cnm siz ozellikle cok cok benziyorsunuzzz..
aaa bizi de esimle benzetenler olmustu .-)))))))))
valla iş yerinden bikaç kişi sen zayıfladın dediler çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan daha 2 haftada böle tepkiler aldım ya çok mutlu oldum
ben o kadar cok mekan ve ortam degistirdim ki, gercekten arkadaslarimdan kopmamak icin cok guzel bir ag facebook. listemde benim lise arkadasim bile yok. o konuda haklisin, yillar gecince insnalar farklilasiyor ve paylasack birsye bulamiyorsun. universiteden bir kac arkadas var o kadar. onun disinda hep son 5 senede edindigim arkadaslar...zok insandan koptum ben, artik hicc kopmak istemiyorummface'i ben sevmiyorum, eski arkadaslari (ozellikle ilkokul-ortaokul falan) bulmayi sacma buluyorum,
cunku o zaman arkadasindi tamam da aradan gecmis 20 yil, bu adam ne oldu haberin var mi? belki dolandirici oldu hirsiz, ya da sapik.. yani kimse oldugu yerde durmuyor ki, insanlar degisiyor,
o zaman ki paylasimlari yapamazsin ki, cunku ayni insan degiliz hicbirimiz.
bir de yillarca gorusmemissin, ne paylasabilirsin ki artik, biraraya gelsen 2 muhabbet edersin, sonra konu tikanir.
bunlar benim fikrim.
samimi oldugun sevdigin arkadaslarinla ise; yuzyuze gorus, tlf. ac, evine davet et, disarda bulus, netten gorusmek sacma geliyor bana.
ama anchusa senin gibi cosmopolit birisi icin lazim,
uzaktaki arkadaslarinla gorusmenin en hizli ve ekonomik yoludur senin icin.
evet bir de kilo cizelgeni yapsan tam super olacakİnşallah bende yararını görücem görmemek için bi sebep yokki:) yeşil çay tüketmeye başladım Baskülümü sipariş verdim, ara öğün kavramına uymaya da başladım daha bugün bu gruba katıldım üstelik sositososito
msn de kullanmiyorum ben ...
ay aynen ben de unutmuşum nilufert. biraz sonra katlar arası light yiyecek arayışına çıkıcam. olmazsa bol bol yeşil çay içerim artık napalımzemuszemus
yaaa ben sizle birlikte sağlıklı beslenmekten, zayıflamaktan çok zevk alıyorum. yani kilo vermek her zaman sevindirici birşey ama böyle grup olunca sinerji yaratıyoruz daha da keyifli oluyor sanırım:içelim::enbuyukkk::hooray:
tarti icin sonn 1,5 gun arkadaslarrrr..
club odası doğru çiçek böcek de benim gibi üşengeç
biri için zor.
ya kızlar ben ciddi anlamda çok hımbıl bi kızım yaaa.burcumun da özeliğymiş.
sabahları yataktan zor kalkıyorum.halbuki sabahtan kalk evinin işini gör kocana kahvaltısını neyim hazırla yok.
eve git yemek hazırla ona bile şimdiden üşeniyorum.
oldum olası böle hımbıldım ben yaaa.
gene iyi 90 kilo falan değilim
Sende de mi var o huy ohaoldumsmile aynen ben de gıcık oluyorum bazen umursamıyim bana ne diyorum ama yapmacık insanların prim yapması gıcık ediyo beni bi de kapasitesi belli kişilerin es kaza iyi yerlerde olmasına sinir oluyorumya kızlar yaa facede hesabı olanlar sizde benim gibi eskilerden gıcık olduğunuz tiplerin çok ii yerlere gelip, çarşaf çarşaf fotolarına bakıp şurdayım burdayım canım kocam canım bilmem neyim diyen resimlerine bakınca iice gıcıklığınız artıyormu.
ben mi çok fesatım acaba?
şimdi ortaokuldayken sinir olduğum bi kız vardı onun resimlerini gördüm dellendim gene
ben face i seviyorum aslında çok.ama bazen bilmiyorum sadece bendemi insanı geçmişe çok götürüyor. ben ilkokuldan ortaokuldan çok arkadaşımı buldum. geçmişe götürünce güzel şeyleride hatırlatıyor ama geçmişdeki pişmanlıklarınla yanlışlarınlada yüzyüze getiriyor.
Ama çok şükür ki buraya takıldıktan sonra unuttum biraz faci
sorma canım. aslında normalde o kadar değil de özellikle fotolarda çok benziyoruz.herkes diyor. ama sende sevgilinle benziyorsun
İnşallah bende yararını görücem görmemek için bi sebep yokki:) yeşil çay tüketmeye başladım Baskülümü sipariş verdim, ara öğün kavramına uymaya da başladım daha bugün bu gruba katıldım üstelik sositososito
Kızlar bildiğiniz en iyi güneş kremi hangisi..
bazen öğlen çıkmak zorunda kalıyorum kararmak istemiyorum..
annem cok beyazdir. sebamed 50 faktor kullanir. hic kararmaz..eczanelerde satiliyor
Ben de yaaa buraya takılınca kilo vermenin anlamı oluyo sanki sabah heyecanla geliyorum işe..
şşşt kızlar iş hayatıma renk kattınız yahuuuuuu :roflol:
ben kesin fesatım kabul ediyorum bilmiyorumkismile
Face i kapadım o yüzden ... erkek ark ikimizin ismini yazdı istersem onunkinden giriyorum zaten şifre ortak...
Spatz siz inanılmaz benziyosunuz fotonun altına da yazmıştım çok fazla hem de kardeşim diye paparazzilere bile yutturabilirsin sempatiksalakcinni (paparazzi böyle mi yazılıyodu yaa?? amannnn :)
hmm.. karartmıyosa kesin alırım hemen.
bazılarıda yüz için 30 faktörden fazlsaı ağır diolar..
benim esim hep unutnur bakmayi face e. ben hatirlatirim. face te sunu gordun mu? sunu yolladim baktin mi diye.. iki ayda bir acar bakar on dakika... ben her gun bir kere kontrol ederim mesaj var mi? kim nereye gitmis nasil fotolar yuklemis diye.. hatta bugun farkettim eltimin tel nosunu bilmiyom ben face den haberlesiyoruz o da hep bilg. basinda oldugu icin...arkadasim esini tansitirmaya gelecek almanyadan cocuklariyla bugun face ten mesaj atti.. baya aktif benim hesabimmmsense'cim yukarıdakilerin hepsini ben yazdım sanki bu kadar olur yaopuyorumnanaktan
1. bu topic benim de iş hayatıma renk kattı. yoğun olsam da göz atmaya çalışıyorum. çünkü bu işyerinde yeni olduğum için pek fazla şey paylaşabildiğim insanlar yok.iyiki siz varsınızopuyorumnanaktan
2.benziyoruz dimi? tamam bundan sonra bar çıkışlarında paparaziler bizi fotolarken "biz kardeşiz" diyim ben:roflol:
3.biz de erkek ark.ımla ortak kullanıyoruz face hesabını. önce onun hesabıydı, yavaş yavaş ele geçirdim ortak oldukaydirigubbakcemile3 şimdi nerdeyse sadece ben kullanıyorum:roflol:
sense'cim yukarıdakilerin hepsini ben yazdım sanki bu kadar olur yaopuyorumnanaktan
1. bu topic benim de iş hayatıma renk kattı. yoğun olsam da göz atmaya çalışıyorum. çünkü bu işyerinde yeni olduğum için pek fazla şey paylaşabildiğim insanlar yok.iyiki siz varsınızopuyorumnanaktan
2.benziyoruz dimi? tamam bundan sonra bar çıkışlarında paparaziler bizi fotolarken "biz kardeşiz" diyim ben:roflol:
3.biz de erkek ark.ımla ortak kullanıyoruz face hesabını. önce onun hesabıydı, yavaş yavaş ele geçirdim ortak oldukaydirigubbakcemile3 şimdi nerdeyse sadece ben kullanıyorum:roflol:
benim esim hep unutnur bakmayi face e. ben hatirlatirim. face te sunu gordun mu? sunu yolladim baktin mi diye.. iki ayda bir acar bakar on dakika... ben her gun bir kere kontrol ederim mesaj var mi? kim nereye gitmis nasil fotolar yuklemis diye.. hatta bugun farkettim eltimin tel nosunu bilmiyom ben face den haberlesiyoruz o da hep bilg. basinda oldugu icin...arkadasim esini tansitirmaya gelecek almanyadan cocuklariyla bugun face ten mesaj atti.. baya aktif benim hesabimmm
heheeee aynı şeyleri mi düşünüyos ne azcık kaydirigubbakcemile3 :dance: hobaaaa hihoyyyt
valla iş yerinden bikaç kişi sen zayıfladın dediler çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan daha 2 haftada böle tepkiler aldım ya çok mutlu oldum
ya benim cumaya kadar baskülüm gelmez ise mecbur gün içinde kıyafetli tartılıp sonuç bildiricem ama bu sefer çok azimliyim daha akşam olmadı ya konuşurum şimdi ama az önce yeşil çay ve 2 tane bisküvi yedim bile napim hemen midem boşalıyo, bide şu kalori cetvelini yaparsam süpper olacak
yuz icin 30 fak. yeter.. ben vucuduna surcen sanmistim. seba medin yuz icin koruyuculari da var. bakarsin
sen niye kararmak istemiyorsun??
ben de dugun oncesi kararcam diye catlamistim.bulundugum ulkede gunes te yoktu. 5-6 kerer solaryuma gitmistim dugun hatrina..... ama pismanim simdii
sevmiyorum.. beyaz yüz daha çok hoşuma gidiyo..
beyaz tenliyim buğdayda denebilir aslında kararmaya çok müsaitim tatilin ilk günü akşama bronzlaşmış oluyorum :roflol:
aaaaa bende cok severim bugday teni.... ailede tek koyu tenli benim.. biz aslen gocmeniz, herkes sari sac beyaz tenlidir...sansli hissediyorum kendimi bugday tenli oldugum icin
kizlar bu forumda serenselen diye birileri var mi?
ben mi hatirlamiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?