50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim simdi nesmekayanin fotografini gordum incecik bir gr fazlasi yok

offfffffffffff kocum beeeeeee yuru beeeeeee offff nasil canim cekti var yaa olsa da yesek

kocumuz gelmisken yediklerim gelsin barii

sabah
iki dilim ekmek aaaaaa yazmistim ben zaten sabah:))

ogle
biraz ivir zivirla gecistiirdik bugun degisiklik yaptik
domates marul peynirli biskuvi havuc bi kac pringles bebe misiri:)) 30gr kuru uzum :) yok yok bu seferki 30dan azdi:) zart zurt iste yaa

aksam

makarna
balik

Son düzenleyen: Moderatör:

canim genetik yatkinlik var. annem ve ananem seker hastasi. 7 litre su icip suya kanmayinca suphe dustu icime...

biri karpuz mu dedisempatiksalakcinni

waaawww super gozukuo bu hafta sonu karpuz alayım bende tasımaya usenıyrdm ama super gozuktu sımdı gozume

kahve kokusucum ben bugun hic birsey yiyemedim stresten... o yuzden yazmaya utaniyorum.... yazmiyim ben bugun olur mu?? spor da yapmicam birsey yemedigim icin...

şimdi bi kelime var geçmiş zamanı anlatıyor ama argo galibaa

o resmii fiiiii tarihinde eklemiştim aklımda bişeycik kalmadı alıntıyı bile yeni öğrendimalsanaalsanasmile

kahve kokusu ekledi onunla yetinkötükedihüso

balık haricinde hiçbir yediğini beğenmedim yesa cadısıklava:
cezanı kendin seçkötükedihüso

ama senin koydugun karpuzun tadi baska olurdu da neyse bakalim ((

bi sonraki dersimizde resim koymak olsun mu canimin ici:))

aaaaaaaaa ben de gunun menusu olur zannetmistim ama makarnanin ne sucu vardi firindaydi bi de :)

tamamdir kocum senin icin 50 mekik cekip yasemnigim icin de yan gelip yatacagim:)

canim genetik yatkinlik var. annem ve ananem seker hastasi. 7 litre su icip suya kanmayinca suphe dustu icime...

anladım canım sabah okumuştum 7 litlre suyu ne diyeyim yaptırda için rahatlasın yerimseniben
yaa demeden edemedim yine sen sağlıklı beslenen birisin örnek birisin yaa ondan dedim öyle sende olmaz diye

ama senin koydugun karpuzun tadi baska olurdu da neyse bakalim ((

bi sonraki dersimizde resim koymak olsun mu canimin ici:))

bilirim bilmemmii hiiiçççsempatiksalakcinni
hıhh bak şimdi olduuuu dersimiz resim eklemekkkkkkkaydirigubbakcemile sırnaşık şey

kahvekokusu haklısın şekerli şekerli zayıflanmaz ki:tomato: kesinlikle çıkarıyorum şekeri hayatımdan :enbuyukkk:

kahve kokusucum ben bugun hic birsey yiyemedim stresten... o yuzden yazmaya utaniyorum.... yazmiyim ben bugun olur mu?? spor da yapmicam birsey yemedigim icin...

canım sen bugün izinli olyerimsenibena.s.
kızlar izninizle ben biraz çalışıcam,eve dosya getirdim bugün,
öpüldünüz hepinizŞeniz

anladım canım sabah okumuştum 7 litlre suyu ne diyeyim yaptırda için rahatlasın yerimseniben
yaa demeden edemedim yine sen sağlıklı beslenen birisin örnek birisin yaa ondan dedim öyle sende olmaz diye

ani bir seker yukselmesi de olabilir dunki.. ben bir yaptirayim da anlayayim. insallah surekli birsey degildir.belki uzuldum diye sekerim yukseldi.... bende suya saldirdim....

resim nasil eklenirrrrrrrr

1- ahanda su link e tiklanir

http://imageshack.us/

2- acilan sayfada BROWSE nin ustune tiklaninca kendi bilgisayrinizdaki dosyalar acilir icinden istenilen secilip tamama tiklanir

3-UPLOAD NOW yazisina tiklaninca boyle sinirli bi degnek degmiscesine baska bi sayfa acilir o sayfada FORUM CODE bak burasi cok onemli FORUM CODE yazan kopyalanip super topimize yapisitirilir

4-oldu da bitti masallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…