aynen yaa.. yoksa ev islerine dalsam is basi yapamam..
ben hafta sonmu bile en gec 8 de ayaktayim canim. yillarin verdigi boir aliskanlik.. oglene kadar uyumayi sevmiyorum...gun bitiveriyor
evet yaa .. benim bu konularda hep yardima ihtiyacim var...... yoksa parcalaniyorum spatz cim.. bu bayan zaten esime geliyordu 15 te bir temizlige. ben buraya tasininca duzeni hic bozmadik..esim yorma kendini ayni sekilde devam edelim dedi..iyi oldu bana..
öptüm kızlar ben çıkıyorum artık.
hepiniz çiçek olun koçumuzu üzmeyin bakayımzemuszemus
arkadaşlarrrr.. benim ölçülerim bel 75
basen 96
kalça 101
ben bu baseni nasıl vercem yaaa...çok fazla demi belime göre. 10 tur yürüyüş yaptım ve biraz bacak hareketleri flan yaptım. nolur bşey yazın n
biz bugun slim in 6 e basliyoruz
istersen sen de katil....
umarim gozleme yagsizdi...merhabalar
birkaçgündür internet yoktu...yazamadım..
bugünü yazayım
sabah
1 dlm ekmek
peynir
öğlen
1 karnıyarık
ikindi
yarım gözleme
ara
1 nektarin
akşam
6-7 köfte
salata (yeşil az yağlı)
yarım dlm ekmek
1 muz
basen 96
kalça 101
ben bu baseni nasıl vercem yaaa...çok fazla demi belime göre. 10 tur yürüyüş yaptım ve biraz bacak hareketleri flan yaptım. nolur bşey yazın n
o nedir?
Aaah ahh al benden bi tane daha :) benimde bel 72 kalça 98 daha fazlaydı bu incelmiş halim. sanırım sen de armut tipisin. Çok çalışmamız lazım çooookkkk
basen 96
kalça 101
Kızlarr indiriyom videoyu ilk partı inmek üzere ama bu çok az 25 dk bi de callan yapıcam yeter mi koçum sabah akşam da yürüdüm...
belinizi gobegi icinize cekip olctunuz degil mi??? gobek deligi uzerinden
belimi göbek üstünden ölçtim. basenimi göbek deliğinden 3-4 cm altından. bide kalçayı bacak hizasından ölçtüm..
sensewitch cok zorluyorsun ken dini.. yavasla biraz...bu yeter baska bir cardio sakin yapma...istersen callan yap ama bence callan da yapma, dinlen biraz. bir hafta boyunca her gun bunu yapacagiz...
tamam canım yalnız şöyle bi sorunumuz var ki 1. partı indirdim 2.sine izin vermiyo rapid napıyim??? bugün yapamıcam herhalde...
o zaman şöyle yapıyim 1 mil boosted walk ve 4 mil fast in son mili (lastikli kısım) ve callan yapıyim slim in 6 ya yarın başlıyim hıh olur mu koçum???
tamam canım yalnız şöyle bi sorunumuz var ki 1. partı indirdim 2.sine izin vermiyo rapid napıyim??? bugün yapamıcam herhalde...
o zaman şöyle yapıyim 1 mil boosted walk ve 4 mil fast in son mili (lastikli kısım) ve callan yapıyim slim in 6 ya yarın başlıyim hıh olur mu koçum???
olur olur da niye izin vermedi ki rapid?? enteresan. cok mu sey indirdin bugun. kotan mi doldu??
benim cok spor yaptigim donemde kilo vermem durmustu..... sporbirakip tekrar donunce tekrar kilo verdim. sendede ayni seyin oldugunu duusnuyorum
hiçbişey indirmedim halbuki ...
aaaa iniyooo 2. part
haydi breee :)
Hımm durdu mu diyosun?
yiyorum yemek aslında yemeden kesmedim ama dün yapmadım spor sadece sabah yürüdüm bugün de sabah ve akşam yürüdüm callan mı yapsam sadece??
ya anchusacım var ya aslında takıntı bu başka bişiy değil kilo alıcakmışım gibi geliyo yapmayınca ...
bu arada akşam yemeği gümledi benim görüşmem vardı şimdi meyveli yoğurt yaptım kendime onu yiyorum olur mu koçum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?