Tabi onun ilaçları da ağır oluyordur( Başağrısı benim hassas konum canım, çok üzlüyorum migreni olanlara, benim genelde üşütmeden çok ağrır (bu sıralar klimalar mahvediyo beni) ve migren ağrısının kat kat kötü olduğunu biliyorum.. İlacın çare olabilmesi de bişi canım....
Çok mutlu oldum tontirişkom :)) ilaç almadığına opuyorumnanaktan Harikasın ve inan gurur duydum senle olumunekankayizsmile Bu konuda çizginden şaşma derim yerimseniben
Ben de iyi diyeyim iyi olayım canım, yine iş olaylarına giriştim, bakalım nolcak, yüksek lisans öncesi son şansımı deniyom resmen ama umudum yok hiç...
hoşgeldin meleğimm olumunekankayizsmile canım geçmiş olsun migren kadar berbat bir sıkıntı yok kızım yaşıyor :sinifsinif: o sıkıntıyı:gitme:
Yalnız size küçük bir tavsiye. Sadece gelin-kaynanayla ilgili bir tavsiye değil, genel bir tavsiye. Sorunlarınızı, problemlerinizi(kocanızla, kaynananızla, ananızla, babanız ya da dananızla farketmez) moraliniz bozuk olduğu zaman, aksi olduğunuz zaman değil, tam tersine mutlu-neşeli-huzurlu olduğunuz zaman konuşun. Yani ben aileme bakıp böyle bir tavsiye veriyorum, artık karar sizinzemuszemus.
hoşgeldinn ev geçmiş olsunn......
hosbuldukkk bitanemmmmm
ay kiyamam kizindada var demekk oof yavrumm benim yaa cok zor allah sifa versin yardimcisi olsunn valla sen nasilsin?lokumcumm nasilll?
ya linguist nerde, katrece nerde, chemes vardı bir zamanlar o nerde? neden terkettiler ki bizibilmiyorumkismile
hepsi birbirinden güzel, çıtır ve zarif 50-59 topigi arkadaşlarımmm..öpüyorum hepinizi!opuyorumnanaktan
iyi gecelerrrrrrrrrraklinialirimsmile
hosgeldinnn papatyammmmm
sorma merakta birakir oldum burda sizi benn ama insan kac parcaya bolundum bende bilmiomm bi yandan anneannemmm onunla ilgilenmek biraz olsun annemin evislerine yardim etmek bide benim migren tuttu bugunn mahvoldum simdi kulce gibiyimmmm tatlim
bugun hastene islerimiz vardi doktor kontrolu bide kan tahlili yaptirdik 198 kolestrol cikti 200 sinir yani yaglida beslenmiorum anlamadim kuzum
sen nasilsinn?calismalar nasil gidio sinavlar ne durumda papatyam?havalar isindi ama kapaliydi bugun bunaltiici bi sicaklik vardi tatlimm evdeki durumlar ayni tas ayni hamam
tekrardan hoşgeldin canımmm
Ooooo hanımlar, sizden korkulur:jeyyar:. Şaka bir yana, gerçekten de bazı olaylar karşısında duygularınızı söylemekten çekinmeyin. Hata değil bu, şimdi burada küfretmekten hakaret etmekten bağırıp çağırmaktan bahsetmiyoruz tabi ki. Kibar bir şekilde(olmadı ters bir şekilde) cevap verseniz, ne siz kötü gelin olursunuz, ne de kayınvalide kırılır. Ha, zaten alınmaya hazırlamışsa kendini, öyle ya da böyle alınacaktır ya da alınmış gibi yapacaktır. Ama benim bildiğim büyüklerin tavrının biraz daha düşünceli olması gerekir, yani şimdi bu gelin bana neden böyle dedi diye düşünmesi gerekir, sadece huysuzluk olsun diye demedi herhalde.
Yalnız size küçük bir tavsiye. Sadece gelin-kaynanayla ilgili bir tavsiye değil, genel bir tavsiye. Sorunlarınızı, problemlerinizi(kocanızla, kaynananızla, ananızla, babanız ya da dananızla farketmez) moraliniz bozuk olduğu zaman, aksi olduğunuz zaman değil, tam tersine mutlu-neşeli-huzurlu olduğunuz zaman konuşun. Yani ben aileme bakıp böyle bir tavsiye veriyorum, artık karar sizinzemuszemus.
amin canım:Saruboceq: ben çok iyiyim lokumda daha şimdiden kendini oradan oraya atıyor sıcaklr baydı zavallıyı leğendede oynamıyoo:sm_confused: yok illaa akan su olcakk:bbo:
bitanemmm benimmm haklisin allahtan ilac bi sure sonra kesioo ama nedense agri gectikten sonra insan kulce gibi oluyo ustunden kamyon gecmis gibi nedense
aman canim sende dikkat et kendine bak seninde hassasmis kiyamam hic citiriskoma ben
evet canim kararliyimmm sikayetlerim olsada ilac icmicemm gulum destegin icin cok saolll ballu kaymakli kadayifim:)))
hadi hayirlisi insallahhh gul goncam dualarim senle olcakk umudunu kesme ummadik yerden surpriz cikabilir insallahhhh hersey istedigin gibi olcakk canikom
dulciiiciğimm umarımm yarınn güzell geçerr görüşmennnn
chemes ile katrecenin hayırlı işleri vardı, lingunun da pc sorunu vardı sanki.
iyi geceler bebekim opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım, önceden beslenmelerindendir belki kolesterol.
yahu sen oraya tatile değil sıkıntıya mı gittin yahu, drama queen'im benim, sıkıntıları mıknatıs gibi çekiyorsun gibime geliyor. negatif mi düşünüyorsun yoksa seni gidi seni.
bana gelince dersler baya yoğun sınavların çoğu bitti de kpss kaldı her gece 3-4 e kadar çalışıyorum işte, birazdan yine gidicem. ağustosa kadar pek rahat edemiycem sanırım.
bir geliyorum bir gidiyorum ben de dimi:) film izledim slim in 6 yaptım sonra yediğim cıslar için sonra geldim sonra ders çalışıcam ay ne yoğunum çocuk olsa nasıl bakarım bilemiyorumufak şeyler bile yoruyor beni sanki
korkulur benden gerçekten, ne yalan söyliyim kaydirigubbakcemile3
sağol canım tavsiyen için aynı fiklirdeyim.
umarım kötü bişey yoktur bilmiyorumkismile
bi geliomuş 53 kiloaklinialirimsmile
neyse sen naptın cnm iş görüşmeleri falan ypıosun sanırım umarım gönlüne göre bi yer olur.
slim şiddetle tavsiye ediyorum em kısa zamanda başla cnm..
bide nişan olayları duydum aklinialirimsmile
nişanlı birinden sana tavsiye düğününe yakın bi zamanda yap nişanı 5-6 ay kala zemuszemus
kendinizie iii bakın,önce kendinizii sevinnnn,,güzell güzell uyuyubnn,,benimm ee saatiimm geldii..öpüyomm herekkseiiiiii byeee
yaa kızım bu nasıl bir zekice bir görüşş ben daha yeni çözdüm bunlarıı hanii şöyle diyeyim temiz3 senedir heleki geçen yazdan beri tam bir cadıyımkaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni :jeyyar:
Ben de yoğun baş ağrılı gecelerden sonra aynen dediğin gibi oluyom canım, ama baş ağrınısın geçmiş olması içten içe mutlu ediyo beni, ağrımayan başıma şükredip göbek atasım geliyo sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
He canım ya, başım hassas, midem hassas, kendime uyuz oluyom bu yüzden :)))
İlaç konusunda her zaman haberdar et beni gelişmelerden. Birlikte oturup düşünelim yerimseniben
İnşallah çıtırışkom olumunekankayizsmile
Nesmecim teşekkürler. Aslında bugün görüştüm, ik cı şaşırtarak direkt yüzüme övdü beni, uygun bi aday, olumlu vs. O yüzden yarına tekrar çağırdı. Ama artık hiç güvenemiyorum onlara bilmiyorumkismile
Aaa lachesis gelmiş opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 Yine iş olayına giriştim canım, son gelişme bu, ha bi dee bugün kaynana adayım nişan muhabbetini açmış :kedi: eyvahedigeldismile :)) Aslında bu kadar geç kalmam buraya gelmek için de canım, bi baş ağrısıdır gidiyo... her gün her gün klimalardan dolayı. Başım geçmeden gelmek istemedim bugün.
Sen nasılsın???? Ders çalışıyon diye yazdığını okudum geçmişte, kolay gelsin toplucanak opuyorumnanaktan
Hala tam gaz cozutuyon mu, bu konuda sana rakibim artık kaydirigubbakcemile3
kendinizie iii bakın,önce kendinizii sevinnnn,,güzell güzell uyuyubnn,,benimm ee saatiimm geldii..öpüyomm herekkseiiiiii byeee
a.s.korkulur benden gerçekten, ne yalan söyliyim kaydirigubbakcemile3
sağol canım tavsiyen için aynı fiklirdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?