bugünkü menüm..
sabah: 1 kuru kayısı 6 fındık..
kahvaltı:1 dilim tb ekmek, maydonoz,1 haşlanmış yumurta,2 yeşil zeytin
ara: kıeten tohumlu yoğurt
öğlen: çok az hakiki zeytinyağı ile uyduruk bi menemn yaptım ondan biraz yedim ve bol yeşillik ekmeksiz..
ara: erik,kiraz
akşam:1tabak yoğurt çorbası bol salata 1dilim çavdar ekmeği
öğlen 4 fast mil yaptım
birazdan plates yapıcam..
aferin kuzucum, aksama da yavas gidersen yine ciceksin
sağolun kızlar..
okadar korktumki tüm gün suratım bembeyazdıı..
o aptal düşünceyi atamıyorum kafamdan ya bişey olsaydı die..
selam kuzucum geçmişi birazcık okudum ayy çok kötü oldum :1ninca:
değişik işlerle uğraş bu ara
tekrardan geçmiş olsun :teselli:
ben hissetmedim kendimde.cok yaptim leslie..bilmem kalinlastimi acaba bacaklarimkızlar sizce lesli bacakları kalınlaştırıyomu..??
bu sporlari yaparsan iyi, ciiis lari da gormem o zaman(bitter cikolatayi 10 cilegi-cok 10 tane .5-6 tane ye aralarda) ama yapmazsan fena...bu sporlarin hepsini yaparsan cicek olabilirsin nesmekayacim.. ama yok yok cok acimasiz olmayayim. ben dusundum de sen cicek olmayi hak etmissin bugun sporunu yapsan da yapmasanda ciceksinnn...kimsecikllerr yokk,menümü yazıp,geçmişi okuyumm
sabah:1 yeşil çay+1 /2 dilim kepek ekmek+zeytin+peynir+ot
ara:1 yeşil elma
öğleatates+yumurta+peynirli omlet+yoğurt
ara: 1 türk kahvesi+1 parça bitter
ara:10 çilek
akşam:azcık patlıcan yememeği+yoğurt+salata
içececk:5 yeşil çay+2 lt su
hareket:l2 km yüürüyşş esli 1. mil(15 dklıkk)+tibet+callan+350 ip+yatarken mekiğimmm varr
reddettiklerim:sıcak poğaça+çikolata+kurabiyee
bugün çiçek olmayı bkliyorumm,koçummmmm.....dünü telafii etmişş olmamm lazımmmmm
aaaaa,ama koçummmm hemen savunayımm kendimii sporalrımıı yaptımmmm+sADECEC MEKİKK KALDIII+çilekleri ard ardına yemedimmm saat 4le 6 arasıı spor yaparken aralrda yedimmm.toplam 10 amaa....valala bugünn ben çiçek olcaktımmmmmmmmmmmmmmmmm ,ağlarımm amaaaaa
aglama aglama.. oldun cicek. yaptim seni.. ciceklerden cicek begen simdi...
hak etmissin gercektende.. devamini bekliyorum.
inann çok çbab sarfettiimm bugünn,bu hafta ev ziyaretelrimm var,bişeyelr ikram ediliyooo,(genelde pastaalr,börekler)ama kendimle de onlarla da büüykkk mücadeleel ediyorummmm.dünnn kötüyüdümm,aamm bugünn iyi sayılrr,zor bir hafta beni bekliyoooo,kaldı 3 gün.....
sağoolll koçumm benimmmmmm...........
ay,ne güzel 2 aydaa incelmişinn,ben 1 ayda 1 kg verebildimm ancakkk,benim süre biraz uzarrr tabii,darısıı banaaa....
selam kızlaar nasılsınız dünden beriizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?