karamsartarz, kilonu değil de karamsarlığını koruyorsunkızlar ben tartıldım 55 kiloyum zaten 2 aydır kilo alıp veriyordum ve dün bi arkadaşım dediki kız sen kilomu aldın enine doğru gitmişsin dedi :kedi: bir moralim bozuldu anlatamam bayadırda görüşmüyoduk sanırsam ben değil kilo değilde kaslarımı yaktım zaten kilo vermeme rağmen kollarımda yağ bağlamıştı biraz anlayamamıştım ne yapabiliirm bilmiyorum moralim gerçekten bozuk senağlama senağlama senağlama
bende 55 kiloyum hedef 51 + iğrenç selülitlerimden kurtulmak tabi önce boğazımı tutmayı bilmeliyim,gündüz çok fazla birşey yemesemde akşamları can sıkıntısından yemeğe vuruyorum kendimi
bugün
1kase nestle nin tahıllı gevreği
sayısını unuttum ama 7-8 kadar grisini
2 bardağa yakın su
suyu da zorla içiyorum zaten
bir de kızlar şunu sormak istiyorum size grisini yiyorum dedim ben ama zayıflamak için bir faydası war mı? yemeye başlayınca bütün paketi bitiresim geliyor kafamçokkarıştı
bunun sayısında her hangi bir kısıtlama yapmak gerekiyor mu?
Doğum günün kutlu olsun canım hihoyyytmerhaba kızlar nasılsınız ? ben iyiyim çok şükür,haftasonu arkadaşlarım erkenden sürpriz doğumgünü yaptığı için bana yemeği biraz fazla kaçırdım ama dün tüm gün denizdeydim bolbol yüzerek eritmeye çalıştım :))
Doğum günün kutlu olsun canım hihoyyyt
Slm kızlar,
Ben de kafasını kiloya takanlardanım. Bu konuda azimli olmaya çalışıyorum tam başlıyorum fakat bir bakıyorum tekrar bozmuşum. Çünkü bu zamana kadar hiç diyetle felan işim olmamıştır. Aksine yiyen ve kilo almayanlardandım fakat bu durum değişti maalesef...
7 aylık evliyim ve evlilik bana bu konuda yaramadı. Yemek yapmayı bilmemem ve artı çalışmam dolayısıyla genel de ya dışarıda yiyoruz ya da aperatif, abur cubur yiyecekler tüketiyoruz.İlk başlarda zayıftım fakat bu kilolar artık beni rahatsız etmeye başlayınca anladım ki dur demem lazım ama kendi başıma başaılı olamıyorum. Burada çok güzel kilo veren ve çok azimli bu konuda kararlı arkadaşlar gördüm açıkçası bu durum beni kamçıladı ve ben de varım dedim. Az önce kendi kendime söz verdim normalde her zaman elimden geldiğince sözümün arkasında duran biriyimdir. Kendime verdiğim sözü tutmak istiyorum tabi sizlerin desteği ile umarım başarılı olabilirim.
Ben 1,62boyundayım ve şuanda ki kilom 58.300 (sabah tartıldım). 52 kilo (eski kilom) olmak istiyorum. Kıyafetlerim içinde kendimi mutlu hissetmek istiyorum. Şuanda bu konuda çok mutsuzum. Artı kısmet olursa yeni yılda bebiş düşünüyoruz o zamana kadar ideal kiloma dönmek istiyorum. Doğum sonrasında kötü sendrom yaşamamak için arkadaşlar. Desteğinizi bekliyorum.
Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?