50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yasoşum bugünkü menünü beğenmedim,
yarın daha sağlıklı beslenmeni ümit ediyorum..
ceza da verilecek bir menü değil ama faydalı hiçbir şey yok menündeyerimseniben

ıa.s

hıııı bilmiyorumkismileyaa buraya menülerimi yazmaya yeni başladım nerede hata yaptım ben????

yarın daha değişik bir beslenme taktiği deniyeyim:1shok:
teşekkürler kahve kokusuopuyorumnanaktan

Ben geldimmmmmm hihoyyyt

hoşgeldin tatlışııımmmkaydirigubbakcemile5

merciiiiiiiiiiiiiisempatiksalakcinni

hosgeldin canim nasildi sinavvv bakalim:)

ehhh idare eder, ben biraz relax girdiğimden sınava süreyi de kağıdı da yetiştiremedim, bir de soruyu başka yerlerinden anlama durumu va biraz, geçerim ama yine de diye umuyorum, inşallah yani.

lachesiscgim iyi gelir insallah diyelim o zaman

YASEMNICIGIMMMMMM hadi bi mercii ile is bitmiyor bi resim ekle bekliyorummm :)

hosgeldin

kahvekokusu bugun izinlisin dedigi icin misir patlatmaya karar verdim. patlamis misir yicem simdi
hoşbulduk geldim ve kaçıyorum eşim film indirmiş onu izliycez, patlamış mısır da az kalori var zaten. ay bula bula onu mu buldun, pasta falan yer insan özgürken, hem moralin düzelir:) aç kaldıkça iyice moralin düşüyor senin, şeker olayı da üzgün olduğun için canım, bana da oluyor aynısı, yine arada meraklanıp eczaneye falan koşturuyorum. ben şimdi cıs yiycem film izlerken, sen de al mısırını tatlını falan komedi ya da animasyon izle, ben öyle yapıyorum. neyse cıslar konusunda kötü örnek olmayayım.
kaçtım ben gelirim filmden sonra

ama patlamis misir mikrodalgada patlayan tereyaglilardannnnnnnnopuyorumnanaktan
seker testinin sonucunu gorene kadar yemiyim dedim seker
yoksa canim kek istemisti
iyi keyifler
cok sagol bugunki destek icin..

buyur yesacım benim karpuzumda böyleee olur olsada yesek sarı karpuz bilmem bileniniz varmısempatiksalakcinni

bu arada çok teşekkürleer yesacımmmkaydirigubbakcemile5 biraz uğraştım ama değdiiii doğrusukafamçokkarıştı

ayyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cooooooooooooook tesekkurler de artik canim cekmiyor boyle karpuz mu olur yaa curumus buuuuuuu valla istah neyim kalmadi cok saolasin hehehe:")

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…