50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu kese kabak lifi kesesi mi? eğer öyleyse bende var aldım hevesle ama bir iki yaptım üşendim duruyor bir köşede sıkılıyorum duşta 2 saat onunla keselenmeye aslında yapmam lazım özellikle de selülitlere iyi geliyormuş.

mrb kızlar
dun yedıklerım
sabah:klasık kahvaltı domates salatalık peynır light ekmek
ara turk kahvesı
ogle:biber dolması makarna cok az tabı ve salata
akşam:zeytın yaglı barbunya ve dondurma
yatmadan:yesıl çay
bu arada reglı donemıne grıyorum sankı aş erıyorum karnım hep ac gıbı

a unutmadan kabaklıfı kesesını ben kullanıyorum ve cok memnunum tavsıye ederımopuyorumnanaktan

Merhaba .
SMeyra, kese olayını bılıyorum .. Ben de Ender saraç'tan duymuştum vucut ıcın faydalı ve zayıflamak ısteyenler ıcın vucudun sarkmamasında destekleyıcı oldugunu ... vucudu keselerken dıkkat edılmesı gereken sey tek yon yapılması .. yanı her noktadan kalbe doğru keseyı yapmak ..
kendısınden bu sekılde duymuştum ..banyoda yapmaya gerek yok kuru kuruya dıyor zaten kendısı ve Arada aklıma geldıkce yapmaya calısıyorum ıyı oluyor en azından kan akısı ıyı oluyordur ve cıldım canlanıyor .. Hamamda ya da banyo da yapılan kese de zaten çok faydalı ..

Bu arada arkadaslar benyavas yavas yemege baslıyorum ..
51 olmuşum zaten ..aslında gecen hafta 50.7 yı gormustum benım tartı zaten bı kaç gram fazla tartıyor .. dün de kantarda tartıldım . tartıldımıgımda oldukca toktum ..
hedefıme fazlasıyla ulastım cunku 5kıyafetlerım artık 1-2 beden buyuk gelmeye basladı ..hiç sığamazken sımdı ustumden dokulmelerı komık .1 kez daha boyle bı donemım olmustu 2002 yılında ..
spor ve rejımle 49 kıloya ınmıstım :) ılk rejımımdı ..
bu da 2. ci rejımım .. :)

bakalım bu sıralar verdıklerımı koruyacagım .. hoş benım rejımım takıp ettıysenız oldukça sıkı ve disiplin gerektıren bir çok şeyden uzak bir rejımdi .. arada coşmalarım hariç .. ben zaten 51.5 olduktan sonra magnumla coşuyordum :)) ama artık yemek istedıgım şeyler konusunda kendıme kısıtlama getırmeyecegım ..işin ilginç yanı canım hiç bir şey de ıstemıyor ..

bugun yedıklerımı yazayım

sabah
domates bıber karpuz ve 5 tane dilim sucuk (sucugu kendımı zorlaya zorlaya yedım canım ıstemıyordu )
aralarda meyve yedım
öğlen bulgur pilavı ve 2 tane şiş kebap bunuda zorla yedım
arada bı kup dondurma yedım
şimdi çay ıcıyorum
sabahtan sımdıye kadar 17 bardak su içtim

Su'lara devam ..Vucudu arındıran tek sey su .. Su olayı kesınlıkle ıhmal etmeyın arkadaslar .. Çünkü iştahıda kısıtlıyor ve yedıklerınızın vucuttan arınmasını sağlıyor ..

günaydın kıslar
bende dün detoks çorbasına başımladım yarım kilo verdim
detoksa başlamadan önce 300 gram almıştım 54.5 olmuştum 54.0 oldum bakalım bu günde devam detoksa

merhaba kızlar nasılsınız ? ben iyiyim çok şükür,haftasonu arkadaşlarım erkenden sürpriz doğumgünü yaptığı için bana yemeği biraz fazla kaçırdım ama dün tüm gün denizdeydim bolbol yüzerek eritmeye çalıştım :))

karamsartarz, kilonu değil de karamsarlığını koruyorsun klava: . Spor yapıyor musun?

bende 55 kiloyum hedef 51 + iğrenç selülitlerimden kurtulmak tabi önce boğazımı tutmayı bilmeliyim,gündüz çok fazla birşey yemesemde akşamları can sıkıntısından yemeğe vuruyorum kendimi

bugün
1kase nestle nin tahıllı gevreği
sayısını unuttum ama 7-8 kadar grisini
2 bardağa yakın su
suyu da zorla içiyorum zaten

bir de kızlar şunu sormak istiyorum size grisini yiyorum dedim ben ama zayıflamak için bir faydası war mı? yemeye başlayınca bütün paketi bitiresim geliyor kafamçokkarıştı
bunun sayısında her hangi bir kısıtlama yapmak gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Merhaba .:)
sabah tartılmadım ama 1 saat önce tartıldım 51.7 kılo çıktım . Gün bıttı dolu mide 51.7 çok ıyı bir rakam ..
Yediklerimi yazıyorum
Sabah Kahvaltı
domates bıber karpuz benim klasığım oluyor
aralarda meyve
Öğlen yemeği 1 adet köfte ve bıraz kavun
ara öğünler meyve ve biber
akşam üstü yarım paket panço
akşam yemegı yemicektım ama saat 21:30 da eve geldim ve evde bulgurlu dolma vardı 5-6 tane yedim .zaten küçük .
Su 20 bardak su ile günü kapatacağım.

sese , Günde 2 bardak su ile kilo verilmez öncelikle bunu belırtmek ıstedım ... Suyu daha fazla içmelisin ki vucut yağları atsın ve kendını arındırsın ..
Grisini konusunda pek yorum yapamıyorum ama çok az yiyecek yemışsın gün içinde sabahtan akşama kadar tahıl gevregı ve grisini çok az .. aralarda meyve ve sebze yesen ve sık sık aralıklarla tüketsen metabolizmanı hızlandırsan daha rahat kılo verırsın .. ve bu kadar da sıkıntıya gırmezsın .. grısını ıle olan bagında azalır ..
bende pançoya dayanamıyorum yedıkce yiyesım gelıyor :) uzun zamandan berı yemıyordum bırde gecenlerde yemıstım baktım kendımı alamıyorum hemen koşup bır tane erık yedım pançodan kendımı alıkoydum .. cidden meyve ve sebze frenlıyor :)

Bu arada su içmezsen o selülitlerden biraz zor kurtulursun sese .. Mutlaka su 2 bardak degıl en azından 2 lt içmen gerek :))

günaydın kızlar nasılsınız? ben tatile çıkacağım için işlerimi toparlamaya çalışıyorum ama pestilimde çıkıyor yani,sanırım tatilin ilk günü hiçbirşey yapmadan yatarım :))

03,08,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı (beyaz ekmekli)
ara:yok
öğle:1 tabak taze fasülye yemeği
ara:1 adet şeftali
akşam :1 tas yoğurtlu mısır çorbası
ara: çayın yanında 2 adet bizküvi
3,5 lt su tükettim
herkese kolaylıklar dilerim

Doğum günün kutlu olsun canım hihoyyyt

şu su konusunu bende halletsem çok iyi olacak toplasam 1 lt içiyorumdur regl dönemimde tartılmıştım en son 54 tü dün tartıldım 52.55 olmuşum sevindim bende kahvaltı sonrası akşama kadar nerdeyse bişey yemiyorum ama düzene sokucam mutlaka ara öğün şart

kızlar çok enteresan gidiyor benim kilo durumları. haftasonu 1.5 kg almış görünüyordum tartıda. bugün ise 1 kilosunu vermişim gibi görünüyor. böyle bişi ne gördüm ne de duydum daha önce. ayranlı çorbalı detoksa başladım bu sabah. öğleye kadar 1 kilo verdirmesi mümkün diil heralde dimi :bbo:

gerçi regl durumum vardı. olucam diye şiştim ve olunca da rahatladımmı acaba. keşke böyle günde 1 kilo verdiren diyet olsa da 1 hafta yapıp kurtulsak bütün kilo fazlalarımızdan laelaelaelaelae

ayranlı karışım da fena diil. hatta beğendim bile diyebilirim. tavsiye ederim arkadaşlar. yaz günü için serin serin bi yiyecek. naneli ve pul biberli olunca daha bi yemeğe benziyo. yoksa cacık gibi oluyo :)

herkese sevgiler. sana da iyi tatiller moonserose..

bu arada ben de izin aldım ama evde geçiriyorum. neyle? diyetle :sinifsinif:

Slm kızlar,

Ben de kafasını kiloya takanlardanım. Bu konuda azimli olmaya çalışıyorum tam başlıyorum fakat bir bakıyorum tekrar bozmuşum. Çünkü bu zamana kadar hiç diyetle felan işim olmamıştır. Aksine yiyen ve kilo almayanlardandım fakat bu durum değişti maalesef...
7 aylık evliyim ve evlilik bana bu konuda yaramadı. Yemek yapmayı bilmemem ve artı çalışmam dolayısıyla genel de ya dışarıda yiyoruz ya da aperatif, abur cubur yiyecekler tüketiyoruz.İlk başlarda zayıftım fakat bu kilolar artık beni rahatsız etmeye başlayınca anladım ki dur demem lazım ama kendi başıma başaılı olamıyorum. Burada çok güzel kilo veren ve çok azimli bu konuda kararlı arkadaşlar gördüm açıkçası bu durum beni kamçıladı ve ben de varım dedim. Az önce kendi kendime söz verdim normalde her zaman elimden geldiğince sözümün arkasında duran biriyimdir. Kendime verdiğim sözü tutmak istiyorum tabi sizlerin desteği ile umarım başarılı olabilirim.

Ben 1,62boyundayım ve şuanda ki kilom 58.300 (sabah tartıldım). 52 kilo (eski kilom) olmak istiyorum. Kıyafetlerim içinde kendimi mutlu hissetmek istiyorum. Şuanda bu konuda çok mutsuzum. Artı kısmet olursa yeni yılda bebiş düşünüyoruz o zamana kadar ideal kiloma dönmek istiyorum. Doğum sonrasında kötü sendrom yaşamamak için arkadaşlar. Desteğinizi bekliyorum.

Sevgilerimle...

doğum sonrasında kilo krizleri yaşamamak için doğum öncesi kilonun az olması avantaj tabi. ama her halükarda doğum sonrasında kilo kalıyor ve onlarla cebelleşmen gerekiyor. madem şurda da az bi zaman kalmış yılbaşına motivasyonunu kırmak gibi olmasın ama, doya doya yemene bak derim :) zaten sonrasında bolca uğraşıcaksın. yemenin tadını çıkar şimdi iyisimi. zaten çocuk da seni yoracak. kilo vermen daha kolay olur emin ol. ayrıca hamilelikten önceki beslenme de çok önemli. bazı besin öğelerini vücudun şimdiden depolarsa daha sağlıklı bir hamilelik geçirir ve daha sağlıklı bir bebek sahibi olabilirsin. folik asit mesela çok önemli. şimdiden kullanman, yada folik asit yönünden zengin besinlerden yemen gerekiyor. çok sıkı diyetler olmasa da spor yapabilirsin. sırt kaslarını filan güçlendiricek bişiler yapabilirsin mesela. o koca karnın yükünü bütün omurlarına yüklemek istemiyorsan tabi..bacaklar ve karın kasların için de aynı şey geçerli.. gene de kararına saygı duyarım. aynaya baktığında kendini beğenmek gibisi de yok zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…