selam millet ..pazartesiden itibaren 1,5 kilo vermişim bugün itibari ile ...
sabhları karpuz 1 dilim ekmek peynir aralarda sürekli meyve öğlen 1gün ızgara tavuk salata 1 gün ızgara et 1 gün ızgara balık yedim...arada bir bardak süt bir tane kepekli bisküvi yedim ...akşamları da meyve salatası ...talı olarak bir gün tavuk göğsü bir gün puding gümlettim..
dün öğlen adana kebap künefe hüplettim..
bugün de fesleğen soslu tavuk ile tiramisu yedim ...
cıvıttım bu hafta ama 1,5 kilom gitmiş ...52 kiloyum :) hedefim artık 50 oldu...50 de finish inş.
bu arada beden ölçülerime baktım ...
bel 60 kalça 85 göğüs 85 ...
o kadar incelmişim ki fırtlamalarım filan sıfıra inöiş onu farkettim ...göbek deseniz sıfıra indi çok şükür :))
artık rejim yapmıyorum ..
sabahları canım genelde meyve istiyor meyve yiyorum ..öğlen de mutlaka et tavuk yada balık tükettiğim için tok tutuyor akşama meyve yiyebiliyorum ancak ...
alıştım bu düzene valla ..hiç de acıkmıyorum ...aralarda kepekli bisküvi ve süt çok ii oluyor ..
bu aralar hiç bildirimde bulunmadım topiğe uğrayamadım ..koç kim onu da bilmiyorum ..hala bildirim günü cumamı ve koç kim bilen birisi söylerse sevinirim ..görüşmek üzere millet ....bol ılık su için çok faydalı benden söylemesi...
ne güzel ben nerdeyse siteye takıldığım günden beri hastayım:bbo: hareket yapamıyorum yürüyemiyorum..ya düşünün insan geniş kapsamlı antibiotik kullanırken üşütürmü düşünün gerisini ...sadece haftada 2 kere powerplate gidiyorum hocamla 30-40 dk çalışıyoruz..
Mesajı silmeyi ben de bilmiyorum, kusura bakma :sm_confused: . Fakat eski sayfalara cevap yazmak gibi bir şey olduğunu da sanmıyorum. 80lerdeymişim demekle 80 topiğini mi demek istiyorsun acaba? :)
selam kızlarrrrzemuszemus
bugün hiç ekmek yemedim,karbonhidrat bulamayınca vücut yağları yakıyomuş enerji üretmek için..
slmm canımm,yeni bir biligii öğrenmiş oldummm,ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı varr. 20 güne verrisin inş.3 kiloo,baya azimlisopuyorumnanaktaninn verririisnn sennn,kolay gelsin....
evett 80-89 diyet grubu ,sağoll amann kalsınn msj nolcakkiii demi?..bi de bir kişi vardıı,sen yenisinn sanırımm yazdımmm,kız da bana yazmışşşşş sen kimsinn diyeeeeebilmiyorumkismile,az önce silmek için o topiğe girdimmm gördümm,yanlışlıkla yazmışımm diye yazdımm..sorun olmazz heraldeee......
selam herkese iyi geceler....... ne va ne yok görüşmeyeli..... haftasonu pek sakin buralar geçmişi okumakta çabuk bitiyor.....zemuszemus
ne güzel ben nerdeyse siteye takıldığım günden beri hastayım:bbo: hareket yapamıyorum yürüyemiyorum..ya düşünün insan geniş kapsamlı antibiotik kullanırken üşütürmü düşünün gerisini ...sadece haftada 2 kere powerplate gidiyorum hocamla 30-40 dk çalışıyoruz..
geçmiş olsun canım ayy ilaç kullanmak ve yinede hasta olmak çok zor dikkat et
kendinee :içelim: gerekirse vitamin ve mineral takviyesi de al sadece dr lara bırakma bu işi şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?