yasoşum bugünkü menünü beğenmedim,
yarın daha sağlıklı beslenmeni ümit ediyorum..
ceza da verilecek bir menü değil ama faydalı hiçbir şey yok menündeyerimseniben
ıa.s
Ben geldimmmmmm hihoyyyt
resim nasil eklenirrrrrrrr
1- ahanda su link e tiklanir
http://imageshack.us/
2- acilan sayfada BROWSE nin ustune tiklaninca kendi bilgisayrinizdaki dosyalar acilir icinden istenilen secilip tamama tiklanir
3-UPLOAD NOW yazisina tiklaninca boyle sinirli bi degnek degmiscesine baska bi sayfa acilir o sayfada FORUM CODE bak burasi cok onemli FORUM CODE yazan kopyalanip super topimize yapisitirilir
4-oldu da bitti masallah:)
hosgeldin canim nasildi sinavvv bakalim:)
gordum gordum... divan ustu guzeli seniiaaa görünmüyomuu sanna,,ben sneinkileriii gördümmmmmmmmm ,
Ben geldimmmmmm hihoyyyt
hoşgeldin tatlışııımmmkaydirigubbakcemile5
hoşbulduk geldim ve kaçıyorum eşim film indirmiş onu izliycez, patlamış mısır da az kalori var zaten. ay bula bula onu mu buldun, pasta falan yer insan özgürken, hem moralin düzelir:) aç kaldıkça iyice moralin düşüyor senin, şeker olayı da üzgün olduğun için canım, bana da oluyor aynısı, yine arada meraklanıp eczaneye falan koşturuyorum. ben şimdi cıs yiycem film izlerken, sen de al mısırını tatlını falan komedi ya da animasyon izle, ben öyle yapıyorum. neyse cıslar konusunda kötü örnek olmayayım.hosgeldin
kahvekokusu bugun izinlisin dedigi icin misir patlatmaya karar verdim. patlamis misir yicem simdi
hoşbulduk geldim ve kaçıyorum eşim film indirmiş onu izliycez, patlamış mısır da az kalori var zaten. ay bula bula onu mu buldun, pasta falan yer insan özgürken, hem moralin düzelir:) aç kaldıkça iyice moralin düşüyor senin, şeker olayı da üzgün olduğun için canım, bana da oluyor aynısı, yine arada meraklanıp eczaneye falan koşturuyorum. ben şimdi cıs yiycem film izlerken, sen de al mısırını tatlını falan komedi ya da animasyon izle, ben öyle yapıyorum. neyse cıslar konusunda kötü örnek olmayayım.
kaçtım ben gelirim filmden sonra
lachesiscgim iyi gelir insallah diyelim o zaman
YASEMNICIGIMMMMMM hadi bi mercii ile is bitmiyor bi resim ekle bekliyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?