50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1shok: Eğlenmiştir domuzlar kötükedihüso
kuzucum çok geçmiş olsun....okurken bile tüylerim diken diken oldu........burası türkiye ya gündüzü gecesi olurmu hiç........
kuzucum büyük geçmiş olsun canım yaaa..nasıl bir memlekette yaşıyoruz, hiç can güvenliğimiz yokklava:
Aynen yaa Türkiye de herşey olur herşeyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!

sempatiksalakcinni amanın şöyle gözümün önüne gitirdim de kepçenin önce gölgesi iniyo tepenize falan çizgi film gibi sempatiksalakcinni

bugün yediklerim sabah kalkınca elma sirkeli bi büyük bardak su içtim.aceleyle evden çıktığım için iş yerinde kahvaltı yaptım sabah kaşar peynirli bol domatesli biberli soğuk sandivic yedim(hiç tuz ekmedim,pekte büyük sayılmazdı)
1saat sonra iş yerindeki herkes bi sürü şey getimiş onları kırmamak için ikram edilenlerden çok az yedim,örneğin 1 çay tabağı kısır,1 çatal makarna salatası ve gene 1 çay tabağı kadar bisküvili muhallebili hafif bi tatlı
ee hal böle olunca akşama kadar acıkmadım.
biraz öncede kendime yağsız makarna haşladım içine ton balığı attım bi tabak kadar,baktım yiyom yiyom bitmio dedim sen bunu bititme çok doldurmuşum çünkü tabağı 1tabağın yarısını yedim ve bıraktım.
akşam 7-8 gibi acıkırsam 2,3tane kayısı yemeyi düşünüorum.
bugün bi badak kolayı reddettim
ve gün içerisinde öğlen eve geldiğimde 200 ip atladım.
akşam 7-8 gibi bi 200daha ip atlıcam,gece yatmadan öncede 45 dk sporumu yapacam öle yatacam.
dün o kadar yorgun olmama rağmen 40dk spor yaptım(bunun içinde 150 mekikte vardı) ve 300 ip atladım öle uyudum....

Aklınızdaki ağırlıklardan kurtulmalısınız.

Kendi kendinize olmanız gereken kilonun çok üzerinde olduğunuzu söyleyin. Araştırmalar insanın inandığı şeyi tekrarlamasının motivasyon için çok önemli olduğunu belirtiyor. Yani kilolu olmanın kaderiniz olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle öyle olacak.
Aşağıdaki düşünceler defalarca aklınızdan geçebilir. Bunları aklınızdan çıkarın ve tam tersini düşünmeye ve en az 10 kez söylemeye başlayın.

1. Kolayca zayıflayamam
2. Metabolizmam yavaş
3. Kilo vermek için çok çalışmam gerek
4. Kilo vermem imkansız
5. Bu benim doğal halim

Belirtilenlerden en çok hangisi sizi anlatıyor? Unutmayın, bu tür negatif düşünceler sizi zayıflatmaz.

--alinti

bu arada hergün 2-2,5litre su içiom,1 yada 2 fincanda yeşil çay hiç aksatmadan,onu sölemeyi unutmuşum arkadaşlar

Zukseddin yaaa koçtan önce ben söyliyim dayanamıcam valla pek bi azimli gördüm seni aslan gibi kükrüyon vallahi aklinialirimsmile

Zukseddin yaaa koçtan önce ben söyliyim dayanamıcam valla pek bi azimli gördüm seni aslan gibi kükrüyon vallahi aklinialirimsmile

öle dionda koçum beni pek beğenmio dün büçük yaptıbilmiyorumkismile
bakalım bugün napcakmafoldumben
tamam dün sağlıklı beslenmedim kabul ediorum ama cidden az yedim ve deli danalar gibi spor yaptım hareket ettim dün,içim rahat yanekaydirigubbakcemile2
yeme düsenim pek ii olmasada ii spor yapıorum,spordan yırttcam gibi sanki bakalım...

bugun yediklerimi (yemediklerimi ) yazayim )

sabah
2 lokma kepek ekmegi
yarim k.k beyaz peynir, demli cay

ogle
patates puresi
yagsiz yogurt
1 muz

ara
yarim k. kutusu beyaz peynir

--istahsizlik da kotuymus yaa.
yemek gormeye bile dayanamiyorum su an. :-((

bugun isyerindekilerin suratlari asik bana karsi,
ona canim sikildi biraz.

dun hastayim dedim gelmedim ya;

h.sonu adanaya gittigimi biliyorlardi, belki gec geldim, hastayim numarasi yaptim saniyorlardir

her iş yerinde var sanırım bu türlerden..
ne anlıyolarki..hasta olmasanda gezmek için izinli olsan ne olacakk

kişi kendisi gibi bilirmiş karşındakini. demekki onlar öyle yapıyo:dilcikar:

arkadaşlar,bugün itibariyle işimden ayrılmış bulunuyorumm.
bu yüzden topiğede,iş bulana kadar devam edemeyecğimm.çünkü evimde internet yok..
acaba bu sitede iş bulma konusunda nereye bakabilirim bilen var mı?

Canım spor yapıyosan az yeme ama kasların erimesin sonra
spordan sonra proteinini meyveni yiyon mu bakiiim ???
eyvahedigeldismile

hasyırdır canım birden neden ayrılıosun.. haiç ayrılıcam dememiştin..

bi olumsuzlukmu yaşadın??

her iş yerinde var sanırım bu türlerden..
ne anlıyolarki..hasta olmasanda gezmek için izinli olsan ne olacakk

kişi kendisi gibi bilirmiş karşındakini. demekki onlar öyle yapıyo:dilcikar:

aynen canim soyledigin gibi..
amann takmiyorum onlari.
ne halleri varsa gorsunler.
sonucta ben isimi aksatmiyorum .

yaa klikim cok sasirdim..
kendi istegin disinda mi ayriliyorsun isten ?? zaten calismak istemiyorum diyordun? is mi arayacaksin simdi ?? ay canim seni goremeyecek miyiz artik?

valla ne dicemi sasirdim, eve internet baglatin cnm ya soyle sinirli falan da olsa..

hakkinda hayirlisi olsun canim benim..

hasyırdır canım birden neden ayrılıosun.. haiç ayrılıcam dememiştin..

bi olumsuzlukmu yaşadın??

evet maalesef kuzucumm..
bir birikim sonucuda diyebiliriz.
patronum olacak adamlar yanında çalışanları 2. sınıf insan yerine koyan insanlar maalesef..
son zamanlarda bana karşı davranışlarından nefret etmeye başlamıştımm
ve bugünde bu nefretim patlak verdi..
ama acil iş bulmam lazım bilmiyorumkismile

ayy bu patron egoları yokmu..
insanın hayatından bezdirirler iyi bilirim..
yenibiriş ve kariyerde cv oluştur..
oralardan başbvuru yapabilirsin.

çok sağolasın peppercimm..
ama işte birdenbire karar verdim ve ne kadar zorluk yaşasamda bana karşı saygısızca davranan bu insanların yanında kalmaya devam etmek istemiyorum artık..
bende çok üzülüyorum burdan uzak kalacağımaa amaa
eve internet de almak istemiyorumm..eve net bağlarsak eşimle sorun çıkar diye düşünüyorumm.
zaten tv yeteri kadar iletişimi bitiriyorr..
o konuda eşime güvenmiyorum..

cnm senin icin hayirlisi olsun,
huzursuz olacagin, mutsuz oldugun biryerde durmamakla iyi yapmissin..

umarim en kisa surede kendine uygun bir is bulursun cnm.

yenibirise, kariyernete gir kuzunun dedigi gibi canim..

ayy bu patron egoları yokmu..
insanın hayatından bezdirirler iyi bilirim..
yenibiriş ve kariyerde cv oluştur..
oralardan başbvuru yapabilirsin.

kariyerde cv'm var ama tesettürlü olduğum için oradan pek iş bulacağımı sanmıyorum yaa
zaten dönüş de olmadı hiç..
elemanonlineden bugün 10-12 tane yere cv attımm.az öncede birinden aradılar..
yarın 10.30 da randevu verdiler.gideceğim bakalımm
inşallah hayırlısıysa olur bu iş..

hayırlısı olsun canım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…