50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bitanemmm benimmm haklisin allahtan ilac bi sure sonra kesioo ama nedense agri gectikten sonra insan kulce gibi oluyo ustunden kamyon gecmis gibi nedense
aman canim sende dikkat et kendine bak seninde hassasmis kiyamam hic citiriskoma ben
evet canim kararliyimmm sikayetlerim olsada ilac icmicemm gulum destegin icin cok saolll ballu kaymakli kadayifim:)))
hadi hayirlisi insallahhh gul goncam dualarim senle olcakk umudunu kesme ummadik yerden surpriz cikabilir insallahhhh hersey istedigin gibi olcakk canikom

hoşgeldin meleğimm olumunekankayizsmile canım geçmiş olsun migren kadar berbat bir sıkıntı yok kızım yaşıyor :sinifsinif: o sıkıntıyı:gitme:

hosbuldukkk bitanemmmmm
ay kiyamam kizindada var demekk oof yavrumm benim yaa cok zor allah sifa versin yardimcisi olsunn valla sen nasilsin?lokumcumm nasilll?

yaa kızım bu nasıl bir zekice bir görüşş ben daha yeni çözdüm bunlarıı hanii şöyle diyeyim temiz3 senedir heleki geçen yazdan beri tam bir cadıyımkaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni :jeyyar:

Aaa lachesis gelmiş opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 Yine iş olayına giriştim canım, son gelişme bu, ha bi dee bugün kaynana adayım nişan muhabbetini açmış :kedi: eyvahedigeldismile :)) Aslında bu kadar geç kalmam buraya gelmek için de canım, bi baş ağrısıdır gidiyo... her gün her gün klimalardan dolayı. Başım geçmeden gelmek istemedim bugün.

Sen nasılsın???? Ders çalışıyon diye yazdığını okudum geçmişte, kolay gelsin toplucanak opuyorumnanaktan
Hala tam gaz cozutuyon mu, bu konuda sana rakibim artık kaydirigubbakcemile3

Watercım kendime güvenle alakası yok, iş verenlere güvensizlikten kaynaklanıyo tamamiyle... İyi esnemeler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Kuzucum afiyet olsun, çok da cozutmuş sayılmazsın yerimseniben Ama önümüzdeki 1 hafta çokonat benzeri şeyler yasak sana yerimseniben
Tebrikler canım, ben de bi ara denemek istiyom slimi bakalım ne zamana nasip olacak..
Zuzucumun keyfi yokmuş bu aralar. O yüzden gelmiyo.

Geçmiş olsun nesmesin kaydirigubbakcemile5

Tatlı rüyalar spatzcım opuyorumnanaktan

hosbuldukkk bitanemmmmm
ay kiyamam kizindada var demekk oof yavrumm benim yaa cok zor allah sifa versin yardimcisi olsunn valla sen nasilsin?lokumcumm nasilll?

amin canım:Saruboceq: ben çok iyiyim lokumda daha şimdiden kendini oradan oraya atıyor sıcaklr baydı zavallıyı leğendede oynamıyoo:sm_confused: yok illaa akan su olcakk:bbo:

ya linguist nerde, katrece nerde, chemes vardı bir zamanlar o nerde? neden terkettiler ki bizibilmiyorumkismile

chemes ile katrecenin hayırlı işleri vardı, lingunun da pc sorunu vardı sanki.

hepsi birbirinden güzel, çıtır ve zarif 50-59 topigi arkadaşlarımmm..öpüyorum hepinizi!opuyorumnanaktan

iyi gecelerrrrrrrrrraklinialirimsmile

iyi geceler bebekim opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım, önceden beslenmelerindendir belki kolesterol.
yahu sen oraya tatile değil sıkıntıya mı gittin yahu, drama queen'im benim, sıkıntıları mıknatıs gibi çekiyorsun gibime geliyor. negatif mi düşünüyorsun yoksa seni gidi seni.

bana gelince dersler baya yoğun sınavların çoğu bitti de kpss kaldı her gece 3-4 e kadar çalışıyorum işte, birazdan yine gidicem. ağustosa kadar pek rahat edemiycem sanırım.

tekrardan hoşgeldin canımmm

bir geliyorum bir gidiyorum ben de dimi:) film izledim slim in 6 yaptım sonra yediğim cıslar için sonra geldim sonra ders çalışıcam ay ne yoğunum çocuk olsa nasıl bakarım bilemiyorum ufak şeyler bile yoruyor beni sanki

korkulur benden gerçekten, ne yalan söyliyim kaydirigubbakcemile3

sağol canım tavsiyen için aynı fiklirdeyim.

umarım kötü bişey yoktur bilmiyorumkismile
bi geliomuş 53 kiloaklinialirimsmile
neyse sen naptın cnm iş görüşmeleri falan ypıosun sanırım umarım gönlüne göre bi yer olur.
slim şiddetle tavsiye ediyorum em kısa zamanda başla cnm..

bide nişan olayları duydum aklinialirimsmile
nişanlı birinden sana tavsiye düğününe yakın bi zamanda yap nişanı 5-6 ay kala zemuszemus

amin canım:Saruboceq: ben çok iyiyim lokumda daha şimdiden kendini oradan oraya atıyor sıcaklr baydı zavallıyı leğendede oynamıyoo:sm_confused: yok illaa akan su olcakk:bbo:

aman canim sizler iyi olun bende bunlarla teselli olayimm valla sizlerinde iyi oldugunu duymak iyi gelioo bana tatlim benimm
offf kiyamam lokumuma ben sicak baydi yavrumu tabiiii
aa demek dus keyfi istioo heralde legendeki su kesmioo yamyamimi:)))napiosunuz su acip giriomu altini bebegim?

Ben de yoğun baş ağrılı gecelerden sonra aynen dediğin gibi oluyom canım, ama baş ağrınısın geçmiş olması içten içe mutlu ediyo beni, ağrımayan başıma şükredip göbek atasım geliyo sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
He canım ya, başım hassas, midem hassas, kendime uyuz oluyom bu yüzden :)))
İlaç konusunda her zaman haberdar et beni gelişmelerden. Birlikte oturup düşünelim yerimseniben
İnşallah çıtırışkom olumunekankayizsmile

dulciiiciğimm umarımm yarınn güzell geçerr görüşmennnn

Nesmecim teşekkürler. Aslında bugün görüştüm, ik cı şaşırtarak direkt yüzüme övdü beni, uygun bi aday, olumlu vs. O yüzden yarına tekrar çağırdı. Ama artık hiç güvenemiyorum onlara bilmiyorumkismile

kendinizie iii bakın,önce kendinizii sevinnnn,,güzell güzell uyuyubnn,,benimm ee saatiimm geldii..öpüyomm herekkseiiiiii byeee

cicegimmmm
ben ezelden beri yag konusunda dikkat ederimmm ama antidepresanda yukseltebilir dediler bilmiorum ne kadar dogru stres bile artirirmis bilmiomm ama umarim siniri gecmez dikkat ediorum cunkuu bebegimmm valla kotumser deilimdir ben cekmiorumdur ama evdeki hicbiseyden mutlu olmaz herzaman kotu konusur sanirim o cekioo kotu olaylari zaten cikaranda kaynakta o maleseff dedidgin gibi tatil deil stres yuvasi bi yandanda cok yoruluorum annannem ust katta kaliio az inio genelde ben inip cikiom yemegidi cayiyidi ilaciydi merhem surulmesiydi falan gerci hareket iyi oluoo ama pilimde bitioo belki moral bozukluguda streste pilimi yiyebilir sizlerede bunlari anlatipp moralinizi bozmak istemiorum aslindan biliorum insan etkisinde kalio enerjisi dusebilioo dinlese bile kiyamiom valla
oy agustosa kadar boyle demek allah yardimcinn olsun hayatimmmmm dualarim senle olcakk daima cicegimm

Yok canım öyle kötü bişi yok bana söylediği kadarıyla...
Çok değişik bi iş görüşmesi sürecine girdim kuzucum, çok hızlı işliyo, ve bugün görüşme sonucu olumlu şeyler işittim, çok ama çok istiyorum olmasını, bakalım....

Başlarsam sana haber etcem canım... Hee ben de bi kaç saat önce duydum :)))) Aynı düşüncedeyiz kuzucum, hatta bu konuda benim kararım net: max 3 ay önce yaparız nişanı dedim :)))

yaa kızım bu nasıl bir zekice bir görüşş ben daha yeni çözdüm bunlarıı hanii şöyle diyeyim temiz3 senedir heleki geçen yazdan beri tam bir cadıyımkaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni :jeyyar:

:roflol:Ne bileyim ya, böyle etrafımdaki tartışmalardan kendi kendime düşünüp bi şiler çıkarıyorum. Ama son zamanlarda bende de bir öfke kontrolü sorunu var. Ben aslında kendimi hep sakin bilirdim. Sakin olmadığım bir şeye sinirlendiğim zaman bile etrafa belli etmezdim tutardım kendimi, hep karşı tarafdan da düşünmeye çalışırdım. Son zamanlarda aniden patlayabiliyorum. Ha, böyle yazınca sanmayın ki ortada önemli bir tartışma falan var. Yooook, hiç önemli bi şi yok. Herhalde sıkıntımdan dolayı pek gelemiyorum böyle şeylere o yüzdendir diye düşünüyorum, yani ortada hiç bir şey olmasa bile canım sıkkın olabiliyor bazen, eh o ufak tefek tartışmada o ana denk gelince hır hır hav hav oluyorum bende. Neyse, birkaç ay öncesi kadar sıkıntılı değilim :) . Yavaş yavaş düzelirim ve eski havama dönerim herhalde.

canim benim sendede bas mide hassas bendede vallla bu konuda bende uyuz oluom kendime ama bunada sukur diommmm allah dahada beterinden saklasin diorummm
bide kendime bu kadar hassass oldugum icin kiziorum bazi insanlar evde bagiran gozu done done bagiran cagiran herseyden sikayet eden insan olsa bile gozardi edebilio ben edemiom elim ayagim titrio buz oluyomm kalnim pir pir atiooo heyecanlanioomm gecen gun bagirdiginda sag kolum uyustuu

ay kuzum baş ağrısı çok kötü ya çekmeyelim hiçbirimiz, benim de sabahlarım ağrıyor, her zaman değil ama ağrıdığında sabah kafamın üstünde bir betonla uyanıyorum, neyse can sıkıcı konu hemen kapatıyım.

inşallah tam istediğin gibi bir iş bulabilirsin canım, geç olsun sağlam olsun değil mi, ben çok iyi bir yerde başlayacağına inanıyorum. nişan da olcak he ay ne güzel, benim nişanım olmadı, nişan olcakken düğün olmuştu birdenbire kaydirigubbakcemile3 sözle yetindik, heyecanı çok güzel oluyor böyle günlerin:)

çalışıp duruyorum işte kuzum napıyım birazdan yine gidicem çalışmaya geç başladığımdan yetişremiyorum kpss konularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…