Hadi ya... ben seni daha da bi ince olursun sandıydım. Tahmin edebiliyorum, türkiyede 1,84 boyunda bi bayan olmak cidden zor iş bi çok yönden. Avrupalı falan mı yoksa ailen kaydirigubbakcemile3 Türkiyenin ortalaması malüm ne de olsa yerimseniben
Benim de hayalim paça yaptırma derdi olmadan pantolon giyebilmekti ama nerdeeeeeeeee, 30 da bile gerekiyo diye hatırlıyorum, ya da 32 :uhm:
Sen de benim gibi makarnaya dayanamıyon herhal, ben de makarnaya bi başladım mı, tam başlarım cokacimcoook
Ben cansu dereyi görmüştüm. Uzun ince diye özetlemek mümkün benim açımdan sempatiksalakcinni Zayıflık özellikle diz kapaklarını çok çirkin gösteriyo. Ben de uzaylı derim, ama ayıptır söylemesi sen de benim için uzaylısınOnların etkisinde kalarak kendine haksızlık ediyorsun bence. Senin bededin zaten 90 60 90 gibi bişidir, bi kaç cm ne kadar farkedebilir ki... Kafana taktığın için senin gözüne çok gözüküyo muhtemelen. Belki onlar da seni görünce öyle düşünüyo...
iyi geceler canımmmm
yaaa nasıl bi duygu anlatayım
kendini 100 kilyu gecmıs bı obez gıbı hıssedıorsun yanlarında
yemıorlar kı bısı cıkarsınlar kaydirigubbakcemile3
sadece elmayla beslenen manyaklar gördümm o derece yaniii
benden beterler
hala zayıflama cabalarındalar bide git öl yaniiii
Watercım eğer callanda tek ayağı yere paralel uzattıysan nasıl olur bilemicem, ben hiç öyle yapmadım sempatiksalakcinni
Ütü macerana hala gülüyorum :)))))))))))) :roflol: gece gece, şaka gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3 İnsan temizlik konusunda değişebiliyo, ben de o konuda takıntılıyım, özellikle kendi evinden kontrol eline geçince sapıtma olasılığı her zaman var delikafadulden
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan-
Watercım eğer callanda tek ayağı yere paralel uzattıysan nasıl olur bilemicem, ben hiç öyle yapmadım sempatiksalakcinni
Ütü macerana hala gülüyorum :)))))))))))) :roflol: gece gece, şaka gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3 İnsan temizlik konusunda değişebiliyo, ben de o konuda takıntılıyım, özellikle kendi evinden kontrol eline geçince sapıtma olasılığı her zaman var delikafadulden
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan
Frosythiacım meyveleri al, güzelcenek kaynat, mis gibi oluyo. Bi de kuzu demişti, şeker yerine de kuru üzüm at, oldu bitti, hem sağlıklı, hem şekersiz :içelim: Hem de çok leziz oluyo... istediğin karışık meyve suyunu da yapabiliyon ayrıca.
Yarın kesin bakcam o 24 beden kota, sadece kemikler içine girer sanırsam -tatlicadiarzu-
yaptım canım hepsını yaptım hemde sımdıden agrılarım varbilmiyorumkismile aynen dedıgın gıbı evde kontrol tek bende ve herseyın sorumlusu sensın o yuzden hersey guzel olmalı dıyrm bırde evlenınce nasıl olcak bılmıyrm artık onceden dıyrm ya utuyu elıme almazdım utulu pantalonları bıle yıkandıktan sonra utulu gıbı kurutur ole gıyrdım degısıo ınsan sımdı kesın gıttım sızede tatlı ruyalaropuyorumnanaktan
Ayyy cidden mi... Diz kapağının öyle olması amaç yani...... Başımıza taş yağacak valla :))) Resmen güzellik kavramı farklı boyutta onlar için. Bence çok zayıf insan da çirkindir. Hep derim, azcuk bişiler kalmalı diye :)) Sadece kemik olunca rahatsız edici oluyo bence.
91-61-91..... ay daha nolsun. Bence süper. 1 cm nin çok fark yaratacağına inanıyor musun cidden..
Yani düşünsece 1,60 boyda bi insan için 90-60-90 la, senin için 90-60-90... boy uzadıkça bu insana daha ince geliyo... Sen 90-60-90 olman demek, bizim sanırım 80-52-80 olmamızla aynı şey gibidir. (oturup tam oran hesabı yapmadım :))) Yüzün nasıl, umarım çok çökük değildir.
Cidden şu yarışma mevzusu sonlanır da, sen de ideal kilondan mutlu mesut yaşarsın... Varsın kotlar kısa gelsin :)))
Buarada ben bile kısacık boyumla bi dönem üstüme belimi örten kıyafet bulamazdım, seni düşünemiyom... Sana terzi bi koca lazım :)))
fenalıkk bişi yaaa hangı markada gördüm 24ü htrlamıormm da
varmıs sanırım artık çogu markada
ama tommynın outletınde gormustum sanırım
resmen paçası uzun ergenlıge bıle gelmemıs çocuk kotu
benım kolum gırer heralde sadece pacasından :)
hmmm denıcemm su meyve kaynatma işini
aslında eve edınsem su katı meyve presslerınden fena olmıcakk
ama pahalı bısı mı bılmıormm
%100 deselerde hazırlarda seker ıllakı vardır dıe dusunuormm
kaydirigubbakcemile3 Çok şekersin ya, gece gece muhabbete bak kaydirigubbakcemile3 :roflol: Evlenince genelde tersi oluyo bi süre, hele bi de çocuk olunca... Bakıyon ki yetişemiyon hiç bişiye, battı balık yan gider hesabı.... -tatlicadiarzu-
O dediğin ütülü gibi kurutma olayı süper oluyo cidden :lepi: Genelde onu bodylerde yapıyom ben, bi de kotta sempatiksalakcinni
Tatlı rüyalar canım. opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: Sen de bi alemsin canım yaw kaydirigubbakcemile3 Ama dediğin doğru olmalı, ancak kol girer, ama benimki kesin girmez :roflol: Giremez -tatlicadiarzu-
Ucuzları da var sanırsam, netice de hepsi aynı işi yapıyo, marka olmayan 70 tl ye falan bulabilirsin sanırım. Ama kaynatınca buzdolabında saklama şansın var yerimseniben Evde yalnız biri olarak eminim üşenirsin onu sıkmaya. Bizim evde yıllardır var, sadece bi kez sıktım. Temizlemesi zor oluyo diye sempatiksalakcinni
Kesin var tabi şeker. Hatta şeker var diye yazıyordur bence. Yarın ona da bakam :lepi:
Ütü yaptığıma bakma, çok iddalı değilim, yemek de pek yapmışlığım yok ama iş başa düşünce herşey yapılır bence) Sen yemek yaparken ütüleri de kocan yapar olur biter :))
Benim moralim bozulma yahu :))) Şaşkınlık olur daha çok, guiness rekorları izlemeye gider gibi giderim o kota bakmaya, ama bulmak zor sanırsam :)) Gidip de bana 24 beden kot verin desem beni kovarlar mı dalga mı geçerler bilemem :) Direkt çocuk mağazasına gitmeli :lepi:
Sen delüsün valla, daha ne diyem :)) Ama çok merak ediyorum seni, özelden albüm yaparsan haberim olsun. Ben de bakam :)
Aman derim çok kısa etek giyme, bugün yesanın eteğine laf ettiydim, sıra sana gelmesin :roflol: Bi de sen manken fiziğinle yeterince dikkat çekiyon, mini etekle baya sıkıntılı olur türkiyede.
Çamaşır makinesi öyle bozulabilen bişi mi :roflol: Heee o zaman sen benden beceriksizsin :roflol: Bulaşık pek güzel yıkarım -tatlicadiarzu-
Bana o kadar uçuk geliyo ki, o beden kotu ancak numunelik olarak bulundururlar sanıyom :)))) Hiç denk gelmedi bana. Çünkü şöyle bi hesap yapıyom kendimce: 26 beden giyen kişi 34 beden de giyer.. 24 beden giyen kişi ne giyer -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?