etmisti patronum.....cok iyi anliyorum seni.
bozma moralini bulursun is... herseyden once senin mutlulugun gelir. bulamazsan da biraz evinin keyfini cikarirsin dinlenip...
cikacaktir, olumlu dusun ki olumlu olsun hersey...sağolasın anchusacığımm..tabii dediğin gibi pes etmiyorum ama genelde büyük firmalarda iş bulamıyorumm..tabii sadece tesettürlü olmama bağlamıyorumm.tecrübe ve eğitim açısından yetersiz bulduklarından da aranmıyor olabilirim dediğin gibi..
gerçekten huzursuz bir iş ortamı insanın neredeyse günlük yaşamını mahvediyor diyebilirim
inşallah karşıma gerçekten iyi niyetli ve iyi kalpli kibar insanlar çıkar :Saruboceq:
çok sağol spatzcımm.
ya ne kadar memnun olmasamda burdan
birden bire bir boşluğa düştüm sankii
inşallah bende bana doğru düzgün davranan insanların işlettiği bir iş bulurumm..
insanın birden bire işsiz kalması kötü oluyormuşş
bu kendi tercihim bile olsaa
@Spatzcım saçlarını yeni gördüm çok güzel,çok yakışmış.
düğünden sonra bende hemen kestiricem sabrediyorum..
o boşluğu çok iyi anlıyorum ben klikcim. ama her işte bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar.görüceksin herşey çok daha güzel olucak....
son menümüde yazayım anchusacığımm
sabah : 1 kayısı-1 bardak su
kahvaltı : 3 s.zseytin-2 y.zeytin-yarım k.k peynir-1 domates-1 salatalık-1 yeşil biber-2 dilim kepek ekmeği-1 bardak şekersiz çay
ara : yarım avuç beyaz leblebi
öğle : 1 büyük kase tavuklu-peynirli göbek salatası-1 dilim kepek ekmeği
ara : 1 avuç kuru üzüm
ara : maalesef bir instente
akşamada : tavuklu patates yemeğim var..azda pilav yerim..birde salata
lesliemide yapacağım tabii
moralimi geri kazanırsam
MELABAAAAAAAAAAAAAA canlarim ben geldim dun giremedim kusura bakmayin bugun de pek olmayacagim basinda yarinda okul gezisi CUMAYA KADAR YOKUM ozleyin beni
menulerimi yazayim mi dun unuttum ama saglikliydi pek cis neyim yoktu bugun
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
ogle
2 dilim ekmek (arasinda az kasar domates neyim)
1 muz
1 armut (diyette onerilmeyen iki meyve yanyana gelmis)
ara
daha karar vermedim:)
aksam
tavuk
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?