50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eneee aşası dolumuşşş huuu kızlarr ne var ne yok tam da tatmaya gidiyodumsempatiksalakcinni :ecrin_bebek:

:))) Ossuuuun, algı diye bişi var, onu tayt değil, çorap olarak benimsiyom ben :))) Adam mı :))))) Cimcimem senin cinsel tercihleri tekrardan sorgulasak mı acep kaydirigubbakcemile3

ne yatmasiymis alinti kralicem benim gormedim yahuuu azicik alinti ya da gulelim hehhe
:))

dulciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yakarim dedim:))) sen yazmadan dedim hatta:)) canim o zaman kalin corap olarak benimse hehe:)

Sen hani geçen mekik çek demiştin, 1 hafta oldu belki de...
O günden beri gece mekike alıştım ben, en az 50 çekiyom, dur bekle, birazdan çekem, sen ona göre 1 fazlasını çek :))) Ama bazen arada 2-3 sn lik bi mola koyuyom 40 dan sonra.

arkadaslar ama boyle olmuyor surekli konu disi muhabbet ediyorsunuz bu topik hep muhabet hep muhabbet ilgili kisilere soyleyecegim kapatsinlar hehhehh hem 50 kilo olan insan neden zayiflamak ister ki hic anlamam hehhehehe alintidir

ayyyyyyyyy karnim sis hala bi seyler yiyesim var ben bi mutfaga inip geliyorumm:))

hehhehehe ilaaaaaaaaaaaaa dulcineacigim guldurdun gece gece yawrim ya altimda en kalinindan tayt vardi valla :))) dun naza da soyledim hayatimdaki tek erkek cizelgemdeki kosan adam:))

Kızım kuzum, seni depresyona sürüklemek istemem fakat imzandaki bir kadınkaydirigubbakcemile3.

affferin be canim bravo valla mekik cekerken resim eklesene dur ben ekleyimmmmm hehe:))

hehhehehe ilaaaaaaaaaaaaa dulcineacigim guldurdun gece gece yawrim ya altimda en kalinindan tayt vardi valla :))) dun naza da soyledim hayatimdaki tek erkek cizelgemdeki kosan adam:))

:))) Ossuuuun, algı diye bişi var, onu tayt değil, çorap olarak benimsiyom ben :))) Adam mı :))))) Cimcimem senin cinsel tercihleri tekrardan sorgulasak mı acep kaydirigubbakcemile3
bencedee gel bi üpem seniiŞeniz
o adam degil kadin diyeni yakarim:)
gız gari o gariiiilaelaelaelaelae

Aynı anda yazmışız bi kerem :))) Taaam adam olsun ama hala bi düzeltme yapmak istiyom izninle, koşmuyo o, yerinde sayıyo :)))))

Yasemincim tontişkom, hoşgeldin, iyilik canım yesa senle ben yesayla uğraşır oldum, yoksa yanlış mı yapıyom :)))) Yesadan korkulur deee mi :)

melabaaaaaa kocumuz KAHVE KOKUSU bi sey gonderme ama canim buraya yaz o bakar:)))
Buraya yazardım da, arkadaşım uyardı bir konuda ben de özel mesajlan gönderecem, kusura bakmayın.

Yaaaa öyle bir konu vardıııııııı. Vaktiyle baktım ama bulamıyom şimdi. Bana yardım edin, hangi kategoride o?

kuzum benim de menum iyi sayilirdi da bugun sonrasinda disari ciktim o pek iyi olmadi bi de gelince de bi seyler yedim yine o da pek iyi olmadi:)) hala da yiyesim var yahu biri beni durdursun:)

oooooooooooo kimler gelmis:))

bosver tatlım bugun pazardı keyfınce davranmıssın hafta ıcı salmak yok toparlanalım dımı ayrıca artık aksam oldu yemek yemek yok meyve yıyebılırsın ayrıca yesacım cok merak ettım fotoyu yaa

herkese hosgeldınız dıyelım

arkadaslar olmuyor ama nutcasecim demin ne dedim ben adam diyeni yakarim dedim:)) sadece saclari uzamis biraz ama kestirecek ben uzun sacli erkek sevmem biliyor onu da o haliyle kabul etmiyorum heheh off gece gece civittim yine dur bi seyler yiyeyim kendime gelirimmm he:)

Kız dur, sakın yeme, süt iç en fazla yasakkelime

Nutcasecim dün gece gördüydüm ben seni orda, ben yesanın sayfasından gittiydim oraya, o yüzden ben de bilmiyorum... Sen de yesanın eski mesajlarından bulabilirsin orayı.

oşbuldum canım arada yesa cadısına görünmek lazım yoksaa oooooo
ortalığı boş buldumu :jeyyar:
hoşbulduuuuummmdelikafadulden gece gecee vallaa cıvıdımm ayy özlemişim yavopuyorumnanaktan

kuzum anlamadim niye ozel mesajla gondereceksin ki hemen link geliyorrrrrrr

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/352802-bugun-giydin-cek-gorelim.html

heheh hah bunu de canimi al biz ayrilmayalim diye oyle yapiyor korkuyor 47ye inince onu birakcam saniyor agirdan aliyor laf soyletmem erkegime hhehe

benden hiiiiiiiiiiiiic bi kere korkulmaz melek gibi kizim boshayallersmile

bencedee gel bi üpem seniiŞeniz

gız gari o gariiiilaelaelaelaelae

hehhehheh ayyy yine guldurdun kuzum bu seferde mesajini alintinin icine yazmissin hehhehe kaydirigubbakcemile3

ayyy canimmmmm tesekkurler valla inemedim bi turlu laf yetistirmekten meyve de istemiyor canim ama ne istiyor onu da bilmiyorummmmm canim bugun ne giydine koymustum ama biraz eskilerde sanirim Şeniz

Bak kendin de itiraf ettin ADAM diyeni yakarım diyosunkaydirigubbakcemile3. Ben de kadın dedim işte fena mı:roflol:.

Ben de mekik resimlerinizi görmek istiyom yaaaa. Ama nereye koyuyorsunuz bilmiyombilmiyorumkismile. Özelden gönderiyorsanız birbirinize gerek yok tabi, o zaman ısrar etmemyerimseniben.

Bir de nasıl mekik çekiyonuz detayıyla anlatır mısınız?

anaaaaaaaaaaaaaaaaa oyle mi demisimmmmm valla kafam allak bullak oldu cok yemekten sanirim heheh

canim koymadim da dur senin icin buraya koyayim hemen geliyorrrr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…