mrb,iyi akşamalr herkeslere,
menü:
sabah:1 dilim kepek ekmekli kaşarlı tost
ara:1 yeşil elma
öğle:domates soslu azcık z.yağlı makarna+1 kase karışık hoşaf
ara:3 çilek
ara:10 kuru üzüm+1 ceviz
akşam:bol yeşillik üstüne limon+yoğurt
hareket:sadece callan+tibet
olur olur... ya kilo almak kolay degil. 1 kilo almak icin 7000 kalorilik yemen lazim sensewitch cim... rahat ol biraz. almazsin kiloo
belki durmadi kilo vermen... yarin gorecegiz. ama ban biraz fazla spor yapiyorsun gibime geliyor.....
canım arada 15 dakıka gıbı bır sure var 1. yı ındırdıkten sonra bekle 15 dakıka kadar sonra 2. yı ındır
tamam koçuum azaltçam
slim in 6 yı indiriyorum onu mu yapıyim sadece callan programı kalıcak o zaman 10 gün yapman lazım onu da ???? bırakıyim mi?
ok ondan oldu herhalde iniyo şimdi...
hosafta ekstradan seker yoksa kocamaan bir aferin sana.. cicek oldun...
...........::::((((((((( vişne kayıısı şeftaiyi, yazdan kavanozlara şeker katıp saklıyoruz,hooşafta kuru meyveelrin yanında bilmiyorumkismileonları da kullanıyoruz o nednelee şeker var.....
callani birakmak istemiyorsan devam edebilirsin. ama kendini hala yorgun hissediyorsan hic kasma, bu 25 dakikalik start ip up disinda birsey yapma(leslie, fitness vsy vsy)
zukseddin bocek oldunnnn///herkese merhaba..
bugün ki menüm sabah bi bardak sirkeli su,kahvaltıda 2 tane kare su böreği birir peynirli biride kıymalı(annem dün akşam yapmıştı akşam yememeiştim sabaha sakladım hakkımı,annem yaptığı için yağlı bişi değil)
öğlen iş yerinde olduğum için 1 elma yedim
1 saat sonra 1 tane kayısı
1 saat sonra bi tane daha1 tane kayısı
1 saat sonra bi daha1 tane kayısı
1 saat sonra bi daha1 tane kayısı
1saat sonra 2 tane susamlı çubuk kraker
akşam saat 7buçukta marullu taze soğanlı mantarlı ve birde yumurtalı salata yaptım kendime z.yağlı onu yedim ve yeme işlevini bitirdim.
sabah 100 ip atladım gene hareket olarak,akşam 40dk spor ve ipimi atlayacağım gene yatmadan önce
Anchusacım ben hergün kendimi yorgun hissediyorum hem de bitik halde... Hergün 160 km yol yapıyorum o da yoruyo tabi dökülüyorum ...
ben bugün hep dışardaydım yalnızdım da bekleme süresince bir yedim yedim çok yedim bugün akşam da her saatte sağlıksız yedim bir de yarın tartı kafayı yiycek, neyse gidip the office izliyim gelirim birazdan
neyse en azindan dogal. ama bir dahaki sefere seker yerine kuru uzumle yapmayi dene ok??? hala ciceksinn
Selam kızlar nasılsınız, ne var ne yok bakalım, geçmişi okuyamadım, özet geçseniz pek bi makbule geçer:)
zukseddin bocek oldunnnn///
hadi 1 tane su boregi yedin. ikincisine ne gerek vardi?? ikincisini yiyecegine, domates salata maydonoz falan yeseydin yaaaaa
hani ogle yemegin???? Cubuk krakerle ogle yemegi mi olur
aksma yemegin neyseki iyi
sporunu da yapmissin ama bunlar seni kurtaramiyor boceklikten canim benim..
teşekür ederimm,koçummm ,süpersinnnn.ayrıca tavsiyen için teşekürlerrr....:lepi:
ama genede beni pişman ettin ikincisini yediğime koç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?