Yaaaaaaaaboshayallersmile..... Bir arkadaşım göstermişti o şarkıyı bana. Adamın sesi çok güçlü. Azerilere zaten bayılırım ben. Bazı kişiler(Türkiye Türklerinden) onları biraz köylü gibi görüyor ama tam tersine herifler sanat manat bayağı ilgili yani. Dilleri de çok samimi, saf, romantik, komik veya hüzünlü olabiliyor, çok hoş :) .olumunekankayizsmile
sarkı ıyımısss amaaaa.s.
etnık seylerı sevıormmm :)
Doğru. Bak ne diyor şarkıda "geder birgün bu güzellik sene de galmaz", yani bunu seni daha beter yapmak için söylemiyorum tam tersine, herkes için bu aynı. Takmamak lazım bu konularayerimseniben. İstediğin kadar çalışabilirsin tabi fakat olur da kaybedersen yarışmayı hiç üzülme bir şey eksilmiş olmayacak ki senden, sahip olduklarından... yani en azından gel içini dök buraya, biz burada olacağız en azındanzemuszemus.bakalımm bu sene son dıormm o yuzden de derdım gidebilecegım en ıyı sekılde gıtmek
bahanem kalmasın olası bı fıyaskoda ben herseyı yaptım dıyım
yoksa okul falan 30da bitcek anca:)
Doğru yaw, niye yasak olsun, milletin mutluluğu için çalışıyoz de mi, youtube'dan neler öğrenilir neleropuyorumnanaktan.yazsın googlea youtube a giriş diee envayi çeşit yol çıkıorr zaten
yok canım yaptıgmz burda amme hızmetı neden yasak olsun kı naniknanik
Yaaaaaaaaboshayallersmile..... Bir arkadaşım göstermişti o şarkıyı bana. Adamın sesi çok güçlü. Azerilere zaten bayılırım ben. Bazı kişiler(Türkiye Türklerinden) onları biraz köylü gibi görüyor ama tam tersine herifler sanat manat bayağı ilgili yani. Dilleri de çok samimi, saf, romantik, komik veya hüzünlü olabiliyor, çok hoş :) .
Doğru. Bak ne diyor şarkıda "geder birgün bu güzellik sene de galmaz", yani bunu seni daha beter yapmak için söylemiyorum tam tersine, herkes için bu aynı. Takmamak lazım bu konularayerimseniben. İstediğin kadar çalışabilirsin tabi fakat olur da kaybedersen yarışmayı hiç üzülme bir şey eksilmiş olmayacak ki senden, sahip olduklarından... yani en azından gel içini dök buraya, biz burada olacağız en azındanzemuszemus.
Doğru yaw, niye yasak olsun, milletin mutluluğu için çalışıyoz de mi, youtube'dan neler öğrenilir neleropuyorumnanaktan.
Yahu konuyu iyice dağıtacağım ama neyse, dertlerimiz bölümünü okuyorum da ne kadar sorunlu insan varmış:sm_confused:. İnsanın haline şükretmesi gerekiyor hep, şimdi yaptığım aksilikleri huysuzlukları büyüttüğüm olayları düşündüm de hiçbiri önemli değil, utandım anidenbenneyaptımki. İnsan küçük şeyleri takmamalı çünkü hepsi geçiyor, huzurlu olmak çok önemli. Dur bakayım elimden de bir şey gelmez ama belki yardımcı olabileceğim bir konu çıkar :) .
Evet doğallar. Forumumuza yazan Azeriler var mıdır acaba?Ya seviorumm azerileri ben :)
bazen pazar sabahları falan azeri kanallarında programlar oluor
böyle kurmuslar sofrayı yemekler içkiler çoluk çocuk eglenıolar programda
çokk doğallar:)
Neymiş o tabirler çok merak ettimsempatiksalakcinni.hatta bu konuda çok güzel argo tabirler var ama gece gece banlanmanın alemı yoksempatiksalakcinni
Cübbe mi? O ne yahu? Hiç duymadımtabii canım kişisel gelişim eglence hepsi orda
hatta çok canı sıkılan gitsin ordan cübbeli falan dinlesinnn
cem yılmaz halt etmiş yanında:roflol::roflol:
O zaman okuma en iyisi. Ya da sen de derdini yaz, ama geçmişte kaldıysa da boşveeerrr uğraşmaya değmez :) .ben çok takılıormm dert topıklerıne de
artık uzak tutacam kendımı
zaten ilişkilere inancı yıtmıs bı ınsanımm
Evet doğallar. Forumumuza yazan Azeriler var mıdır acaba?
Neymiş o tabirler çok merak ettimsempatiksalakcinni.
Cübbe mi? O ne yahu? Hiç duymadım
O zaman okuma en iyisi. Ya da sen de derdini yaz, ama geçmişte kaldıysa da boşveeerrr uğraşmaya değmez :) .
Ya hiç anlamadım ya. Çatlarım ben şimdi, özel mesaj athahaha gideyim banlanayım diye dıorsun dimiiiihani vida-somun arası ilişkilendirmede de kullanılır birisi kaydirigubbakcemile3
Cübbeli Ahmet hoca diye bir şey çıktı ama bakmadım onu mu diyorsun? Eğer dinle ilgili komik şeyler söylüyorsa ya da yanlış bilgiler veriyorsa ben bakmasam daha iyi, sinirlerim hassastır bu konulardazemuszemus.aaaa çok şey kaçırmışsın yaz youtubea cübbeli diye aç dinle kopacaksın
Türkseli okumuştum ama o üyenin sen olduğunu hatırlamıyordum, geçmiş olsun:1hug:. Psikopatlık konusunu da bi ara bulup okuyayım, ilginç görünüyorsempatiksalakcinni.yazdgm dertler de yok degıl türkselden yedıgım kazıkk
psıkopatlıgıma çözüm arama vs :roflol:
Tabi :) . Boyun kilon kaç yazarsan daha iyi yardımcı oluruz. Bir de çizelge nasıl yapılır biliyor musun?günaydın hanımlaar.. beni de alabilir misiniz aranıza? kilo vermem gerek..
57kiloyum.158 boyundayım.yardımınıza ihtiyacım var benim de.. =/
Tabi :) . Boyun kilon kaç yazarsan daha iyi yardımcı oluruz. Bir de çizelge nasıl yapılır biliyor musun?
Bu arada bayanlar bakın size ibret olsun diye size Anchusanın bana yolladığı özel mesajı yazayım. Ben koçluğunun son günü ona özel mesajla o günkü menümü yazmıştım dacokacimcoook.
"sabah ceviz disinda duzgun bir sey yememissin ki....
biz cay da ismiyoruz yesil cay iciyoruz. Hos cayi kahveyi cok seven biri olarak ben bu konuda sik sik kacamak yapiyorum. nerde peynir zeytinin domates alatan.... sen boyle aslaaaaa zayiflayamazsin, forumun dobiskosu olarak aramizda gezinirsin...
bir de ogun atliyorsun.... coook yanlis yapiyorsun cook. en buyuk bocek sensinnn "
Evet, bundan sonra forumun tescillenmiş dobişkosu ve en büyük böceğiyim, kimseye kaptırmamyasakkelimesırnaşık şey.
evet aynen boyle yazmistim i mi... ne kotu kocmusum ben...
selam herkese...... anchusa ay çok güldüm bu gün yazdıklarına Allahta seni güldürsün......sendekide peygamber sabır valla......
bence senin k.validende kompekles var bir eksikliği varki çocuklarından yana habire övüp duruyor.....
bizde şöyle bir laf var iyi kızı el över kötü kızz anası över diye.seninkide o hesap.zemuszemus
günaydınlar herkese arkadaşlar
yeni bir işle beraber topiğime geri dönmüş bulunmaktayım.işimde yeni olduğum için çok sık giremeyebilirim..
bu arada pazar günü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
tartıda da daha şimdiden fazla geliyorum..bilmiyorum regl olmadığım için mi bu fazlalık..
anlamadım valla bende..
bu arada hepinizi çok özlemişim yaaa
günaydın hanımlaar.. beni de alabilir misiniz aranıza? kilo vermem gerek..
57kiloyum.158 boyundayım.yardımınıza ihtiyacım var benim de.. =/
günaydınlar herkese arkadaşlar
yeni bir işle beraber topiğime geri dönmüş bulunmaktayım.işimde yeni olduğum için çok sık giremeyebilirim..
bu arada pazar günü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
tartıda da daha şimdiden fazla geliyorum..bilmiyorum regl olmadığım için mi bu fazlalık..
anlamadım valla bende..
bu arada hepinizi çok özlemişim yaaa
zemuszemus
aaaaaaaaaaaaaa cok cok sveindim
iki guzel habeerr birden
hayirli olsun... zaten artik diyet miyet yok sana. ama dikkat et ki dobisko olma.....doktora gittin mi? kac haftalik???
umarim yeni isindede daha mutlu olursun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?