canimmmmmmmmmmmmmmm 1 SEKER diyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa yok hayir seceneklerimin ilkine bak sekersiz acik cay ama sekerliyse olmaz
valla cok canim cekti canim yaaaaaaaaa uhuhu bu arada kutlarim canim 51.8 bence daha verme yeter sana cok bile hehe:)
afferin waterima:))
ben de yesil cay iciyorum bi de bugun degisiklik yapip tarcinli karanfilli cay ictim normal cay hic icmiyorum
o zaman bi afferin de defne cana geliyorrrrr
afferin waterima:))
ben de yesil cay iciyorum bi de bugun degisiklik yapip tarcinli karanfilli cay ictim normal cay hic icmiyorum
o zaman bi afferin de defne cana geliyorrrrr
ya veremiyom diye çokkk üzüülüyodumm,azcık sabretmek lazımmmışş,az dahah vereyimm deee....
canım senın boy uzun heralde bmı ın benım 48 oldugumda olacagımdan daha az senın boy kılo arası 10 dan daha fazla sanırım
kizlar acilen yarin sabah seker testi yaptiracagim.... butun belirtilerini gosteriyorum.... kucuk yerlerdede yapiyorlarmi yoksa buyuk hastaneye mi gitmem gerek???
offfffffffffffffffffffffffff ben daha yilin karpuzunu yemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olsa da yesek demiiii YASEMNCIGIMMMMMMMMMM bi karpuz resmi koy bari canim yaaaaaaaaa :)
kizlar acilen yarin sabah seker testi yaptiracagim.... butun belirtilerini gosteriyorum.... kucuk yerlerdede yapiyorlarmi yoksa buyuk hastaneye mi gitmem gerek???
merhaba hazır koç buralardayken menümü yazayım.
sabah
yeşil elma yulaf ezmesi ve lght süt karışımı
ara: 1 kase erik(çok seviyorum napim)
1 kupa 5i 1 yerde bitki çayı
öğlen
ızgara tavuk göğüs eti
domates
1 dilim light ekmek
ara: salatalık yoğurt ve nane karışımı
1 kupa 5i 1 yerde
akşam:
bilmiyorum ne yiyeceğimi
spor olarakta leslie super challenge 4 mil+ gün içinde ip atlama bacak kaldır indir gibi ara ara spora devam ediyorum.
menümü yazayım
sabah kahvaltısı
2 dilim ekmek 1 parça peynir
1 tatlı kaşığı reçel
5 zeytin
ara
1 bardak süt
öğle
salata ve 1 servis kaşığı makarna
ara türk kahvesi
akşamda
yeşil mercimek ve yoğurt 1 dilimde ekmek yerim
meyva olarakta erik
kahvekokusuuuuuuuuuuuuuuu mucuk mucuk canım benim.
1kupa yeşilçayımı içtim karanfilli.oh mis..
melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben 1 saat 45dk yurudum de geldimmmmmmmm :)
yasemncigim sen ne yaptin bugun anlat yapalim spor adina heheh buzdolabi kapani acip kapatmak sayilmiyor ama hehe:))
bugünkü menüm
sabah
1dlm ekmek
1dlm kızarmış hellim
ara
şeftali
öğlen
1 ad fırınlanmış yağsız sigara böreği patatesli ama buyukce bir adet
akşam
2 dlm ekmek
1 avuç buyukluğunde ızgara köfte
4-5 ad cips
yatmaya yakında sanırım aktivya yerim
kızlar canım tatlı cekıo sızce evdekı kakaolu supangle yı yapmalımıyımsempatiksalakcinni
canım supangleyı cesaret edemedım kucuk bır bardak sıcak çikolata içtim ama bır paketın ceyregını bıle yapmamısımdır
evet menum gelıyr
sabah
uykum ve susum nedenıyle kahvaltı yapamadım son 2 dakıkam kalmıstı o zamanda yıne 1 kiwi yedim
öğle
çeyrek kasarlı tost
1 fincaan acık cay
ara1 elma 1 kayısı
aksamkabak yemegı
salata
yogurt
2 dilim kepeklı ekmek(dılımler cok ınceydı)
1 kucuk fıncan sıcak cıkolata
yaa bırde ınsanlar kılo verdıgımızı gorunce ayy bu kadarcık seyle doyulurmu sunu da ye gıbı ısrarlarda bulunuyrlar ama kanmıyrmsırnaşık şey
Bugünkü listemi yazıyorum:
Sabah:
*İki kupa tek şekerli çay
*Bir dilim beyaz ekmek
*4-5 çatal peynir
*Çatalın ucuyla çilek reçeli
*İki dilim domates
Ara:
*Bir adet elma
Öğle:
*Bir tabak yağsız taze fasulye
*Bir bardak ayran
Ara:
*Salata
Akşam:
*Bir tabak yoğurlu patlıcan közlemesi
Not:Kızlar canım çok istiyo yaa bikaç bardak tek şekerli siyah çay içebilir miyimm?
+sabah tartıldımm yinee meraktann,51.80 gelidmmm.dün de öyleydimmm dememkii gerçektenn detoksla kilo vermişimm...çok sevindirikk oldummm..........
yok canımm yaaa,boyumm 165 ..
canım AKŞ. denilen açlık kan şeerini sağlık ocağı da yapar..hast.gerek yokk
yok canımm yaaa,boyumm 165 ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?