50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öptüm kızlar ben çıkıyorum artık.

hepiniz çiçek olun koçumuzu üzmeyin bakayımzemuszemus

evet evet
yarin son gunum koclukta.. umarim birsuru gramlar vermissinizdir...opuyorumnanaktan

merhabalar
birkaçgündür internet yoktu...yazamadım..
bugünü yazayım
sabah
1 dlm ekmek
peynir
öğlen
1 karnıyarık
ikindi
yarım gözleme
ara
1 nektarin
akşam
6-7 köfte
salata (yeşil az yağlı)
yarım dlm ekmek
1 muz

arkadaşlarrrr.. benim ölçülerim bel 75
basen 96
kalça 101
ben bu baseni nasıl vercem yaaa...çok fazla demi belime göre. 10 tur yürüyüş yaptım ve biraz bacak hareketleri flan yaptım. nolur bşey yazın n

umarim gozleme yagsizdi...
aksam yemeginde yedigin kofte de toplam bir avuc buyuklugunu gecmemeli/ 6-7 tane biraz cok olmus...
muzu da genellikle sabah ya da ogleden sonraki arada yiyoruz. cunku muz en kalorili meyve.....ve genellikle yarim muz yiyoruz...
daha iyiye gidiyorsun

Aaah ahh al benden bi tane daha :) benimde bel 72 kalça 98 daha fazlaydı bu incelmiş halim. sanırım sen de armut tipisin. Çok çalışmamız lazım çooookkkk

Aaah ahh al benden bi tane daha :) benimde bel 72 kalça 98 daha fazlaydı bu incelmiş halim. sanırım sen de armut tipisin. Çok çalışmamız lazım çooookkkk

belinizi gobegi icinize cekip olctunuz degil mi??? gobek deligi uzerinden

Kızlarr indiriyom videoyu ilk partı inmek üzere ama bu çok az 25 dk bi de callan yapıcam yeter mi koçum sabah akşam da yürüdüm...

Kızlarr indiriyom videoyu ilk partı inmek üzere ama bu çok az 25 dk bi de callan yapıcam yeter mi koçum sabah akşam da yürüdüm...

sensewitch cok zorluyorsun ken dini.. yavasla biraz...bu yeter baska bir cardio sakin yapma...istersen callan yap ama bence callan da yapma, dinlen biraz. bir hafta boyunca her gun bunu yapacagiz...

sensewitch cok zorluyorsun ken dini.. yavasla biraz...bu yeter baska bir cardio sakin yapma...istersen callan yap ama bence callan da yapma, dinlen biraz. bir hafta boyunca her gun bunu yapacagiz...

tamam canım yalnız şöyle bi sorunumuz var ki 1. partı indirdim 2.sine izin vermiyo rapid napıyim??? bugün yapamıcam herhalde...

o zaman şöyle yapıyim 1 mil boosted walk ve 4 mil fast in son mili (lastikli kısım) ve callan yapıyim slim in 6 ya yarın başlıyim hıh olur mu koçum???

olur olur da niye izin vermedi ki rapid?? enteresan. cok mu sey indirdin bugun. kotan mi doldu??

benim cok spor yaptigim donemde kilo vermem durmustu..... sporbirakip tekrar donunce tekrar kilo verdim. sendede ayni seyin oldugunu duusnuyorum

olur olur da niye izin vermedi ki rapid?? enteresan. cok mu sey indirdin bugun. kotan mi doldu??

hiçbişey indirmedim halbuki ...

aaaa iniyooo 2. part

haydi breee :)

benim cok spor yaptigim donemde kilo vermem durmustu..... sporbirakip tekrar donunce tekrar kilo verdim. sendede ayni seyin oldugunu duusnuyorum

Hımm durdu mu diyosun?
yiyorum yemek aslında yemeden kesmedim ama dün yapmadım spor sadece sabah yürüdüm bugün de sabah ve akşam yürüdüm callan mı yapsam sadece??

ya anchusacım var ya aslında takıntı bu başka bişiy değil kilo alıcakmışım gibi geliyo yapmayınca ...

bu arada akşam yemeği gümledi benim görüşmem vardı şimdi meyveli yoğurt yaptım kendime onu yiyorum olur mu koçum???

Son düzenleme:

olur olur... ya kilo almak kolay degil. 1 kilo almak icin 7000 kalorilik yemen lazim sensewitch cim... rahat ol biraz. almazsin kiloo
belki durmadi kilo vermen... yarin gorecegiz. ama ban biraz fazla spor yapiyorsun gibime geliyor.....

canım arada 15 dakıka gıbı bır sure var 1. yı ındırdıkten sonra bekle 15 dakıka kadar sonra 2. yı ındır

mrb,iyi akşamalr herkeslere,
menü:
sabah:1 dilim kepek ekmekli kaşarlı tost
ara:1 yeşil elma
öğle:domates soslu azcık z.yağlı makarna+1 kase karışık hoşaf
ara:3 çilek
ara:10 kuru üzüm+1 ceviz
akşam:bol yeşillik üstüne limon+yoğurt
hareket:sadece callan+tibet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…