canim ben 2 sene agladim salya sumuk....tam almanlardan nefret ediyodum ki en yakin arkadasim baska bir alman oldu ve bana hic kimsenin yapmadigi iyilikleri yapti da almanlarin kotu ununu kurtardi arkadasim...
nickim latince bir kir cicegi...
hemen esimi aradim hafta sonu kutlama yapcaz biz de..
nanecik, nanecik, nanecik, aaa soyledikce ben de sevdim valla)
---
canim demistim ya gecenlerde, ne zamandir istedigim iki sey vardi, biri epilasyon aleti soylemesi ayip (benimki artik eski model kaliyordu) biri de iyonlu sac duzlestirici... o ikisini aldik gidip beraber.
--
o zaman insallah nilufertle ikiniz olursunuz 1. :hooray:
ben de 2. olsam yaaa
start it up 25 dk
pilates bacaklari inceltiyoo yapiyor musun hic???
kiizzlarrrrr
cokkk mutluyum...ilk makalem yollanmis bir dergiye....doktora savunmam icin bir adim daha yol almis olduum....ay hafifledim bir annn, sanki doktora bitti.....ay evde ziplayasim var..
biz zaten kari koca kutlamak icin bahane arayip duruyoruz.. yeni mikrodalga aliyoz kutluyoz, yeni sac kurutma makinesi aliyoz kutluyoz.. maksat eglenmek keyiflenmek, yemek , icmek....çok güzelmiş nickinin anlamı...
tabi kutlayın, tam kutlanıcak bir şey bu!:hooray:
güle güle kullan ikisini de nanecika.s
evet sen de 2. ol, zaten 3.ümüz aynı kilolarda gidiyoruz hep, bozmayalım düzeni.
ama sen bu hafta hastaydın o yüzden önemli olan sağlığın.
canım callanı bitiriyim winsor platese başlıcam 1 kere denedim yalnız düzdüz yere yatarken benim beden kalkmaz öyle bakalım diğer pilates videom var o da winsor un onu deniycem bi de calla programını bitiriyim 1 hafta sonra yapabilirm anca
Bacaklarımın içi sı gibi vıcık vıcık bi de dağ taş tepe olmuş...
Ayyyy çok sevindim yaaa hadi inşallah :Saruboceq:
winsor pilates ben uuzn yillar yaptim iyi gayet. ama sana tavsiyem ebru sallidan bir kere kurallari dinle...ona gore yap... bacaklarinin o kadar kotu olduguna inanmiyorum, sanki abartiyorsun arkadasim...
kiizzlarrrrr
cokkk mutluyum...ilk makalem yollanmis bir dergiye....doktora savunmam icin bir adim daha yol almis olduum....ay hafifledim bir annn, sanki doktora bitti.....ay evde ziplayasim var..
çok güzelmiş nickinin anlamı...
tabi kutlayın, tam kutlanıcak bir şey bu!:hooray:
güle güle kullan ikisini de nanecika.s
evet sen de 2. ol, zaten 3.ümüz aynı kilolarda gidiyoruz hep, bozmayalım düzeni.
ama sen bu hafta hastaydın o yüzden önemli olan sağlığın.
Tamam önce dinliyim ama nasıl dinliycem youtube ta var mı anlatıyor mu?
ya böyle diz kapağının üzerine yığılmak üzereler :1shok:
Zaten çok yamuk benim kadar yamuk bacaklı yoktur yaa çok komik direkt parantez geliyor dizden aşağısı
kizlar hepinize iyi aksamlar...
arin cok guzel kilolar vermis oluruz umarim hepimiz.
eveeeeeeto zaman bende bugün itibariyle çikolata yemeyi bıraktım haftada 1-2 defa yerim ama dayanamam ben sabah kalktığımda 20 ile başladım hergün 1 tane arttırıcam çünkü birden yapınca karın kaslarım çok ağrıyor ve akşam yatarken yarım mekik çekiyim okullar kapanıncada düzenli spor yapmaya başlarım 47 kilo olayım istiyorum birde şu imza bölümündeki çizelgenin nasıl yapıldığını anlatırsanız çok mutlu olurum
ay anchusa ticker örtmeni oldun sen tam:roflol:
di mi???aynen oyle oldum...
bir kismi.. bir kismini onbesgun sonra yapcamm.... yardimci kadinim 15 gunde bir geliyor....o gelince ben de kendimi ise vuruyorum, diger gunle rnormal calisiyorum bilg. basindabitti mi bakalım dolap içi temizliği ?
kızlar çok teşekkür ederim açıklama yaptınız bende herşeyi hazırladım ama yapıştırma konusunda başarılı olamadım sanıyorum [Url = http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEoOosx/]
[] Http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wEoOosx/weight.png [/ img] img yaptım yapıştırdım ama Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bu çıktı
bir kismi.. bir kismini onbesgun sonra yapcamm.... yardimci kadinim 15 gunde bir geliyor....o gelince ben de kendimi ise vuruyorum, diger gunle rnormal calisiyorum bilg. basinda
evet sen de bizler gibi mesaidesin pc başında. çok da erken kalkıyorsun gördüğüm kadarıyla. ben de yardımcı kadın alıyorum 3 haftada 1, yoksa haftasonunu da evi toparlamaya, temizlemeye ayırmak gerekiyor.
aynen yaa.. yoksa ev islerine dalsam is basi yapamam..
ben hafta sonmu bile en gec 8 de ayaktayim canim. yillarin verdigi boir aliskanlik.. oglene kadar uyumayi sevmiyorum...gun bitiveriyor
evet yaa .. benim bu konularda hep yardima ihtiyacim var...... yoksa parcalaniyorum spatz cim.. bu bayan zaten esime geliyordu 15 te bir temizlige. ben buraya tasininca duzeni hic bozmadik....iyi oldu bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?