50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlaaar
nesmeeeeeeee allah sana iyilikler versin emi edit leyip sildikten sonra o msj bölümüne yazı bölümüne bir sürü nokta koy
olay tamamdır
sağol canımmmm,,yaptım da olmadıııııı,amannn napimmm yaaaa unutulmuştur.......
:kedi:

ulkerk,bizle dalaga geçiyoo demişlerdirr....onlarr 80lerde benim çizelge 50lerde.....bilmiyorumkismile

slmm canımm,yeni bir biligii öğrenmiş oldummm,ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı varr. 20 güne verrisin inş.3 kiloo,baya azimlisopuyorumnanaktaninn verririisnn sennn,kolay gelsin....[/QUOTE]

sağol canım ..:enbuyukkk:

selam herkese iyi geceler....... ne va ne yok görüşmeyeli..... haftasonu pek sakin buralar geçmişi okumakta çabuk bitiyor.....zemuszemus

mrb,iiy gceelr pazartesii sendromuu var bendeeee,kötükedihüso,canım hiçç yarınıı çekmiyooooooo...evevt yaa, hafta içi ben akşamm girebiliyorumm veee heryerii okuyamıyorumm çok yoğunn oluyooooo,bugün yine akşam giridmm ama geçmişş hemen bitiiii.....ohaoldumsmile

canlar napıyonuzzzzz

son 2 gündür yürüyüş dışında hiçbişiy yapmıyorum kaslarım yeni toparlıyo ama karnım kocaman oldu resmen yaa 2 gün mekik çekmeyince ...
Bu arada spor programımı 4 güne indirmeyi planlıyorum kızlar ne dersiniz? zaten hergün yürüyorum 2 günde 1 de evde spor yapıyim diyorum hergün beni yormaya başladı sanki şu 2 gündür kendime geldim kasların dinlendi sanki bi de buradaki fitness hocası aşırı çalışan kasların sarkmasından bahsetti korktum

Siz neler yaptınız?

Sensewitch, iki günde bir spor yapman gerekir zaten. Bak Mehmet abimiz ne diyor, iki günde bir spor yapın ama esneme(stretch) hareketlerini her gün yapabilirsiniz diyoryerimseniben. Yürüyüşü de her gün yapabilirsin zaten. O yüzden kilo almazsın. Çok güzel stretching hareketleri var, çok rahatlatıyor insanı, hafif terletiyor da tabi. Ağır spor yapmaman senin için en iyisi bence, hayırdır, olimpiyatlara falan mı katılacaksın?kaydirigubbakcemile3

Bir de mekik hareketi dediğiniz şey ne tam olarak? Aslında biliyorum da(yere sırtüstü yatıp karından güç alarak gövdeyi kaldırma di mi) detaylarını merak ettim, birçok insan yanlış bir şekilde yapıyormuş, ağrıların bundan olmasın.

Nesmekayaya da çok güldüm, 80 topiğine yazmış sen yenisin galiba diye:roflol:. Geçmiş olsun...hihoyyyt

Ben de sporumu yazayım. 20 mekik, 70 şınav çektim, birkaç esneme hareketi yaptım. Gelecek hafta realage'in bir sporunu indirip ona başlayacağım düzenli bir şekilde. Leslie'yi de yaparım belki belli mi olur, sizden görünce çok özendimşakkıdı.

Koçumuz kim acaba? Kime göndereyim bilmiyorum menümü.

ben gazı aldım mı gidiyorum yaa benim sorunum var o konuda ya başlayamıyorum ya da durduramıyorum :)

Canım callanın karın hareketini yapıyorum mekik değil yanlış dedim onu
evet streching de callanı yapıyorum pilatese geçemedim hala odun gibi vücudum sempatiksalakcinni

senin bildiğin güzel hareketler varsa da paylaşırsan sevinirim kuzum

ben çıkıyorum kızlar yarın iş var

öpüyorum herbiriniziiiii

Genel olarak pilatesin her hareketi güzel diyebilirim. Fakat esneme olarak benim oradan buradan gördüğüm ve her sporda yaptığım birkaç hareket var. Bilmiyorum sizin işinize yarar mı çünkü ben bunları daha dik durmak için yapıyorum, bir de belim esnesin diye.

Ama anlatması uzun sürer yaw ben en iyisi videosunu ya da fotosunu koyayım buraya sorun olmaz umarımbilmiyorumkismile. Ya da kendimi çekip koyayım . Telif hakları falan da istemem, sorun çıkmaz .

melabaaaaaa kocumuz KAHVE KOKUSU bi sey gonderme ama canim buraya yaz o bakar:)))

canımcım beyaz havuç nasıl yani çinlilerin beyaz turpu mu yoksa bu farklı birşey mi?

canim valla gecen bi arkadas daha sordu turkiyede ne duydum ne de yedim kelimeyi bile omrumde ilk defa duydum sozlukten baktim cevirisinde bir tur yabani beyaz havuc yaziyordu ama cok guzel tadi en favori sebzelerimden sempatiksalakcinni

ohhhhhhhhh hay masallah olculere bak yaaaaaaaaa rejimi de biraktigin iyi olmus canim ama yine de salma birden kendini kilo bildirim gunumuz CUMA kocumuz KAHVE KOKUSU

HEHEHHE :roflol: :roflol: kimse yardim etmesin ehhehehekaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bugun spora gırıs yaptım once menumu yazayım sacma sapan bır menu oldu bugun ama ıdare edın

sabah
ogle saatlerınde kahvaltı yaptıgım ıcın ıkı orta boy hatta bırazdaha kucuk patatesle salata
2 dılım peynır
1 dılım ekmek
cay

ara
kıvı
elma

aksam
nohut yemegı
yogurt
1 dılım ekmek

ara
bıraz kuru uzum
cılek

sımdı sporlarımı yazayım aksama kadar temızlık
5 mıl leslıe
super callan( ayy bu super nasıl bırseymıs canım cıktı ya ben hamlasmısım yada ben spora alısık olan ben bıle zorlandıysam spora yenı baslıyanlar hemen bunu yapmasınlar )

kuzum sporlarin sahane de bi ana ogunun eksik onun disinda menun de sahane bence hay masallah :))

kuzum sporlarin sahane de bi ana ogunun eksik onun disinda menun de sahane bence hay masallah :))

canım cok sagol tatlım tatıl olunca gec kalktım ve ogun eksık oldu ama patates salatası ve nohut yemegını aynı gune koymam ıyı olmadı karnım tas gıbı oldu sen neler yaptın bakalım

Merhaba çıtırlar opuyorumnanaktan

Nesme çok şekersin yaw kaydirigubbakcemile3

Yesacım seksi cadıcım dün üşenmedim senin bugün ne giydin kısmına koyduğun fotoyu buldum :)) Ne hoşsun öyle kız, sana acil bi yawıklı lazım, ne öyle minicik etek giyiyon. Dar olsa anlıcam da uçan cinsten bi de, püf desem mal meydana çıkcak aklinialirimsmile

kuzum benim de menum iyi sayilirdi da bugun sonrasinda disari ciktim o pek iyi olmadi bi de gelince de bi seyler yedim yine o da pek iyi olmadi:)) hala da yiyesim var yahu biri beni durdursun:)

oooooooooooo kimler gelmis:))

Aaa ben de bugünkü sporlarımı yazam:

8 dk kol ve kalça videolarını yaptım. 10 dk da kendimce tepindim :))) Yatmadan önce en az 50 mekik çekcem. NESME ve YESA sağolsun, onlar alıştırdı beni iyicenek bu mekik olayına :lepi:

hehhehehe ilaaaaaaaaaaaaa dulcineacigim guldurdun gece gece yawrim ya altimda en kalinindan tayt vardi valla :))) dun naza da soyledim hayatimdaki tek erkek cizelgemdeki kosan adam:))

aaaaaaaaaaa mekik mi cekiyorsun sen canim ben de cekcem sen kac tane cekeceksin ondan 1 fazla da ben cekecegim hehe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…