50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy o grafiği yapmak taa değiştirmeteee benii öldürdüüüü çok yorucyduuuu,,kolayy gelsinn sanaa..benn nett konusundaa beceriksizmmm de..................

yook öncedenn vermedim hiçç...ayy çıtırdımmmm öncedenn,,,maks.50ydimm

ayy o grafiği yapmak taa değiştirmeteee benii öldürdüüüü çok yorucyduuuu,,kolayy gelsinn sanaa..benn nett konusundaa beceriksizmmm de..................

aslında ben bılgısayarda fena dıyılımdırde bu tıcker ısını coemedım oncekını duci yapmıstı sımdı bakalım ben yapabılecekmıyım yaa zaten sımdıde 52 sın cok bır fark yok hemen verırsın bence bu arada sen yenı geldın heralde boyun kac

waterim spirderim hosgeldin kuzum nassin yahuu yoksun hic gorunmuyosun nasil gidiyor anlat hele

HAFTANIN KOCU KAHVE KOKUSUNA OPUCUKLER heh sozunu dinleyin kocumuzun emi

waterim spirderim hosgeldin kuzum nassin yahuu yoksun hic gorunmuyosun nasil gidiyor anlat hele

HAFTANIN KOCU KAHVE KOKUSUNA OPUCUKLER heh sozunu dinleyin kocumuzun emi

canım benım hosbulduk sende hosgeldın yaa ınan vaktım olmuo hava guzel olunca ole dısarda gezınıyrm sonra eve gelınce yorgun oluyrm yatıp kalıyrm ama bu arada 51.2 olmusum yogun tempo yaradı heralde sen neler yapıyorsun nasıl gıdıo

demekkı kocumuzda kahve kokusu canım ınsaallah devamsız bır ogrencı olmadan bu haftayı bıtırırım
bu arada koskoca grafıgın ardından bu tıckerı yenıden duzenlemeyı basardım

Hmmmm. Şimdi geçmişi okudum da şaşırdım. Bedeninizle ve yüzünüzle bayağı ilgilisiniz, tebrikler :) .

Ben hiç bir şey yapmam yüzüme. Yani yıkamayı saymayacağım artık da... öyle jeller kremler falan hiç sürmem. Belki de o yüzden böyle oldu yüzüm :D . Saçımı da banyoda şampuanlarım, o kadar. Bir tek sivilcelerim çoğaldığı için yüzüme limon sıkmayı deneyeceğim. Onu da arkadaşım önerdi, bilmiyorum işe yarar mı, bir sorun çıkarsa da önemli değil sinirimi ondan çıkarırım nasılsa aklinialirimsmile .

Ben de aynı kilodayım. Ki normal bir şey çünkü ne diyet yaptım, ne sağlıklı beslendim ne de spor yaptım. Gelecek hafta düzene girmeyi bekliyorum :) . Yalnız ben sizin gibi gramları falan yazamayacağım, çünkü tartımız pek düzgün bi şi değil. İki kilo verince ancak farkederim yani :D . Yarın da boyumu ve vücut ölçülerimi alacağım artıııııııkkkkkkkk.

canim benim ben de nasil olayim yorgunum hala birazcik ama neyseki 1 haftalik tatil var:)) ohh ne guzel olmussun sen ama ben hic bilmiyorum valla kilomu umarim iyi bi sey gosterir tarti ama bizleri de ihmal etme yahuu gel arada yaz emi operim al yanaktan:)

canim benim ben de nasil olayim yorgunum hala birazcik ama neyseki 1 haftalik tatil var:)) ohh ne guzel olmussun sen ama ben hic bilmiyorum valla kilomu umarim iyi bi sey gosterir tarti ama bizleri de ihmal etme yahuu gel arada yaz emi operim al yanaktan:)

canı takma yaa senın ne guzel 50 cok az kalmıs ve uzun suredır 50 sın yanı oturmus bır kılo bence sadece aksam cok gec yemek yeme bu cok etkılı benım kılo vermemdede buyuk ıhtımalle bu etkılı oldu

tatlım bırde bu ne tatlı tekrar sen supersın valla sureklı aralarda tatıl bızde temmuz gelsede donemı kapatsak dıye beklıyrz

canim benim ne guzel yazmissin cok tesekkurler evet ya cok takmiyorum zaten ne zamandir burdayim ki bu gidisle hamile kalana kadar da burdayim gibi gorunuyor hehe:))

yok canim yaz tatili degil yaz tatili temmuz 22sinde bu 1 haftalik tatil ama yine de guzel:))

hadi ben de yatayim canim artik cok cok tebrikler tekrardan gorusuruzzz gel arada bak:)

canim benim ne guzel yazmissin cok tesekkurler evet ya cok takmiyorum zaten ne zamandir burdayim ki bu gidisle hamile kalana kadar da burdayim gibi gorunuyor hehe:))

yok canim yaz tatili degil yaz tatili temmuz 22sinde bu 1 haftalik tatil ama yine de guzel:))

hadi ben de yatayim canim artik cok cok tebrikler tekrardan gorusuruzzz gel arada bak:)

tesekkur ederım yesacım. ıyı geceler tatlı ruyalar canım. tatil olurda kotumu olur .artık daha sık ugrıyacagım ok ama sızler zaten hep aklımdasınız opuldunopuyorumnanaktan
bende yatayım artık gorusuruz yarın

Son düzenleme:
kizlarrr selammm nasilsinizzz?benim tadim kacti yine:(((sizler umarimm iyisinizdir
adam yine huzurumuzu ailecek bozdu biz burda sitedeki kopislere mama veriozz vay efendim mama verirken kopegin kokusu ustumuze siniomus oda alerjiye neden olurmus bizim icin endislenmioo kendi icin endislenio kopek kokusu onu alerji yaparmis diye sitedeki bi baska deli soylemis oda inanmis bagira cagira geldi eve bi gorseniz annem kopeklere dokunmuoo mama verio kopegin kokusu nasil geccek bunu bile akil edemioo sitedeki bi baska deli bzim deliye akil vermis guyaa bu zaten kim ne derse inanir yapar aama biz desek kiyamet kopar annecigimde dayanamioo artik sitede biri agac budasi istemedigi biseyi ekse bizde kiyamet kopuooo hersey sorunn dusunun sabahtan uyaniisonuz geceye kadar hep sikayet eden biri bunlari yazarken bile daraliommm ne mecburiyetimiz var diorum bu adamin kahrini cekioruzz toplayop bavulu cekip gidemiorum iste annem anneannemm var
sinir oluyorum uzuluyorumm annem bin tembih edio aman cevap verme ses cikarma adam cinnet gecirmesinn diye cunku gozu donuoo bilindigi gibi deil yani neyse kizlar fazla bunaltmayim sizlerideee
FC02-0684.jpg

cilekli sut getirdim afiyet seker olsun canlar

Canım ben pek anlamadım. Adam adam diye bahsettiğin kişi baban mı oluyor?

Bir de avatarına bayıldım, mmmm tam ısırmalık :) .

Kızlar günaydınnnnn
dün çok yürüdüm o yüzden daha fazla spor yapmıyim dedim bir kaç gün dinlendirebilirim kendimi kollarım ve bacakalrımdaki tüm kaslar felç oldu resmen adım atamıyorum valla sorumlusu slim in 6 ve callan...

ya benim de belimde çatlak var yaaa...ne alaka yani, ordan kilo vermedim ki hiçbenneyaptımki

Kaşıyınca da çatlıyor deri...

walla bir an gerçekten canım çekti . sonra döndüm vücuduma ne dersiniz mekik çekelimmi dedim. otur otur.iş çıkarma başımıza dediler kollarım bacaklarım her bi yanım

Allah seni kahretmesin sırnaşık şey :roflol:

Kızlar bu arada slim in 6 çok sakat yaa diz kapağıma biniyo ağırlık ayarlayamamaktan korkuyorum bişiy olur mu yaaa? bilmiyorumkismile

Anchusacım bize zaman ayırdın hizaya soktun koçluğun için çok teşekkürler
ımza çiçek ve böceklerin a.s.
Kahve kokusu yeni koçluğun hayırlısı olsun tatlımmm

O zaman haftanın ilk mönüsünü yazıyorum
06:30
2 ceviz
½ bardak su
2 kuru kayısı

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
1 dilim esmer ekmek
4 küp tulum peynir
1 adet domates
5 zeytin
2-3 dilim salatalık
1 ç.kaşığı bal

11:30
1,5 kepçe susuz bezelye
1 dl. Mısır ekmeği
1 dl. Kepek ekmeği
1 tabak marul ve mor lahana
½ kase y.yağlı yoğurt

14:00
1 elma
1 kase y.yağlı yoğurt

16:30
Yeşil çay
2 Fındık
2 Badem
Yarım Ceviz
2 leblebi

17:30
1 kepçe susuz bezelye
1 dl. Keten tohumlu esmer ekmek
1 tabak marul , mor lahana, havuç sirkeli
1 kase y.yağlı yoğurt

19:00 – 19:45
Yürüdüm

20:00
1 avuç kiraz
Mineralli su

20:15 – 24:00
Sahilde yürüyüş

20:45
3 top dondurma

22:30
1 açık limonlu çay şekersiz

Canım o kadar dondurma istemiş ki doymadım valla zor tuttum kendimi bi tane daha almamak için

Son düzenleme:
günaydınn kızlaar
sense dondurma işini sorma yahuu neredeyse milletin ağzına bakıcam boğazlar yeni yeni geçiyo offffff acaba geçmiyomu :uhm:
dün geceden beri öksürükte başladıeyvahedigeldismile ayy neyse ben gidip tarçınlı şurubumu içeyim bi o iyi geliyo şu anda:içelim:
kuzuuuuuu sağada günaydın:dance:

günaydınn kızlaar
sense dondurma işini sorma yahuu neredeyse milletin ağzına bakıcam boğazlar yeni yeni geçiyo offffff acaba geçmiyomu :uhm:
dün geceden beri öksürükte başladıeyvahedigeldismile ayy neyse ben gidip tarçınlı şurubumu içeyim bi o iyi geliyo şu anda:içelim:
kuzuuuuuu sağada günaydın:dance:

günaydın yasicim geçmiş olsun..

sense bende aynı durumdayım ama pes etmek 3-4 gün sonra geçiyomuş..
çok zorlandığın yerlerde hareketleri tam yapma istersen yavaş yavaş yaparsın..
çok terletiyo yaa bence çok etkili..

günaydın yasicim geçmiş olsun..

sense bende aynı durumdayım ama pes etmek 3-4 gün sonra geçiyomuş..
çok zorlandığın yerlerde hareketleri tam yapma istersen yavaş yavaş yaparsın..
çok terletiyo yaa bence çok etkili..

Ya bugün de mi dinlensem yaa?
Kaslar kasılmış durumda yaptığım spor da etkili olmayacak sanki bi de kas sarkması oluyomuş yaw bilmiyorumkismile çok abartınca duyunca şimşekler çaktı bende aklinialirimsmile

Çok zorlandıkları geçiyorum zaten de callan ın karın hareketleri yüzünden yolda yürürken karnımı içime çekemiyorum artık gelmiyo sempatiksalakcinni
Çok terletiyo çok enteresan yaa bişiy de yaptırmıyor aslında görünüşte çok da hareketli değil ama zorladı beni slim in 6..

Tek korkum diz kapağımı sakatlamak biraz tez canlıyım üstünüze afiyet kaptırıp cart curt parçalayabilirm her an...kaydirigubbakcemile3

Back
X