50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olumunekankayizsmile

sarkı ıyımısss amaaaa.s.
etnık seylerı sevıormmm :)
Yaaaaaaaaboshayallersmile..... Bir arkadaşım göstermişti o şarkıyı bana. Adamın sesi çok güçlü. Azerilere zaten bayılırım ben. Bazı kişiler(Türkiye Türklerinden) onları biraz köylü gibi görüyor ama tam tersine herifler sanat manat bayağı ilgili yani. Dilleri de çok samimi, saf, romantik, komik veya hüzünlü olabiliyor, çok hoş :) .
bakalımm bu sene son dıormm o yuzden de derdım gidebilecegım en ıyı sekılde gıtmek
bahanem kalmasın olası bı fıyaskoda ben herseyı yaptım dıyım
yoksa okul falan 30da bitcek anca:)
Doğru. Bak ne diyor şarkıda "geder birgün bu güzellik sene de galmaz", yani bunu seni daha beter yapmak için söylemiyorum tam tersine, herkes için bu aynı. Takmamak lazım bu konularayerimseniben. İstediğin kadar çalışabilirsin tabi fakat olur da kaybedersen yarışmayı hiç üzülme bir şey eksilmiş olmayacak ki senden, sahip olduklarından... yani en azından gel içini dök buraya, biz burada olacağız en azındanzemuszemus.

yazsın googlea youtube a giriş diee envayi çeşit yol çıkıorr zaten
yok canım yaptıgmz burda amme hızmetı neden yasak olsun kı naniknanik
Doğru yaw, niye yasak olsun, milletin mutluluğu için çalışıyoz de mi, youtube'dan neler öğrenilir neleropuyorumnanaktan.

Yahu konuyu iyice dağıtacağım ama neyse, dertlerimiz bölümünü okuyorum da ne kadar sorunlu insan varmış:sm_confused:. İnsanın haline şükretmesi gerekiyor hep, şimdi yaptığım aksilikleri huysuzlukları büyüttüğüm olayları düşündüm de hiçbiri önemli değil, utandım anidenbenneyaptımki. İnsan küçük şeyleri takmamalı çünkü hepsi geçiyor, huzurlu olmak çok önemli. Dur bakayım elimden de bir şey gelmez ama belki yardımcı olabileceğim bir konu çıkar :) .

Ya seviorumm azerileri ben :)
bazen pazar sabahları falan azeri kanallarında programlar oluor
böyle kurmuslar sofrayı yemekler içkiler çoluk çocuk eglenıolar programda
çokk doğallar:)

derdim o zaten hani diyim ben herseyı yaptım ondan sonra pes ettım
yoksa ayy su eksıkt ondan dolayı olmadı dıyebılınce beklentı suruor hadı bı daha diıosun:)
yok canmm üzülmemm artıkk fıyasko olursa alıstmm :)
hatta bu konuda çok güzel argo tabirler var ama gece gece banlanmanın alemı yoksempatiksalakcinni

tabii canım kişisel gelişim eglence hepsi orda
hatta çok canı sıkılan gitsin ordan cübbeli falan dinlesinnn
cem yılmaz halt etmiş yanında:roflol::roflol:

ben çok takılıormm dert topıklerıne de
artık uzak tutacam kendımı
zaten ilişkilere inancı yıtmıs bı ınsanımm
biraz daha okursam manastıra falan kapatıcam kendimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya seviorumm azerileri ben :)
bazen pazar sabahları falan azeri kanallarında programlar oluor
böyle kurmuslar sofrayı yemekler içkiler çoluk çocuk eglenıolar programda
çokk doğallar:)
Evet doğallar. Forumumuza yazan Azeriler var mıdır acaba?
hatta bu konuda çok güzel argo tabirler var ama gece gece banlanmanın alemı yoksempatiksalakcinni
Neymiş o tabirler çok merak ettimsempatiksalakcinni.
tabii canım kişisel gelişim eglence hepsi orda
hatta çok canı sıkılan gitsin ordan cübbeli falan dinlesinnn
cem yılmaz halt etmiş yanında:roflol::roflol:
Cübbe mi? O ne yahu? Hiç duymadım
ben çok takılıormm dert topıklerıne de
artık uzak tutacam kendımı
zaten ilişkilere inancı yıtmıs bı ınsanımm
O zaman okuma en iyisi. Ya da sen de derdini yaz, ama geçmişte kaldıysa da boşveeerrr uğraşmaya değmez :) .

bilmem ama rastlamadım o hoş aksana hiç :)

hahaha gideyim banlanayım diye dıorsun dimiiii hani vida-somun arası ilişkilendirmede de kullanılır birisi kaydirigubbakcemile3

aaaa çok şey kaçırmışsın yaz youtubea cübbeli diye aç dinle kopacaksın:roflol:
misal:"prostat oldu, camiye gelemedi. gençken dior işim var, ihtiyarken çişim var. e, ömür bitti. gençken gelme, ihtiyarken gelme, ölünce geleceksin musallaya. ondan sonra nasıl bilirsiniz? nasıl bilicez, görmedik ki herifi!" :roflol:

yok valla eskıde kaldı aşk meşk derteri akıllandm artıkk dertlenmıorm dert veriormmkötükedihüsokötükedihüso

yazdgm dertler de yok degıl türkselden yedıgım kazıkk
psıkopatlıgıma çözüm arama vs :roflol:

hahaha gideyim banlanayım diye dıorsun dimiiii hani vida-somun arası ilişkilendirmede de kullanılır birisi kaydirigubbakcemile3
Ya hiç anlamadım ya. Çatlarım ben şimdi, özel mesaj at .
aaaa çok şey kaçırmışsın yaz youtubea cübbeli diye aç dinle kopacaksın
Cübbeli Ahmet hoca diye bir şey çıktı ama bakmadım onu mu diyorsun? Eğer dinle ilgili komik şeyler söylüyorsa ya da yanlış bilgiler veriyorsa ben bakmasam daha iyi, sinirlerim hassastır bu konulardazemuszemus.
yazdgm dertler de yok degıl türkselden yedıgım kazıkk
psıkopatlıgıma çözüm arama vs :roflol:
Türkseli okumuştum ama o üyenin sen olduğunu hatırlamıyordum, geçmiş olsun:1hug:. Psikopatlık konusunu da bi ara bulup okuyayım, ilginç görünüyorsempatiksalakcinni.

günaydın hanımlaar.. beni de alabilir misiniz aranıza? kilo vermem gerek..
57kiloyum.158 boyundayım.yardımınıza ihtiyacım var benim de.. =/

Bu arada bayanlar bakın size ibret olsun diye size Anchusanın bana yolladığı özel mesajı yazayım. Ben koçluğunun son günü ona özel mesajla o günkü menümü yazmıştım dacokacimcoook.

"sabah ceviz disinda duzgun bir sey yememissin ki....
biz cay da ismiyoruz yesil cay iciyoruz. Hos cayi kahveyi cok seven biri olarak ben bu konuda sik sik kacamak yapiyorum. nerde peynir zeytinin domates alatan.... sen boyle aslaaaaa zayiflayamazsin, forumun dobiskosu olarak aramizda gezinirsin...
bir de ogun atliyorsun.... coook yanlis yapiyorsun cook. en buyuk bocek sensinnn
"

Evet, bundan sonra forumun tescillenmiş dobişkosu ve en büyük böceğiyim, kimseye kaptırmamyasakkelimesırnaşık şey.

Ok sorun olursa bana özel mesaj at. Hemen cevap vermeyebilirim az sonra kalkacağım. Ya da birazdan burası dolup taşar, o arkadaşlara da sorabilirsin :) .

evet aynen boyle yazmistim i mi... ne kotu kocmusum ben...

evet aynen boyle yazmistim i mi... ne kotu kocmusum ben...

Aaaa yok, bak ben tam senin koçluğunda bu konuya yazmaya başladım galiba. Ağzından(aslında parmaklarından) öyle bir şey çıktığını hiç duymadım. Demek ki ben haketmişimsempatiksalakcinni. Ama ben de sizi hep uyarmıştım ben böceğim diye, ne mal olduğumu biliyom yanisositososito.

evet yaaa dogru bir tespit.. valla 2 gundur durmaksizin dusunuyorum... Vardigim karar kadinin ezikligi var ve ogullarini ovup, baskalarini ezerek bunu bastirmaya calisiyor. Ama bir gorseniz kayinvalidemi bunun neresi ezik dersiniz, o kadar bilmis, o kadar sosyetik, o kadar dominant bir tip daha once de demistim bir partinin kadin kollari baskani istanbulda...ben soyle diyorum" keske cahil, bir kosede oturup benden kahve cay bekleyen, cok ortak konusacak seyimizin olmadigi ama SAMIMI, SAF bir bayan olsaydi" Ayni seyleri eltime de yapiyor...Disarida da bizi ove ove bitiremiyormus. Hafta sonuna kadar sakinlesmem lazim yuz yuze bakacagiz mecburen.
ben yazdiklarimi kayinvalidenizden isittiginiz inciler kismina kopyalayayim bari... 2 ayda ne inciler biriktirdim...karikatur gibi kendisi...
dedigin laf da cok guzel, bir diyalogumuzda kayinvalideme soyleyebilirim.....

Son düzenleme:
günaydınlar herkese arkadaşlar
yeni bir işle beraber topiğime geri dönmüş bulunmaktayım.işimde yeni olduğum için çok sık giremeyebilirim..
bu arada pazar günü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
tartıda da daha şimdiden fazla geliyorum..bilmiyorum regl olmadığım için mi bu fazlalık..
anlamadım valla bende..
bu arada hepinizi çok özlemişim yaaa

zemuszemus
aaaaaaaaaaaaaa cok cok sveindim
iki guzel habeerr birden
hayirli olsun... zaten artik diyet miyet yok sana. ama dikkat et ki dobisko olma.....doktora gittin mi? kac haftalik???
umarim yeni isindede daha mutlu olursun.....

günaydın canlar

çok yoğun bugün yaaa
pazar kuruluyo buraya
pazara gelenler gelmişken bi de muayene oluyum diyolar
fırsat buldukça ara ara yazar ara ara bakarım
aktif niye yazmıyo diye düşünmeyin hakkımda yani
manken ardidişlerim menim

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

günaydın hanımlaar.. beni de alabilir misiniz aranıza? kilo vermem gerek..
57kiloyum.158 boyundayım.yardımınıza ihtiyacım var benim de.. =/

hoşgeldin canım

klik hemen iş bulmuşsun çok sevindim..
ayrıca diğer olayada çok sevindim..
tebrikler:içelim: darısı diğer kızların başına

zemuszemus
aaaaaaaaaaaaaa cok cok sveindim
iki guzel habeerr birden
hayirli olsun... zaten artik diyet miyet yok sana. ama dikkat et ki dobisko olma.....doktora gittin mi? kac haftalik???
umarim yeni isindede daha mutlu olursun.....

sağolasın anchusacığımm opuyorumnanaktan
daha doktora gitmedim. bu hafta sonu gideceğim inşallah..
yani henüz kaç haftalık olduğunu bilmiyorumm..
güzel dileklerin için çok teşekür ederimm.
eee sizler ne yapıyorsunuzz??
kaçırdığım bir değişiklik falan var mı??
bu hafta koç kim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…