ya cidden evde erik ve elma disinda meyve kalmamis.... bir de kavun.. ne banel bir buzdolabi di mi???ye canim kavun ye bu nasil bir ev yaaaaaa ne karpuz var ne kavun hay Allahim
patlamışş mısırdann bahsedilmişş yaa benim dee canımm çektiiii,yağsız ve azcık tuzluu yapsammmmm olurmu kiii,koça danışayımm biii
ben karpuz yiycemm dedimm deee dahah yemedimmmm,canım şimdii de mısırr çektiii,acabaaa karpuz yerine mısırmıı patlatsammmmmmmmmmm????????
ben en son çocukken yemiştim allah şifalar versin dayım almıştı bidaha görmedimaaa yaseminn ilk defa gördümm sarıı karpuzz nerdee yetişiyooo?
sen demedinmi seninki değişik olur diee al sana karpuz niye beğenmiyon yaaa şakkıdıayyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cooooooooooooook tesekkurler de artik canim cekmiyor boyle karpuz mu olur yaa curumus buuuuuuu valla istah neyim kalmadi cok saolasin hehehe:")
kızlar slim in 6 yı indirdim, o ne öle ya güya kaç gündür egzersiz yapıorum yordu beni start it up.umaraım alışırım,şu altı haftalık programa başladım,hadi hayırlısı
kızlar slim in 6 yı indirdim, o ne öle ya güya kaç gündür egzersiz yapıorum yordu beni start it up.umaraım alışırım,şu altı haftalık programa başladım,hadi hayırlısı
ya cidden evde erik ve elma disinda meyve kalmamis.... bir de kavun.. ne banel bir buzdolabi di mi???..
canim daha nossun yaaa ne guzel ne erik var ne kavun elma var aaaa bi de nektar vardi sanirim dur bakayim onu yiyeyim bariiii kaydirigubbakcemile2
ayy maşllahhh yaa,ne güzelll spor yapıyonnnn bugümnnn o kadarr hantalımmkii,batık tanker gibi yerimden kalkmıyommmmmmm
sarı kirazıı biliirmm bizim burda olurr da karpuuzunn sarısını yeni gördümmmmm...aaaa yorumm bile yapabildimmm valal süper ilerlettimm kendimiiii bu formda.........
yok yaa sen daha ortalarda yoktun ben onu yidiğimdeeeya curuk karpuzu bize sari karpuz diye kakaliyor yaaaaaaaaaaa inanmayin FORUM:))
sari kiraz bizim bagda var ben cok yedim hehe:) artistligimi de yapayim hemen gonderem kuzum sana yaa ayip edion curuklerinden secer secer koyarim hehe:)
inan koca kış yediğim patlamış mısır toplam 1 kase etmez:1shok: nasıl canım istiyoo offfff offffffffffffffffffffayyyy patlamış mısır bayılırıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm,bu kış her aşkı memnuda,hanımın çiftliğinde tvimin karşısında yatarak pekte güsel yerdim hey gidi günler heyyyy,hemde koca bi çukur plastik devasa kaplar olur ya onda bol yağlı tuzlu çıtır çıtır,ii gene 100 kilo olmadım ben
neyse cezamı yaptım 5x10 hundered ve 20 de alt karın için yeterlimi koçum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?