Ben de iyiyimmmopuyorumnanaktan. Bende gelen koç vuruyor giden koç vuruyor gibi bir durum varkaydirigubbakcemile3 ama ben kaşınıyorum sanırımkaydirigubbakcemile2.hoş geldinn canımm,iiyiiiz z senndennn naber?ama yesa yok kiiiii.....
Yok ya ne biçim şeyler düşünüyorsun:1closedeyes:.nerde yokkkkkkkkkkkk burdayim yahuuuuuuuuuuuuuu :)))
hemen koayim canim benim
canlar bak demeyin sonra kiza bak artist mi ne mekik fotografi koyarken ustune giydigine bak diye:)) disaridan gelmistim erindim ustumdeyken cektim emiiii :)
Çooook teşekkürlera.s..koc yok koc hersey serbest ohhhhhhhh yiyin canlar manti neyim ohhhhh msallahhhh
yasemnicigim kendini astin valla baska da bi sey demiyorum heheh":))
canim turkiyedeki fiyatlarda ayni gibi diyebilirz o zaman:)
bi de o gobek degil haaa yani gobegim var da bu kadar degil hehe:)
Ayyyy dur dur durrrrsırnaşık şey. He he heee. Şimdi arkadaşın bilgisayarından giriyorum, o da bana diyor ki ya benim annemler buraya üyeyse ve beni de sen sanarlarsa çünkü benim bilgisayardan giriyorsun? Ben de böyle kaldım:1shok:. Karışık bir konu, şaşırdım arkadaşım da en sonunda "bıraq yaw" dedi ben de umursamıyom artıknutcaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak annenle kardesine soylerim haaaaaaaaaaaaaaa hehehe:))
Ya ben daha yeni bilgisayar başına oturdum şimdi kalkamam. Ayrıca Ebruyu sevmiyom kusura bakmayın:kedi:.bu aradaa pc günceleleşitmresii vaarrrr,ben de pilates......aaa yok muu başkaaaaa topla oynayacakk
Edite bas Ulkuerk. Oradan da URL ve IMG içinde yazanları sil, yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?