anladım cnm çok saolun hergün inş yediklerimi yazıcam birazdanda elma yerim akşamıda dediğin gibi haff bişi yiyim biberiye yoktu yarında onu alırım inş çok saolun arkadaşlarzemuszemuszemuszemus
Öğlen 2 enginar, yanında yoğurtlu semizotu yedim ekmeksiz. Arkadaşlar enginar kadın sağlığı için acayip faydalı bir bitkiymiş, ayrıca karaciğere de çok faydalı, ben bayılırım ayrıca. İzmir de yaşadığım için de burası sebze meyve cenneti, otlar filan dolu. Akşama iş çıkışı 30 dak yürüyüş yapıcam. Sonra meyve ile yoğurt ve bol su.
kizlar ben evde tek basima iken eve hirsiz girdi bir kere... bir kere de adamin teki gece kolumdan tutup suruklemeye kalkti...ondan sonra ben kendimi savunmak icin biraz ders aldim..
neeeee.
eğer hırsız girecekse nolur ben uyanmıyım
yildizli pekiyi
hehe en iyisi. benim basucuma kadar gelip basucumdaki cantamdan cuzdanimi aldii...:teytey:
sen uyuma numarası mı yapıyordun bu arada? Ben olsam kalpten ölürdüm herhalde :1shok:
yapacak hic birsey yoktu uyuma numarasindan baska....odadan cikinca adam seslendim cesaretimi toplayip kim var orada diye...panik oldu kacarkende aldigi herseyi dusurup gitti.. ama onun korkusu yetti bana....simdi hirsiz girecekse ben evde yokken girsin diyorum hep...
kuru meyveler de çok tok tutuyor, tavsiye ederim.
teşekkürler canıma.s.
iyi yine kurtarmışsın çalınanları. Düşünemiyorum aslında ama benim başıma gelse ya avazım çıktığı kadar bağırırım ya senin gibi numara yaparım ya da olduğum yerde bayılırım zaten hırsız da alacağını alır o zamana kadar :)
şekerler yaa aranızda yalovayı bilen gören varmı
ben gitmiştim.lise gezisinde
ama yaşamak için nasıl nasıl istanbula çok yakın diyorlar.
feribotlamı gidiliyor.?
bilen varsa
canim deniz otobusu var. guzel bir yer.Istanbula da gercekten cok yakin.... hayirdir oraya mi tasiniyorsunuz yoksa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?