50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm..

sabah: 1 kuru kayısı 6 fındık..

kahvaltı:1 dilim tb ekmek, maydonoz,1 haşlanmış yumurta,2 yeşil zeytin

ara: kıeten tohumlu yoğurt

öğlen: çok az hakiki zeytinyağı ile uyduruk bi menemn yaptım ondan biraz yedim ve bol yeşillik ekmeksiz..

ara: erik,kiraz

akşam:1tabak yoğurt çorbası bol salata 1dilim çavdar ekmeği

öğlen 4 fast mil yaptım
birazdan plates yapıcam..

aferin kuzucum, aksama da yavas gidersen yine ciceksin

sağolun kızlar..

okadar korktumki tüm gün suratım bembeyazdıı..

o aptal düşünceyi atamıyorum kafamdan ya bişey olsaydı die..

selam kuzucum geçmişi birazcık okudum ayy çok kötü oldum :1ninca:
değişik işlerle uğraş bu ara

tekrardan geçmiş olsun :teselli:

kuzucumm noldu yahuu ben okumadim gecmisi dur okuyayim

klikcim simdi gordum hic canini sikma kesinlikle herseyde bi hayir vardir valla ben ona inanirim

ben gun icerisinde 2.5 kilo degisik ciktigim gunleri bilerim:))

kimsecikllerr yokk,menümü yazıp,geçmişi okuyumm
sabah:1 yeşil çay+1 /2 dilim kepek ekmek+zeytin+peynir+ot
ara:1 yeşil elma
öğleatates+yumurta+peynirli omlet+yoğurt
ara: 1 türk kahvesi+1 parça bitter
ara:10 çilek
akşam:azcık patlıcan yememeği+yoğurt+salata
içececk:5 yeşil çay+2 lt su
hareket:l2 km yüürüyşş esli 1. mil(15 dklıkk)+tibet+callan+350 ip+yatarken mekiğimmm varr
reddettiklerim:sıcak poğaça+çikolata+kurabiyee
bugün çiçek olmayı bkliyorumm,koçummmmm.....dünü telafii etmişş olmamm lazımmmmm

kızlar sizce lesli bacakları kalınlaştırıyomu..??
ben hissetmedim kendimde.cok yaptim leslie..bilmem kalinlastimi acaba bacaklarim
bu sporlari yaparsan iyi, ciiis lari da gormem o zaman(bitter cikolatayi 10 cilegi-cok 10 tane .5-6 tane ye aralarda) ama yapmazsan fena...bu sporlarin hepsini yaparsan cicek olabilirsin nesmekayacim.. ama yok yok cok acimasiz olmayayim. ben dusundum de sen cicek olmayi hak etmissin bugun sporunu yapsan da yapmasanda ciceksinnn...

Son düzenleme:
kuzucuğum,gerçektenn üzüldümm,çok geçmiş olsunnn biraz uyu atmaya çalışşş etkisinii.ayyy,pol,si,nn duyarsızlığına bak yaa,bizi kimlerr koruyooooo......

klikçiğimm,sen de bozmammaya çalış,güzel bir iş bulursunn eminimm,acele de etme bencee,elbett senin gibii birinii kaçıramzlarrrr....tesettürünle ilgili değildir ya,,iş bulmak şimdii her alanda zorr,yaniii testttüre bağlama benceee

pepeperminciğimm hoş geldinnn ve geçmişş olsunnnn kendine dikkat et..

ulkerkçiğimmm menünn güzelelşiyoo,eminimm daha güzel olcakkkk güveniyoruzz sannaaaa....

aaaaa,ama koçummmm hemen savunayımm kendimii sporalrımıı yaptımmmm+sADECEC MEKıKK KALDIII+çilekleri ard ardına yemedimmm saat 4le 6 arasıı spor yaparken aralrda yedimmm.toplam 10 amaa....valala bugünn ben çiçek olcaktımmmmmmmmmmmmmmmmm ,ağlarımm amaaaaa

aglama aglama.. oldun cicek. yaptim seni.. ciceklerden cicek begen simdi...
hak etmissin gercektende.. devamini bekliyorum.

aglama aglama.. oldun cicek. yaptim seni.. ciceklerden cicek begen simdi...
hak etmissin gercektende.. devamini bekliyorum.

inann çok çbab sarfettiimm bugünn,bu hafta ev ziyaretelrimm var,bişeyelr ikram ediliyooo,(genelde pastaalr,börekler)ama kendimle de onlarla da büüykkk mücadeleel ediyorummmm.dünnn kötüyüdümm,aamm bugünn iyi sayılrr,zor bir hafta beni bekliyoooo,kaldı 3 gün.....

sağoolll koçumm benimmmmmm...........

canim benim tesekkur etme...yalnizca hak edenler cicek oluyor.hak ettin sen..ev ziyaretine gidecegin zaman diyet daha bir zor oluyor tabii. bir suru seye hayir diyorsun ama onemli olan karrali olmak. bak ben inceldim 2 ayda..seninde olculerin benziyor sanirim bana....az bir surede hedefine ulasacagindan eminim cunku azimlisin

Son düzenleme:
ay,ne güzel 2 aydaa incelmişinn,ben 1 ayda 1 kg verebildimm ancakkk,benim süre biraz uzarrr tabii,darısıı banaaa....

sanirim 57 benim esas kilom degildi. 56 falandim herhalde.. cunku bir hafta 1.8 kilo gitti,yag olamaz o muhtemelen suydu. ama sporu hiic birakmadim ve disiplinli yedim. bir de cok bi fazlam yoktu o yuzden kolay oldu. 300 gramim kaldi ama biraktim diyeti onu sporla verecegim. senin de iki kilougun var verecek, verirsin 1-1.5 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…