50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlar benim keyfim pek yok
bugunde hastane islerimiz vardi.lan tahlili yaptirdimm.doktora kontrole gittimm adam her zamanki gibi iste kkeyifsizimm bugun bide migrenim tuttuuu kulce gibiyim anlicaginiz

Hoşgeldin canım, sende migren mi var ((((((((((((((((((((((((((( Çok zor ( Çok büyük geçmiş olsun. Hastaneye niye gittin?

Hoşgeldin canım, sende migren mi var ((((((((((((((((((((((((((( Çok zor ( Çok büyük geçmiş olsun. Hastaneye niye gittin?

hosbuldum citiriskomm benimmm
sorma canim var boyle tutuyo arada ilac iciorum gecio ama kulce gibi kaliorum sonrasinda bebegimmm hastaneye tahliller icin gittim sker kolestrol kan falan bide psikyatriste kontrole gittimm tatlimm ilac verdi ama almadimm icmemeye kararliyimm hayatimm sen nasilsinnn?

ayy,bağalntıı gidipp geliyoo,hepp yarımm ymalakk okuyomm,tamm yazarkenn gerii kopuyoo,,off yaaaaa...
yasemincimm senide sanan yakın tahminn etmiştimm,yüzünüü azcıkk tombik hayal etmiştimm,değilmişin....
nutcase arkadaşş olaımmmmmm,

selam kızlar nasılsınız, dulci napıyorsun yahu gecelerin insanı?

Prensesim de bir ayrı gece insanıdır:) Nerelerdesin yahu kuzum merak ettim seni, aynı sıkıntılar hala devam ediyor mu tatlım? ısındı mı orada havalar?

evet sabahtan berı bırsey yapacaktım dıyrdm sen hatrlattın esneme hareketı.kaydirigubbakcemile2 karamsar olma canım kendıne guven ınsaallah cok guzel gecer gorusmen. teftiş nesmenın benım degıl benımkıler coktan geldı gıttı allaha sukur. neyse canlarım ben esnememı yapıp yatayım hepınıze ıyı geceler opuldunuz dulcim yarın basarılar:lepipuyorumnanaktan

canlar benim keyfim pek yok
bugunde hastane islerimiz vardi.lan tahlili yaptirdimm.doktora kontrole gittimm adam her zamanki gibi iste kkeyifsizimm bugun bide migrenim tuttuuu kulce gibiyim anlicaginiz

hoşgeldin meleğimm olumunekankayizsmile canım geçmiş olsun migren kadar berbat bir sıkıntı yok kızım yaşıyor :sinifsinif: o sıkıntıyı:gitme:

KUZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU naber, bayadır denk gelemiyoz, keyifler nasıl?

Cnm yaa bende seni görünce sevindim...geçmişi okuya okuya geliyodum.kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım biliosun bende sıkıyönetim vardı bugün kırdım..
lahmacun ve çokonat yedimaklinialirimsmile
ama akşam yemeği falan yemedim sonra böyle işte..
ha bide slim in 6 ya başladım bir haftam bitti..
ha bu arada bu lingu nerelerde yaaa?? sana özel msj falan attımıbilmiyorumkismile

iyii gecelrr tatlı rüyaalrr... dulcii ciğimm benimdii o tefrişş sağoll güzel dilekelrinn içinnnn,neyseki bitiiii,....

hepsi birbirinden güzel, çıtır ve zarif 50-59 topigi arkadaşlarımmm..öpüyorum hepinizi!opuyorumnanaktan

iyi gecelerrrrrrrrrraklinialirimsmile

Tabi onun ilaçları da ağır oluyordur ( Başağrısı benim hassas konum canım, çok üzlüyorum migreni olanlara, benim genelde üşütmeden çok ağrır (bu sıralar klimalar mahvediyo beni) ve migren ağrısının kat kat kötü olduğunu biliyorum.. İlacın çare olabilmesi de bişi canım....

Çok mutlu oldum tontirişkom :)) ilaç almadığına opuyorumnanaktan Harikasın ve inan gurur duydum senle olumunekankayizsmile Bu konuda çizginden şaşma derim yerimseniben

Ben de iyi diyeyim iyi olayım canım, yine iş olaylarına giriştim, bakalım nolcak, yüksek lisans öncesi son şansımı deniyom resmen ama umudum yok hiç...

hosgeldinnn papatyammmmm
sorma merakta birakir oldum burda sizi benn ama insan kac parcaya bolundum bende bilmiomm bi yandan anneannemmm onunla ilgilenmek biraz olsun annemin evislerine yardim etmek bide benim migren tuttu bugunn mahvoldum simdi kulce gibiyimmmm tatlim
bugun hastene islerimiz vardi doktor kontrolu bide kan tahlili yaptirdik 198 kolestrol cikti 200 sinir yani yaglida beslenmiorum anlamadim kuzum
sen nasilsinn?calismalar nasil gidio sinavlar ne durumda papatyam?havalar isindi ama kapaliydi bugun bunaltiici bi sicaklik vardi tatlimm evdeki durumlar ayni tas ayni hamam

tekrardan hoşgeldin canımmm

ayy,bağalntıı gidipp geliyoo,hepp yarımm ymalakk okuyomm,tamm yazarkenn gerii kopuyoo,,off yaaaaa...
yasemincimm senide sanan yakın tahminn etmiştimm,yüzünüü azcıkk tombik hayal etmiştimm,değilmişin....
,

hmmm güzelllllllzemuszemus şimdii ondan dahada zayıfımbayanssulusmile ayıptır söylemesiii :kedi:

çoookkk çokkkkk teşekkürler nesmecimm

yesaaa bak duyy duyyysempatiksalakcinni bana karpuz muamelesi yapıyonklava:

hepsi birbirinden güzel, çıtır ve zarif 50-59 topigi arkadaşlarımmm..öpüyorum hepinizi!opuyorumnanaktan

iyi gecelerrrrrrrrrraklinialirimsmile

canimm benim citir deilim topacimm yaninizdaa off offf

tatli ruyalar kovalasin beyaz patili tavsanlar:)))

Ooooo hanımlar, sizden korkulur:jeyyar:. Şaka bir yana, gerçekten de bazı olaylar karşısında duygularınızı söylemekten çekinmeyin. Hata değil bu, şimdi burada küfretmekten hakaret etmekten bağırıp çağırmaktan bahsetmiyoruz tabi ki. Kibar bir şekilde(olmadı ters bir şekilde) cevap verseniz, ne siz kötü gelin olursunuz, ne de kayınvalide kırılır. Ha, zaten alınmaya hazırlamışsa kendini, öyle ya da böyle alınacaktır ya da alınmış gibi yapacaktır. Ama benim bildiğim büyüklerin tavrının biraz daha düşünceli olması gerekir, yani şimdi bu gelin bana neden böyle dedi diye düşünmesi gerekir, sadece huysuzluk olsun diye demedi herhalde.

Yalnız size küçük bir tavsiye. Sadece gelin-kaynanayla ilgili bir tavsiye değil, genel bir tavsiye. Sorunlarınızı, problemlerinizi(kocanızla, kaynananızla, ananızla, babanız ya da dananızla farketmez) moraliniz bozuk olduğu zaman, aksi olduğunuz zaman değil, tam tersine mutlu-neşeli-huzurlu olduğunuz zaman konuşun. Yani ben aileme bakıp böyle bir tavsiye veriyorum, artık karar sizinzemuszemus.

Dur, ben şimdi bulurum nasıl yapılacağını, teşekkürler bu arada :) .

evet yaa bakmazmı evde ayrı bir hava estirdiii ilk kez evde kedi baktık uzun süre
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…