7 kg kapasiteli makıneye 10 kg tepınce baya bi hırlıo makıne
Bi dahaki foto ekleyişinde söylersin o zaman
Ay bi de istanbul da mı giydin... Cidden sakat burda. Ben taksimi hiç sevmem mesela, ancak işim düştükçe giderim. Bi kez gece yarısı orda bulundum da, resmen korktum. Yanımda erkek arkadaşım da vardı, ama çevreye göre çok masummuşuz, onu farkettim. Kız başınıza işiniz ne, kırın dizinizi oturun :)))
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :lepi: Harikasın cidden kaydirigubbakcemile3 O değil, tek başına o kadar çamaşırı nasıl biriktirdin kaydirigubbakcemile3
Yazık o -1 beden giyenlere, daha ne diyeyim... Resmen hastalar. İnsan bile bile kendine böyle yapmamalı. Sen bari burayı takip et de, dönem dönem senin kulağını çekelim kaydirigubbakcemile3
Gittim baktım geldim :lepi:, genel olarak doğallık taraftarıyım, o yüzden doğal rengini kullanmak çok güzel bişi derimMaşallah pek hoşsun ama çok incesin yahuu, boydan fotonu görünce daha sağlam yorum yapabilir.
Siyah saçlı fotoda pek seksi çıkmışsın, ama sarışın fotoda da çok şeker :))) Sarı yakışır gibime geliyo.
Aman aman iyi, 1 de kal sen.
%100 şeker var, çünkü evde kaynatınca baya şekersiz bişi oluyo, bi şekilde tatlandırmak gerekiyo. Ama onlar da bizim yöntemle, bol şekerli meyvelerle yapıyorlarsa bilemicem.
O zaman hiç girme boya işine, pek anlamam ama siyaha boyamak sorun değilse, siyah yap bence :)) Ya da çikolata tarzı renkler oluyodu. Böyle çok doğal olan... Bence ne kadar doğal olursa saç rengin, o kadar güzel gözükürsün.
Ben uyumaya çalışayım, yarın 10 da kalkmam lazım -tatlicadiarzu- Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Biz 5 kişilik genişçene çekirdek aileyiz. Seviyom onları :) . Şu sıralar aksi davranabiliyorum, çok çektirmiyorumdur onlara di mi:kedi:.Notebook nutcasecim, direkt elimi terletiyo sağolsun, soğutucu kullanmadan önce elim yanardı yazları :sinifsinif:
Ben de eskiden baya bol giymeyi severdim, badi giyemez, utanırdım hatta :)) Ama sonradan alıştım, azcuk seksi olak deee mi sempatiksalakcinni
Ütü oldu da bitti, heeee 4 kişilik çekirdek aileyiz :)) Sen de sanırım öyle...
Olabilir, bu laflar bana gaz verdi :) . Bir başlasam bayaa spor yaparım da işte başlayamadım bir türlü düzenli bir şekilde. Neyse artık bu hafta başlıyorum :) .Hele bi dur nutcase, yeni geldin sen, 1 kaç gün sonra başlarsın çizelge güncellemeye
Saat geç oldu ya, bunu yanlış okudum. Yawıklın direkt el atar oraya sandım. Ben de diyorum aa ayıp olmuş, yavuklusu elini oraya(poposuna) atıyor diye yazmak:umursamaz:. Niye böyle bi şi yazdı kı şimdibilmiyorumkismile diye düşünüyorum. Sonra çaktım. Benim bu saate kalmamam lazım de miWatercım yesa gibi çok kısa giyme dememe gerek yok, yawıklın direkt el atar zaten olaya :))
bugun zaten super callan yaptım yarın karnımı nasıl hıssederım bılmıom. yaa kımse bısey demedı kendı kendıme oldum bende nasıl oldu anlamadım sanırım bırgun camasır katlıyrdm cok burusuk geldıler gozume bende utuluvereyım dedım ve artık hep utuluyrm yaa bırde evde tek kalıyrm ya herseyden ben sorumluyum psıkolojım bozuldu heraldezemuszemus bazen toz alırken cam sılmeye falan baslarım bazı sacmalıklarım vardır.
günaaaydınnnnnnn opuyorumnanaktan
ayy sabah sabah yüzümde pişkin bi sırıtmaa kızlaar coşmuş geceleyin
koptum yaaa:roflol:
daa neler duyucamm 24 beden kot naniknanik
nutcase canım sende az değilsinnn haaaakaydirigubbakcemile5
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn
iyi haftalar
Ay ben de herbişeyi askıya asmak istiyorum katlayıp koymak istemiyorum ama yer yetmiyo işte((((
Ay evet tatlım yaa ben de bi çırpıda okuyuverdim keyfim yerine geldi valla sabah sabah
Yaseminim sen napıyom canımcım?
Özledim denk gelemiyoruz yine...
günaydın kızlarrr.benim bu hafta sıkı diyet sıkı spor yapmam lazım.
neler yaptınzı hafta sonu.
ben cumartesi pazar açıköğretim sınavlarına gözetmenlik yaptım. hiç haftasonu geiçirmiş gibi değilim yani
günaydın nilifett opuyorumnanaktan
hafta sonu bölümde bayaaa geyik vardı :1ninca:
kilo işi hak getire
o işi benimde yapmam lazım kilo aldııımmmmmm:1shok:
nolsun şekerim eşimi çocukları geçirdim yatayımmı derken bu caadıların msjlarını okudum koptum yaa laelaelaelaelae
her eve lazım sırnaşık şey ben bu gazla sabah sporunuda yaparım artıkınhihoyyyt
sen nasılsın keyfin sağlığın olumunekankayizsmile
günaydın kızlarrr.benim bu hafta sıkı diyet sıkı spor yapmam lazım.
neler yaptınzı hafta sonu.
ben cumartesi pazar açıköğretim sınavlarına gözetmenlik yaptım. hiç haftasonu geiçirmiş gibi değilim yani
Canım 3 gündür süperim yeniden doğmuş gibi
biraz hayatımda değişiklik yaptım
Yeniden düzenledim gibi
Azcık ne istediğimi dinledim zorunluluk ve sorumlulukları bi kenara bıraktım bu 3 gün
İşe yarayacağını hissetmiştim ama bu kadar değilllll :lepi:
Ay canım yaa ara ara oluyo böyle ekstra durumlar işten gelince vur kafayı yat önce vücudun bi dinlendisin yarından itibaren de hafif ve bol sporlu bi gün geçir bak nasıl oluyosun
Kızlar pump it up ı indirdim slim in 6 'e 10 çeker gibi geldi çok hareketli yaaa
nilufertçim pump it up ı indirip deneyebilirsin
var mı bugün PUMP IT UP yapacaklar benimleee???
Liste geliyorrr (Yesa gibi oldu)
1. Sensewitch
2. Nilufert
3. Yasemin
Canım 3 gündür süperim yeniden doğmuş gibi
biraz hayatımda değişiklik yaptım
Yeniden düzenledim gibi
Azcık ne istediğimi dinledim zorunluluk ve sorumlulukları bi kenara bıraktım bu 3 gün
İşe yarayacağını hissetmiştim ama bu kadar değilllll :lepi:
Kızlar pump it up ı indirdim slim in 6 'e 10 çeker gibi geldi çok hareketli yaaa
nilufertçim pump it up ı indirip deneyebilirsin
var mı bugün PUMP IT UP yapacaklar benimleee???
Liste geliyorrr (Yesa gibi oldu)
1. Sensewitch
2. Nilufert
3. Yasemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?