vallala öylel yasemincimm yaaa,baktımm hereks hereşyy yapıyooo foto kelmemlerr,yorumlar v.bb ben de dedimm çalışayımmm benim de olurr.....hoşş ...hala çokluu alıntıı yapamıyommm,,yarınn dsa ona çalışırımmmmmmmmmm
ooff offf.. şu saatte ev arkadasım manti yaptı. sarımsaklı yogurt filan.. ne biçim kokuyo lanet olsun yaaa
ay susar misin???? bayagidir yemedim yaa. aklima getirttirdinooff offf.. şu saatte ev arkadasım manti yaptı. sarımsaklı yogurt filan.. ne biçim kokuyo lanet olsun yaaa
ayyyyyyyyyyyy tam işkence kıyamam sana 1 kaşık al aklında kalmasın bari..
katziciğimm,bence senn ev aradaşını da bu formaaa üye yap kiii,,sağlıklıı beslensinn sana kötüü örnekk olmasınnnn..amaa yazıkkk sanan yaaaaaaa bi kaşık all bence de gözünde büyütmeeeeee,,sana yağ olarakk geri dönecek bişeyyyyyy
Naber hanımlar? Ben geldim.
Biri mekik fotoğrafı koyacaktı, yesa mıydı o? Vaktin varsa fotoyu rica edebilir miyissss?(enn cici gülüşlerimi yapayım)kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmileyerimsenibenŞenizhihoyyyta.s
ah canım.. o aslında cok kilolu.. ama o kadar memnun ki bu halinden.. ben şişman olmadıgım halde yaptıgım sporlarla ve diyetlerle dalga geciyor=)
ah canım.. o aslında cok kilolu.. ama o kadar memnun ki bu halinden.. ben şişman olmadıgım halde yaptıgım sporlarla ve diyetlerle dalga geciyor=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?