arkadaşlık teklif edeyim profilimden görürsün canımAaa ama öyle oluyormuş. Ben de bir filmde görmüştüm, tutulduğunu unutup aniden kafasını çeviriyordu, tutukluk geçiyordu. Ama belki zararı vardır denemeyin bence.
Kaç şınav çektin bakayım? Başlangıçsa eğer dizlerini yere koysaydın ablacım.
Bir de ben sadece yesanın fotosunu gördüm. Sensewitch ve Nesmekaya da koymuş sanırım, onlara nereden bakabilirim? Yoksa bakamaz mıyım? Eğer özel mesajla falan gönderiyorsanız, hiç gerek yok yani. Bakın ben çok saygılıyımdır özel hayata:1closedeyes:.
koçummm ..valal ben de yemedimm ,
DULCIIIIIIIIIIIII daha cekmedim canim seni bekledim sen kac cekeceksinnnnnnnnn hhehee
NESMECIM demek ki konusmalardan gozunun onune bi resim gelir yaa sen oyle bi resim hayal etmissin ki ayni ben :))
KOCUMMMMMMMMM yasemncigimden baska kimse yemedi bi de TRUFFFFFF yedi de korktu gelemedi hehe":)
koçum bende yemedim sadece okudum iç geçirdim.
dulci nbr nerlerdesın
şeyy kem küm naptım bennnn:1ninca:yasemn ,
çabuk gel burayaklava:
guzzuumm hoşgeldiinnnn kaydirigubbakcemile nerelerdesin sen bakiimmmmaklinialirimsmileMerhaba kızlar opuyorumnanaktan
Mekik mi çekiyonuz??? Ben iki gündür çekemedim, geçerli mazeretlerim vardı amaYESAAAAA kaç adet çektin sen???????????
beni nasıl tahmin ettinnnsempatiksalakcinnikardeşşizidr belikidemmmmmm...yanii ayzılarındann hayall ettşiğimm gibiisinn benn tanımadığımm insanalrıı onuşmam tarzlarındann tahminn edebilmeeee yeteneğinee sahibimm,anchusayıı sarışınn tahminn etmiştimm onda yanıldımm tekkkk......
guzzuumm hoşgeldiinnnn kaydirigubbakcemile nerelerdesin sen bakiimmmmaklinialirimsmile
Ay çok teşekkürlerarkadaşlık teklif edeyim profilimden görürsün canım
dizlerimi yere koydum ben pump ıt up yapıyorum bugün devamını getirdim oradan yaptım onlar ne kadar yaptıysa ben yarısını:kedi:
arkadaşlık teklif et onlada o zaman görebilirsin ( albümlerin çoğu özel albüm ) herkez göremezlmaz:
Canımcım iş olaylarını son uzun süreli uyuz maceradan sonra bıraktıydım, geçen gün tekrar başlayım dedim, hemen yanıt geldi, orayla uğraşıyom şu an. Bi de sevgülünün iş maceraları da olunca, karışık ruh haline büründüm sempatiksalakcinni Ama buraya gelememin esas sebebi baş ağrılarım. Dışardan eve hep başağrısa geliyom, malüm o şekilde burayı takip etmek çok güç.
Sen napıyon, mekik çekmişsin, tebrikler kaydirigubbakcemile3
Ay çok teşekkürler.
Diğerlerine sonra arkadaşlık teklif ederim(çıkma teklif eder gibi oldukaydirigubbakcemile3), şimdi geçmişi okuyayım, bakalım ben yokken arkamdan konuşan olmuş musengözlerimebaksanab.
yiyenleri biliyorum zaten ben ,
okuyunca geçmiş sayfaları , çıktılar ortaya biiiirr biralsanaalsanasmile
yarın veririm cezalarını artıkın,
neyse kızlar biz yaz tatilinde aman göbeğim çıktı selülitim var mı diye düşünmeksizin girerken denize havuza ,
onlar da şortlarını giyer otururlar aşağılaelaelaelaelae
ben yatıyorum kuzucuklar ,
yarın yine duruşmalarım var,
öğleden sonra sizlerleyim inşallahŞeniz
ben yokken yaramazlık yapmayın,çıldırtmayın beni olur mu:jeyyar:
Yesacım sen 25 falan çektim deseydin kalkıp çekcektim de, bu şekilde çekmem, ama yarın 100 tane çekecem
Watercım ben şu an diyeti bırakmış durumdayım ama cidden mazeretim var, iş olayları falan dengemi bozunca ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Telafi etcem ilk fırsatta. Sen geçen gün de sordun bana napıyon diyo, sonra aniden kayboldun, nereye kaçtın kaydirigubbakcemile3 Senin nasıl gidiyo canım?
AAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY, kedin vardı da niye söylemedinnnnnnn........... Canımmmmmmm benimmmmmmm, cici kediiii.... Bu cadılar bizi ayrı tutmaya çalıştı ama sonunda buluştuk tatlımmmmmmm. Sen de beni çok sevdin di miiii???? Birtanem öpeyim ben seni opuyorumnanaktan. Nasılda sahiplendim kediyi hemen:jeyyar:.
Çok tatlıymış, bebişlik fotoları ayrı bir güzel, azmanlık fotoları ayrı bir güzel :) .azmanım benim oookaydirigubbakcemile3 denk gelmedii yaa ancaa sempatiksalakcinni
Saol canım.. Çok seksi olmasın, enişte beye söylerim haaa aklinialirimsmileyaa o baş ağrıları ne yenimi başladı benimde yazın yaşadığım bir sıkıntıdır da daha yaz tam olrakta gelmedi bilmiyorumkismile gelmiş geçmiş olsun tatlışımŞeniz
yaa gül güll sen öyleee yesa hanıma gıcıklık koyucam sexii fotolarımı sempatiksalakcinni görsün o :jeyyar: :icecream:
ayy canım yaa iş aramak ve sonuc beklemek zaten baslı basına bir baş ağrısı. ama ıpın ucunu cok kacırma yanı 2 kere kacamak yapıyrsan 1 e ındır en azından gerı kılo almazsın bırde hergun tartıl kılo aldıgını gorursen hemen baslarsın motıve olursun .
ben yavas yavas spora yenıden basladım hazıran sonu 48 49 lu rakamları gormek ıstyrm ama bu aralar zımbırtı olacak vucut sıs 500 gr almıs gozuktum şişlikden sanırım ama ust bacagımın onlerı ole agryrkı anlatamam merdıvenden ınemıyrm zorla ınıp cıkıyrm. heralde aradan sonra cok yuklendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?