50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen 2 enginar, yanında yoğurtlu semizotu yedim ekmeksiz. Arkadaşlar enginar kadın sağlığı için acayip faydalı bir bitkiymiş, ayrıca karaciğere de çok faydalı, ben bayılırım ayrıca. ızmir de yaşadığım için de burası sebze meyve cenneti, otlar filan dolu. Akşama iş çıkışı 30 dak yürüyüş yapıcam. Sonra meyve ile yoğurt ve bol su.

yildizli pekiyi

sen uyuma numarası mı yapıyordun bu arada? Ben olsam kalpten ölürdüm herhalde :1shok:

yapacak hic birsey yoktu uyuma numarasindan baska....odadan cikinca adam seslendim cesaretimi toplayip kim var orada diye...panik oldu kacarkende aldigi herseyi dusurup gitti.. ama onun korkusu yetti bana....simdi hirsiz girecekse ben evde yokken girsin diyorum hep...

iyi yine kurtarmışsın çalınanları. Düşünemiyorum aslında ama benim başıma gelse ya avazım çıktığı kadar bağırırım ya senin gibi numara yaparım ya da olduğum yerde bayılırım zaten hırsız da alacağını alır o zamana kadar :)

şekerler yaa aranızda yalovayı bilen gören varmı
ben gitmiştim.lise gezisinde
ama yaşamak için nasıl nasıl istanbula çok yakın diyorlar.
feribotlamı gidiliyor.?
bilen varsa

o an hic mal mulk dusunmuyorsun. birtek kendi canini dusunuyorsunn inan ki...ne alacaksa alsin da gitsin diye dua ediyorsun

şekerler yaa aranızda yalovayı bilen gören varmı
ben gitmiştim.lise gezisinde
ama yaşamak için nasıl nasıl istanbula çok yakın diyorlar.
feribotlamı gidiliyor.?
bilen varsa

canim deniz otobusu var. guzel bir yer.Istanbula da gercekten cok yakin.... hayirdir oraya mi tasiniyorsunuz yoksa???

canim deniz otobusu var. guzel bir yer.Istanbula da gercekten cok yakin.... hayirdir oraya mi tasiniyorsunuz yoksa???

canımcım ,biz doğuda görevliyiz şu anda.
tayin dönemimiz geldi. gerçi sen beni antalyada biliyorsunuz galiba daha önce öle yazmıştın. bundan önce Antalyadaydım.
neyse şimdi tayinden açık illerimiz belli olmuş yalova var.3 tercih var.karar veremiyom.bazı illeri kesinleştirdimde .

nilufert guzel yer yalova dusunmeyin cok.. evet ben once seni antalyada saniyorudm. ama sen sonra duzelttin burdurluyum ama doguda gorev yapiyoruz deyince tekrar ogrendim aklimda dogrusu var simdi...

bugun isyerindekilerin suratlari asik bana karsi,
ona canim sikildi biraz.

dun hastayim dedim gelmedim ya;

h.sonu adanaya gittigimi biliyorlardi, belki gec geldim, hastayim numarasi yaptim saniyorlardir

bir de dun aksam cihan aksoy'a randevum vardi,
kac aydir bekledigim randevu (belim icin) o kadar hastaydim ki, ona bile gidemedim :-(((

en cok ona uzuluyorum simdi, ama hastanede bi kizla konustum, sagolsun yardimci olmaya calisti, 1-2 hafta icinde bosalan randevulardan bi rand. ayarlamaya calisacak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…