merhabalar bnde zayıflamak istiyorummm:))163 boyndaym 64.5kiloydm 40 gnde 58e düştm..ama artk cok yavas gidio kilolar o nedenle bnde buraya geldmm:))yardm ederseniz sevinirimm özellikle bacak eritme için
herkese sevgileeer:))
hoş geldin seastarkaydirigubbakcemile5 bacak eritmek için spor yapmak lasım canım. ben de bugün başlayacağım spora yerimseniben
ben de ilk üç kilodan sonra takıldım 10 gün hiç kilo veremedim ama şimdi tekrar başladım vermeye:lepi:yeşil çay iç bol bol sevgiler canımzemuszemus
hoşbldm cnmm:))evt yeşl çay form çayı içiyorum ve pilatese başlıyorummmmm:))ayrıca 56.3kiloya inmiş bulunmaktayımm=)sizlern nasıl gidio acaba nuyguladgnz özel seyler varmı?
saol cnm zeytin uyarısını yesadanda aldım söz 3ü geçmiycekkaydirigubbakcemile3 yok canım ben değilim nerde anlamıomki ole şeylerdenkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
hoşbldm cnmm:))evt yeşl çay form çayı içiyorum ve pilatese başlıyorummmmm:))ayrıca 56.3kiloya inmiş bulunmaktayımm=)sizlern nasıl gidio acaba nuyguladgnz özel seyler varmı?
ooo ne güzel metabolizman hızlı demekki bu kadar hızlı kilo verebildiğine göre
düzenli beslenmeye ve spora dikkat ediyoruz canım
arkadaşlar listelerini yayınlıyorlar genelde
kuş kadar yiyip sık sık yiyoruz (yiyorlar) kaydirigubbakcemile3
slim diye bişey yapıyolar son zamanlarda ben indirmedim henüz ama ondanda geri kalmam
lesli
callanetics
nivea body
plates
bunları yapsan bi de az sık çok kalorili olmayan şeylerden yesen veriyosun işte
iyi akşamlar kızlar
şu pump ıt up bugünde sonunu getiremedim:sm_confused:
yok yaa nasıl yazılıyorsa kig boksa Çok üzgünüm çoook gelince ben nakavtakannehir oluyom nasıl öğrencem ben o hareketleri-tatlicadiarzu-
aaaaaaaaaaaaaaaaa nutcaseeeeeeeeeee hosgeldin canim bana ozel mesaj geldi dun ben nutcasenin annesiyim herseyi biliyorum o istedigi kadar yediklerini ozel mesajla atsin dedi heheh
trufcummmmmmmmmmmm yaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa gitmeeeeeeeeeeeeeeee hehe
akşam pump it up ı yaptım ben yesaaa..
anam anam o ne öyle .ama çok terletiyor.
birde kızlar kocanızın yanında açmayın derim ben yine
yok yafrum yok bi yere gittiğim
bu arada nöbetteyim feci bi yağmır yağdı burda böyle bi görsen
nilüfert neyi niye açmıyoz yaaa
cıbıldak kadınlarmı var erkeklermi
kadın varsa sorun yok ta
erkek varsa p.. mu izliyo bu kadın der adamlar :roflol:
yok yafrum yok bi yere gittiğim
bu arada nöbetteyim feci bi yağmır yağdı burda böyle bi görsen
nilüfert neyi niye açmıyoz yaaa
cıbıldak kadınlarmı var erkeklermi
kadın varsa sorun yok ta
erkek varsa p.. mu izliyo bu kadın der adamlar :roflol:
hoyt masallah yaaa bizim foruma bak sen callan yapan mi istersin pump it up yapan mi
tabii bi de suleulkucum var hepsini birden yapanlar hey gidi genclik diyorum baska da bi sey demiyorum:) bir zamanlar ben de yapardim :))
trufffffffffffcum gitmeeeeeeeeeeeeee:))
nilufertcim valla bravooooooooooo bi de ben sana bi ozel mesaj atip bi sir vermistim okudun mu o mesajimi:)
selam herkese...... nabersiniz........
yok kız.... kızlar taş gibi belki onun için demiştir nilüfert..yada hareketleri onların hııznda yapması çok zor bunu kast etmiş olabilir....
pek bi seksi dansediyolar şekerim
akşam yarım ince pizza yedim, 4 tane biskrem yedim çayla da, sonra slim in 6 ile 25 mekik çektim cezam olan, biskremler için de fazladan 100 bel kırma yaptım.
şimdide erik yedim.
çok yoruldum ben de sulem bayadır spor yapmıyordum bugün baya yaptım. yarın da sınavım var, birazdan ona çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?