50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabi kimsenin face e resim koymasına falan karşı değilim de. uyuz olduğum insanları tekrar tekrar bana hatırlatan facebook bazen benim dellenmeme neden oluyorrrrrr

kizlar beim bagirsaklar yeni yeni duzeliyor ya, koyu siyah cay iciyorum kac gundur,

sizce artik yesil caya donebilir miyim??
donebilirsin bence
himbil demisken leslie noldu???
sabah kocam bile diyor sen nasıl çocuk bakcan diye.
cocuk oyle bir enerjiklestirirki seni...
ben gicik oldugum insanlari hiiic eklemiyom direk ignore ediyorum...ne gerek var di mi?

ben de eklemiyorumda. bazen ortak arkadaşlar vasıtasıyla anasayfada görülüyor ya şu şunla arkadaş oldu falan deyince ister istemez görüyorum.. merak bakıyorum fotolarına.

ay alemsin nilufert ya guldurdun beni:roflol:
spor yapıyor muydun sen? ona da üşeniyor musun yoksa?zemuszemus

gıcık olduğum kişiler eklemiyorum ben hep yoksayıyorum.. oyüzden problem yok beim için.. hep sevdiğim insanlar var onlarında resimlerine bakmak keyifli oluyor..

anchusacım walla kaç defa denedim yükleyemedim. sizede sormadım tekrar tekrar anlattırıp yormıyım diye.
akşam evde kocama yükletcem evdeki bilgisayara . iştekine yükletip flaşa atıp eve götürecektim beceremedim.
ama hevesliym leslie ye çok onda hımbıllık yapmıcam:)))

benim face de hesabim yok. kocacimin da yok. kiskanclik krizlerinden sonra kapattik ikimizde ))

gerekli-gereksiz insanlar ekliyor, problem cikiyor sonra bosu bosuna.

fazla da bi isime yaramiyordu acikcasi, just for fun icin de gerek yok dedim ;-))

nilufert şimdi resimlerine baktım tekrar, eşinle ne kadar çok birbirinize benziyorsunuzaklinialirimsmile
aaa şaştım kaldım yahuuukaydirigubbakcemile3

ben face i seviyorum aslında çok.ama bazen bilmiyorum sadece bendemi insanı geçmişe çok götürüyor. ben ilkokuldan ortaokuldan çok arkadaşımı buldum. geçmişe götürünce güzel şeyleride hatırlatıyor ama geçmişdeki pişmanlıklarınla yanlışlarınlada yüzyüze getiriyor.
Ama çok şükür ki buraya takıldıktan sonra unuttum biraz faci
nilufert şimdi resimlerine baktım tekrar, eşinle ne kadar çok birbirinize benziyorsunuzaklinialirimsmile
aaa şaştım kaldım yahuuukaydirigubbakcemile3

sorma canım. aslında normalde o kadar değil de özellikle fotolarda çok benziyoruz.herkes diyor. ama sende sevgilinle benziyorsun

valla yarin bir daha sorcam ona gore.. kocana soyle yuklesin sana....

ben kullaniyorum face cok fazla...egleniyorum da.arkadaslarimdan mesafeden oturu kopmamis oluyorum

..sinir oldugun kisilerin fotosuna bakip da daha fazla sinir olma.....

biz de benziyoruz diye söylemiyorum, birbirine benzeyen çiftler iyi anlaşırmış:roflol: bilmem gerçeklik payı var mıdır:1rolleyes:

Ya ben bu siteyi çok sevdim cuma sabahları kilomuzu aç ve çıplak şekilde bildiriyoruz dendi hemen internetten baskül şiparişi vermek için kolları sıvadım işe yaracak bu site valla yaricak eminim:)):Saruboceq:

kesinlikle canım yarıo ben 2 haftadır takılıom nerdeyse çok yararını gördüm şimdiden

face'i ben sevmiyorum, eski arkadaslari (ozellikle ilkokul-ortaokul falan) bulmayi sacma buluyorum,
cunku o zaman arkadasindi tamam da aradan gecmis 20 yil, bu adam ne oldu haberin var mi? belki dolandirici oldu hirsiz, ya da sapik.. yani kimse oldugu yerde durmuyor ki, insanlar degisiyor,
o zaman ki paylasimlari yapamazsin ki, cunku ayni insan degiliz hicbirimiz.

bir de yillarca gorusmemissin, ne paylasabilirsin ki artik, biraraya gelsen 2 muhabbet edersin, sonra konu tikanir.

bunlar benim fikrim.

samimi oldugun sevdigin arkadaslarinla ise; yuzyuze gorus, tlf. ac, evine davet et, disarda bulus, netten gorusmek sacma geliyor bana.

ama anchusa senin gibi cosmopolit birisi icin lazim,
uzaktaki arkadaslarinla gorusmenin en hizli ve ekonomik yoludur senin icin.

İnşallah bende yararını görücem görmemek için bi sebep yokki:) yeşil çay tüketmeye başladım Baskülümü sipariş verdim, ara öğün kavramına uymaya da başladım daha bugün bu gruba katıldım üstelik sositososito

zukseddin, semerta hadi bakalim kizlar, gorelim sizi....

ya benim cumaya kadar baskülüm gelmez ise mecbur gün içinde kıyafetli tartılıp sonuç bildiricem ama bu sefer çok azimliyim daha akşam olmadı ya konuşurum şimdi ama az önce yeşil çay ve 2 tane bisküvi yedim bile napim hemen midem boşalıyo, bide şu kalori cetvelini yaparsam süpper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…