50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cicikuşum menün genel olarak güzel fakat ara öğünlerini kuru meyve ve bitki çayı şeklinde azaltsan ve daha az zararlı hale getirsen sanki daha iyi olacakyerimseniben

cicikuşum menün genel olarak güzel fakat ara öğünlerini kuru meyve ve bitki çayı şeklinde azaltsan ve daha az zararlı hale getirsen sanki daha iyi olacakyerimseniben

haklısın canım:kedi: bugün pek evde duramadım dışarısıda uygun değildi saat 4 e kadar hızlı ve uydurma beslendim farkındayım aslındabilmiyorumkismile
bu gece meyvaya ekliyeyim yeşil çayı iyi hatırlattın yorumun için sağolopuyorumnanaktan

ekmek de çok tüketme olur mukaydirigubbakcemile5

hu huuuuuu..
ne bu sessizlikkaydirigubbakcemile
kızlar yarın 5'e kadar falan olmıycam ,
akşama kadar duruşmam varbilmiyorumkismile
ben yokken yaramazlık yapmayın,yediklerinize dikkat edin,beni çıldırtmayınkaydirigubbakcemileakannehir

canım sene sonu geldı ne teftişi yaa en kotusude bu zaten yıl sonunda gelen mufettiş sene basında geldımı rahatlıyrsn

bugun ıste sacma sapan beslendım yıne

sabah
canım bırsey yemek ıstemedı sadece 1 kıwı yedım

öğle
cubuk kraker
cay

aksam
fasulye yemegı
salata
yogurt
dun yesadan canım cektı patates puresi ama yagsız

aralardada elma, kiwi, 2 kayısı tabı bunu duzenlı olarak aralara dağıttım
aa bırde aksam yemegınden sonra canım cektı bal ve bıraz bıskuvi yedım regl olacagımda canım cok cektı

ee tabı spor nerde dedınız tum gun ayaktaydım ayrıca super callandan dolayı hala merdıven cıkamıyrm bacaklarım cok agrıyr o yuzden bugun ara verecegım sanırım

keyifsiz geçen bir gün için ;
sabah kahvaltısı hariç hiç de kötü bir menü sayılmaz watercımopuyorumnanaktan
istersen güzel bir yeşil çay yap kendine azıcık dinlenyerimseniben

eşimle iddiaya girdik.bana hep:sen zayıflayamassın iradessin der saolsun,bende onu yanıltmak için hazırda yanımda yokken diyete girdim yaklaşık 3haftadaır dietteim işte.iddianın ucunda bişi yok sadece çok fena gaza geldim,iradesiz olmadığımı ve kilo verebildiğimi ona kanıtlamam lazım

keyifsiz geçen bir gün için ;
sabah kahvaltısı hariç hiç de kötü bir menü sayılmaz watercımopuyorumnanaktan
istersen güzel bir yeşil çay yap kendine azıcık dinlenyerimseniben

canım hava sıcak olunca soguk bır kıwı ıstedı canım sabah sabah bırde aksam 1 bucuk dılım kepek ekmegım vardı unutmusum yazmayı ama 5 de yedım yemegı

Watercım akşama kadar çok yetersiz beslenmişsin, böyle olmaz kaydirigubbakcemile

canım yaa bu aralar canım bısey ıstemıo öğleyınde nobetcıymısım sonradan hbrım oldu eve gıdemedım ve kasarlı tost yerıne cobuk kraker yıyeyım dedım tostun ekmegıde cok buyuk bırde.yarın ınsaallah daha farklı olur

sızler neler yaptınız kızlar

ya kızlar bu arada sizden gördüm callan lesli falan indirdim.leslinin ilk videosunu 5 dklık olanını yaptım,ya siz bu callanı nası yapıonuz allah aşkına ben beceremedim ya 100er kere mekik gibi bi hareketler var bacaklar hjavada vay be dedim,ben 20ye kadar yapabildim.güya mekik çeken bi insan olucam.

zuksoşcum ;
harika kilo verip eşini utandıracağına yürekten inanıyorum:içelim:
bugün neler yedin:uhm:
spor yaptın mı:uhm:

WATERCIM sıcağın da etkisi oluyo tabi... ama yine de kendini zorla biraz Böyle yaparsan akşamları kendini kontrol edemezsin.

zuksoşcum ;
harika kilo verip eşini utandıracağına yürekten inanıyorum:içelim:
bugün neler yedin:uhm:
spor yaptın mı:uhm:

çok parça pinçik yedim canım ya,sabah bi bardak sirkeli suyla güne başladım her zamanki gibi, zeytinli ekmekler olur ya poğaça buyukluğunde onun içini açıp beyaz peynir sürdüm kahvaltı olarak onu yedim.öğlen makarna yedim 1 tabak çok çok az yağlı.2 ısırık pastiç attım ağzıma 1 ısısrık intens,2 tane yeşil zeytin,1tane midye,1 lokma karides,bu saatte kadar bunları ağzıma attım hep.leslinin 5 dklık ilk videosunu yaptım ,callan yapmaya çalıştım ilk defa umarım becerebilmiimdir,gece ip atlıcam ve mekik cekecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…