Ya ben bu siteyi çok sevdim cuma sabahları kilomuzu aç ve çıplak şekilde bildiriyoruz dendi hemen internetten baskül şiparişi vermek için kolları sıvadım işe yaracak bu site valla yaricak eminim:)):Saruboceq:
gayet uygun..aferin size de...
anladım canım bende lisedeyken sayısal seçmiştim. ama aklım sözeli seçip radyo tv da okumak da istiyordu.
babam öle tv lardaki haber sunucularına falan bakıpda imrenme boşuna demişti. lisedeyken gençsin idealist oluyorsun.bilmiyorum belki Türkiye şartlarından dolayı hiçbişey öle dizilerde filmlerde gösterildiği gibi olmuyor. ama bölümün çok güzel.
git boyat...yakisir...
ben de severim denizi. antalyanin denizi ogleden sonra gayet dalgali oluyor dogru. ama iki sene once bodrumdaydik (bir koyunda) gercekten hem cok temizdi hem sicak hem dumduz. bodruma buyuk bir onyargiyla gitmemize ragmen cok memnun kaldik biz...
esim de hic onceden ayarlamayi sevmez tatilleri. gitmeden bir iki hafta once hadi ayarlayalim der ama ben erken rezervasyon imkanlarindan yarralanmak istiyorum cok fiyat farki varsa diye...simdi bakiyorum anlamadim birsey yalnizca 520 indiirm var. bir de ramazanda bayagi bir iniyorlar diye hatirliyorum fiyatlari onceden ayarlamasanda giden az oldugu icin.
.
olurmu,seninle ne alakası var...asıl senin disiplinli bir koç olman sayesinde daha dikkatli olmaya başladım yemeklerde.. sana hesap verme korkusundan sırnaşık şeyaa ne guzel cumaya kaadr birlikteyiz yineee...ben de benim koclugum ugursuz geldi foruma diye duusnmeye baslamitim.. hastaliklar, kilo alanlar, isten cikanlar vsy vsy...
hoşbulduk spatzcımm..ya bugünkü yere gittim ama pekde iç açıcı bir yer değildi..aaa klikkkk! opuyorumnanaktan hoşgeldin canım. 3 gün daha beraberiz yani. en iyi iş işteyken bulunurmuş zaten, inşallah gönlüne göre bişey çıkar. bugun görüşmeye gidecektin o nooldu?bilmiyorumkismile
eğlenceli aslında ama zor iş, ben hiç iş sıkıntısı çekmedim açıkçası ama önceden bayıldığım vardiyalı çalışma evlendikten sonra zor geld haliyle, o zaman evlenmeyi düşünmüyordum tabi, gençlik işte:)
İyi yapmışsın yani seçmeyip:)
hangi koyu, torba mı, biz yahşideydik denizi çok temizdi sakindi de, ama buz gibiydi akannehir
Nisandan sonra pek erken rezervasyonu avantajı olmuyor zaten büyük indirimler nisan sonu bitiyor, ramazan da evet uygun olur, bizimkisi ramazana gelcek büyük ihtimalle zaten.
Neyse ben kaçıyım saçlarımı boyatıp geliyim gelince resim koyarım çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
işyerine ra öğün getirmeyi unutmuşum hep unutuyom zaten . dün ne güzel kuru kayısı ceviz getirmiştim
hah hatirladim,
lachesis canim koyu renk bence sana daha da cok yakisir hatta... hic tereddut etme.
ben de adanaya gittigimde kizlarin saci hep dogal renkteydi, boya yoktu, cok da guzellerdi, ozendim ..
)
boyam hazir, palette-bronz kahve.. tatil donusu boyicam.
nilufert canmcigm ben club odasini daha cok sevdim; hem otel odalarindan daha genis, hemde kendi evine girer gibi girip cikiyosun, fazla kimseyle karsilasmiyosun, daha rahat yani. hem de denize inerken yesil lerin, ciceklerin arasindan yuruyosun az, o da guzel oluyor. yuruyosun dedigim bikac yuz metre sadece.
bir de yeni gelen arkadaslara hosgeldinizzzzz diyecektimmm
işyerine ra öğün getirmeyi unutmuşum hep unutuyom zaten . dün ne güzel kuru kayısı ceviz getirmiştim
Bende aynı boya aynı renk kullanıyorum güzel duruyorrsositososito
kizlar beim bagirsaklar yeni yeni duzeliyor ya, koyu siyah cay iciyorum kac gundur,
sizce artik yesil caya donebilir miyim??
dön canım bence limon sık iç işte ne güzel.
ben artık yeşilçayı keyifle içiyorum eskiden zorlamayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?