50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiraz 3tl,ç,lek 2 tl,kayısı 2 tl,karpuz 50 KR. bildiklerimmm bunlar bu bzizimm pazarr fiyatlarııııııııı.....aksarayyyyy.....abartıyolardırr,bziimmm gurbetçilerrrrrrrrr (biraz cimrii oluyolarr ya.....)

Çocukken kavuna biz sarı karpuz derdik. Fanta’ya “sarı kola” dediğimiz gibi. Sonra anneannemden öğrendiğime göre; eskiden bizim köyde “sarı karpuz” gerçekten üretirilmiş. Sonra tohumu bitmiş ve üretilmemiş.
Bugün baktım, gerçekten “sarı karpuz” diye bir şey var. Bizim bildiğimiz karpuzdan daha “şekerli” bir tadı var. Kabuğu bizim bildiğimiz karpuz ile birebir aynı, içe ise sarı. Çekirdeksiz.
Aslında akıllı bir girişimci bunu piyasaya sürse iyi bir gelir elde eder. Çikita muzların, çeri domateslerin yaptığı sükseyi o da yapabilir. Her neyse; afiyet olsun!

alıntıdırr....şakkıdı

vallala öylel yasemincimm yaaa,baktımm hereks hereşyy yapıyooo foto kelmemlerr,yorumlar v.bb ben de dedimm çalışayımmm benim de olurr.....hoşş ...hala çokluu alıntıı yapamıyommm,,yarınn dsa ona çalışırımmmmmmmmmm

olur canım yaa olumunekankayizsmile
az gülmedi bizim cadılar banaa çoklu alıntıdabilmiyorumkismile

ayyyyyyyyyyyy tam işkence kıyamam sana 1 kaşık al aklında kalmasın bari..

yok.. yiyolar şimdi arkadasıyla salonda.odama gectim ben caktırmadan. içine kaşık kaşık tuz attı. bana saglık sorunumdan dolayı tuz yasak.. bitki çayı içiyim ben. buna dayanabilirim evet. bilmiyorumkismile

katziciğimm,bence senn ev aradaşını da bu formaaa üye yap kiii,,sağlıklıı beslensinn sana kötüü örnekk olmasınnnn..amaa yazıkkk sanan yaaaaaaa bi kaşık all bence de gözünde büyütmeeeeee,,sana yağ olarakk geri dönecek bişeyyyyyy

az önce karpuz,mısırr drenn yanımddaa su vardıı su içtimm,soda içtimmm inannınn canımm b işeyy çekmiyoo şimdiiii yemedimmm bişey......

Naber hanımlar? Ben geldim.

Biri mekik fotoğrafı koyacaktı, yesa mıydı o? Vaktin varsa fotoyu rica edebilir miyissss?(enn cici gülüşlerimi yapayım)kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile yerimseniben Şeniz hihoyyyt a.s

ah canım.. o aslında cok kilolu.. ama o kadar memnun ki bu halinden.. ben şişman olmadıgım halde yaptıgım sporlarla ve diyetlerle dalga geciyor=)

hoş geldinn canımm,iiyiiiz z senndennn naber?ama yesa yok kiiiii.....

nerde yokkkkkkkkkkkk burdayim yahuuuuuuuuuuuuuu :)))

hemen koayim canim benim

canlar bak demeyin sonra kiza bak artist mi ne mekik fotografi koyarken ustune giydigine bak diye:)) disaridan gelmistim erindim ustumdeyken cektim emiiii :)

ah canım.. o aslında cok kilolu.. ama o kadar memnun ki bu halinden.. ben şişman olmadıgım halde yaptıgım sporlarla ve diyetlerle dalga geciyor=)

aynnıı şeyelrii yaşıyoruz canımmm benimm ev aradaşlarımm daaa (annne-babaşşişkooo onlar da benlee dalga geçerrrrlerrrr sporumlaaaaa,bi de neymişş kadınn dediğinn balıkk etlii olmalıymışşşş,

koc yok koc hersey serbest ohhhhhhhh yiyin canlar manti neyim ohhhhh msallahhhh

yasemnicigim kendini astin valla baska da bi sey demiyorum heheh":))

canim turkiyedeki fiyatlarda ayni gibi diyebilirz o zaman:)

bi de o gobek degil haaa yani gobegim var da bu kadar degil hehe:)

Son düzenleyen: Moderatör:

memnun değildir öyle gözüküyordur yoksa bir bayan için özellikle kilo çok önemli..kısır döngü gibi kilondan mutsuz olup yersin yediğinden mutsuz olup tekrar yersin sonrada savunma mekanizması geliştirip halimden memnunum dersinki kimse sana kilo ver demesin....

ben az pilates yapcammmmm,yarım saattt kadarrrr,topla oynayacammmmmm....belii canı çeenn olurr,,,heyy bırakınn mantıyııı pilatese gelinnnnn,bekliyommmmmmmmm,ebrucuğumlaa yarım saattttcik hadiiiiiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…