50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldinn canımm,iiyiiiz z senndennn naber?ama yesa yok kiiiii.....
Ben de iyiyimmmopuyorumnanaktan. Bende gelen koç vuruyor giden koç vuruyor gibi bir durum varkaydirigubbakcemile3 ama ben kaşınıyorum sanırımkaydirigubbakcemile2.
nerde yokkkkkkkkkkkk burdayim yahuuuuuuuuuuuuuu :)))

hemen koayim canim benim

canlar bak demeyin sonra kiza bak artist mi ne mekik fotografi koyarken ustune giydigine bak diye:)) disaridan gelmistim erindim ustumdeyken cektim emiiii :)
Yok ya ne biçim şeyler düşünüyorsun:1closedeyes:.

*var ya bu yesanın tek derdi hava atmak, millete cicilerini göstersin bayılıyorsırnaşık şey lülülülülülü*

nutcaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak annenle kardesine soylerim haaaaaaaaaaaaaaa hehehe:))

Çooook teşekkürlera.s..

Mekik çekerken boynu tutulan sen miydin bu arada? Canım bir uyarı yapmak istiyorum, tabi suratı kapatmışsın pek belli olmuyor bu fotoda ama sanırım boynunu biraz öne getiriyorsun. Fakat Mehmet ağanın uyarısına göre kafayı düz tutmak lazımmış. Yani sadece gövdeyi hissedip öne doğru kalkacaksın, boyundan güç alırsan sakatlanma olabilirmiş. Bilmişlik satmayayım da ben okuduklarımı söyleyeyimolumunekankayizsmile.

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaa evet canimm oyle gozunuyor ama valla oyle degil cenem duz hatta azicik yukarida gibiydiiiii CANLARRRRRRRRRRR ALINTIYI silin yahuuu :)) operim al yanktan:)

aaaaaaaaaaaaaa spatzcigimin eski topragi gelmis hehhe:))

nutcaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak annenle kardesine soylerim haaaaaaaaaaaaaaa hehehe:))
Ayyyy dur dur durrrrsırnaşık şey. He he heee. Şimdi arkadaşın bilgisayarından giriyorum, o da bana diyor ki ya benim annemler buraya üyeyse ve beni de sen sanarlarsa çünkü benim bilgisayardan giriyorsun? Ben de böyle kaldım:1shok:. Karışık bir konu, şaşırdım arkadaşım da en sonunda "bıraq yaw" dedi ben de umursamıyom artık.
bu aradaa pc günceleleşitmresii vaarrrr,ben de pilates......aaa yok muu başkaaaaa topla oynayacakk
Ya ben daha yeni bilgisayar başına oturdum şimdi kalkamam. Ayrıca Ebruyu sevmiyom kusura bakmayın:kedi:.

ayyyy didinin didisi hay Allahim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya bu arada nutcase ile nesmekayaya bi diyecegim var siz ikiniz ayni zamanlarda geldiniz ya foruma ben hep ikinizi kardes olarak hayal ediyorum hehe

bu arada nesmekayacigim da hep beni hayal edermis demin itiraf etti hehe:))

@katzicim osssun valla canim yaaa:)

Yesa, alıntıyı sildim. Bu arada halınız güzelmiş canım. Ne alaka diyebilirsin ama ben severim sıcaklık yayan halıyı, ooohhh şimdi onun üzerine uzanıp yazsaydım size hoş olurdu :) .

kızlar ben yattım sizde yatınki buyume hormonu çalışırken halen genç kalın ..Ama sz zaten gencsiniz...güzel rüyalarrrrrrrrr

Nesmekayanın mesajları benden bayağı fazla bildiğim kadarıyla. Ben onu hep eski üye sanıyordum. Neyse kayıp kardeşimi bulmuş oldum:1hug:.

hadi o zaman herkes mekik ceksin de gelsin bu sefer 25 taneeeeeeeee

LISTE GELIYORRRRRRRRRRRRRRRRRR

25 MEKIK CEKMEYEN GELMESIN:)

1-YESA

ya kızlar bir kaç saatçik çıkıyorum 15 sayfa geçmiş oluyor. maşallah bu ne yazma enerjisi yaaaa...foruma yazarak kilo verilseydi valla 1 numaralı grup olurdunuzzemuszemus

nesmecim gerçekten zayıfmışsın yaa...bugun sense'den sonra 2. zayıf resmiydi bu. yok mu arttıran, hemmennn yesa gibi liste yapayımaklinialirimsmile

1.sensewitch
2.nesmekaya

yesa hepimiz seni taklit ediyoruz görüyor musun? ne kadannn mikemmellsin demekkiii:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…