50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

moonserose0………… 54,4 kg……….. 54 kg olacak
mors………………………. 57,5 kg………. 50 kg olacak
karamsar_tarz………… 56,6 kg……….. 52 kg olacak
bnr…………………………. 51,5 kg……….. 50 kg olacak
spatz……………………… 56,5 kg……….. 52 kg olacak
mermaid……………….. 58 kg………….. 55 kg olacak
sevgiseli_88…………… 57 kg………….. 54 kg olacak
bozo85…………………… 54,2 kg……….. 53 kg olacak
duygushh……………….. 58 kg………….. 54 kg olacak
cocostar………………….. 56,5 kg………. 55 kg olacak
periliev…………………… 57,3 kg……….. 53 kg olacak
sadecemeyra…………. 54 kg………….. 50 kg olacak
pelushhh……………….. 58,2 kg……….. 53 kg olacak
çileklipuding………….. 51,5 kg……….. 49 kg olacak
malibu…………………… 58 kg………….. 50 kg olacak
inar80…………………….. 58,8 kg……….. 50 kg olacak
burcuhayal…………….. 56 kg………….. 50 kg olacak
slit………………………….. 58,6 kg………. 50 kg olacak
guguz...........................58kg................50 olacak

moonserose0………… 54,4 kg……….. 54 kg olacak
mors………………………. 57,5 kg………. 50 kg olacak
karamsar_tarz………… 56,6 kg……….. 52 kg olacak
bnr…………………………. 51,5 kg……….. 50 kg olacak
spatz……………………… 56,5 kg……….. 52 kg olacak
mermaid……………….. 58 kg………….. 55 kg olacak
sevgiseli_88…………… 57 kg………….. 54 kg olacak
bozo85…………………… 54,2 kg……….. 53 kg olacak
duygushh……………….. 58 kg………….. 54 kg olacak
cocostar………………….. 56,5 kg………. 55 kg olacak
periliev…………………… 57,3 kg……….. 53 kg olacak
sadecemeyra…………. 54 kg………….. 50 kg olacak
pelushhh……………….. 58 kg……….. 53 kg olacak
çileklipuding………….. 51,5 kg……….. 49 kg olacak
malibu…………………… 58 kg………….. 50 kg olacak
inar80…………………….. 58,8 kg……….. 50 kg olacak
burcuhayal…………….. 56 kg………….. 50 kg olacak
slit………………………….. 58,6 kg………. 50 kg olacak
guguz...........................58kg.............. ..50 olacak

kızlar mrb

bugün 200 gr daha gitmiş 58 çıktım tam..

detoks yapıyorum bugün ve yarın 2 günlük olanından... zaten pazar günü kısmetse tatile çıkıcam 1 hafta yokum...

Günaydın kızlar
akşam yemeğinde kendimi tutabildim baya bi. fasülye yemeği, az yoğurt ve salata yedim. yarım dilim de pizza yedim ama küçüçüktü zaten. bir de karpuz yedim.

sabah kahvaltımda da kelogs yedim gene. az önce de 1 tek adet diyet bisküvi yedim.akşama yine fasülye yemeyi planlıyorum..

merhaba kızlar,ne güzel tükanı erken açıp paylaşıma başlamışsınız bile , biz bu destek ve motivasyonla hepberaber sağlıklı bir şekilde eriyeceğiz kaydirigubbakcemile5 ben bugün çok yoğunum ama herfırsata yazacağım

30,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı
ara:4 erik
öğle:4 adet ızgara köfte
ara:yok
akşam: 1 koca tas tutmaç çorbası
ara:1 adet şeftali

3,5 lt su tükettim tabii içtiğim çayları yazmıyorum 8-10 fincan vardır heralde kaydirigubbakcemile3

selam kıslar hayırlı cumalar
dün yediklerim
klasik kahvaltım
öğlen karpuz
diyet bisküvi
akşam tavuk sote salata

bende yaptım sonunda kilo çizelgemi kaydirigubbakcemile3

ama 54.5 olmuş neyse onu görür daha çok gaza gelirimmm

mrb kıslar tam gaz dıyete devam edıyoruz arada ufak kaçamaklar oluyor tabı ama en onemlısı ufak kaçamak olark kalması bu arada dunku yedıklerıme gelınce
sabah lıght ekmek peynır domates salatalık bırzcık da kayısı recelı
ara:turk kahvesı
akşam ustu:kısır bı parcada krep şekersız çay
ara:form çay kayısılı, bögürtlen çayı
aşam: 1 tane salatalık ve şeftalı
yatmadan:yeşil çay

tabı oğlen kısır yıyınce akşama aç kaldımopuyorumnanaktan
bu arada moonscum gorusmeyelı nasılsın tatıle cıkıyomussun nere gıtmeyı planlıyosun

Selaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm :)
Sabah tartıldım hala 51.5 kıloyum
standart kahvaltımı yaptım yani
domates-salatalık-bıber karpuz olayı
ara karpuz
ara domates
öğlen 1 parca tavuk goğsü ızgara
ara bir dilim pizza (özellıkle yedım kendıme ödül . Sanırım 1 kılo vermısım ama regl oldugum için henuz tam kılo gorunmuyor tartıda ama hala 51.5 olduğuma gore kılo vermıs olmalıyım )
ara şimdi odmates salatalık yıcem ..
su 6 bardak içtim şu ana kadar ama devamı gelecek .
Maden suyumuda ıcıyorum
Gercek kılom haftaya ortaya cıkar .. sonrasında zaten ipin ucunu kaçıracagım ramazanda da iftarlarda bayram edecem yağlı ballı pideler , şokellalar ,lıkır lıkır bol acılı mercımek çorbasının dibine vuracam :)
Çok özledım mercimek çorbasını doya doya içecem :)
opuyorumnanaktan:lepi:haydi 50 kilo aççç kollarınııı beeenn geliiiooorrumm:lepi: opuyorumnanaktan

bnr masallah valla. bende 53 leri görmek istiyorum artik. 51 lere daha var... nasipse olacak. bu aclik beni mahvetti ama sanirim istesemde yiyemiyorum cünkü midem kücülmüs:))) bu cok iyi bir haber benim icin. insallah basarcaz :lepi:

Teşekkürler :)

SMeyra ,aç kalarak zayıflayamazsın . belli aralıklarla mutlaka ara öğünler oluştr kendıne .. canın bır sey yemek ıstemıyrosa bıle ara öğünlerinde bir tane erik ya da biraz karpuz yesen dahı metabolizmanı durdurmamış olursun .. bol suyunu ıhmal etme :) Sana kolay gelsın .Şu an kılon kaç?

bhr canim 54 deyim, benim sorunum ekmek yemeyince doymus hissine ulasamamak((

ama beden kitlesine göre sismanliga bakiliyor ya ona baktim 25 den fazla olunca olunca kilolu oluomussun. ben 23 deyim. ne diye böyle bi ise kalktim onu da bilmiom :roflol:
bebek istedim 3 yildir olmayinca bari rejim yapim dedim.

kızlar yeşil çay hariç zayıflamaya yardımcı çay önerir misniz??

Funda yaprağı => yağları yakar
Kiraz Sapı
papatya =yağları yakar ama bagırsakların tembelse tavsıye etmem çünkü papatyada yavaşlatır .

benim her gün içtiğim evde kendım yaptıgım bıtkı çayım var ..onun tarıfını vereyım ..

Funda yaprağı
sinameki
3-4 adet kiraz sapı
rezene,
Tane karabiber
Yarım limon kabuguyla

Ölçü olarak yarım tatlı kaşığ ya da çay kaşığını ı kullanabılırsın ..Hepsi eşit mıktarda kullanılacak ..Sinamekı çok fazla konulmayacak en fazla 6-7 yaprak yeterli. Çoğu zaman sinamekıyı kullanmıyorum ..
Yarım lımonu direkt suya otlarla atıyorum ..ciddi anlamda çay lezzetlenılıyor kolay içiliyor ve limon kabugundakı faydalarda vucuda gırıyor ..
Hepsi bir surahıye konulacak ve üstüne 2 -3 Bardak kaynamış su konulacak kendi halinde ılınmaya dolayısıyla demlenmeye bırakılacak..
10 dakıka sonra içebilirsin .. Hergün için yenı yapılmalı ...ertesı gune kalan bıtkı çayı zarar verebılır ..

Bu arada bu çayı bir yerden almış değilim kendım uydurdum ..Kullandıgım bıtkıler vucuda bır zarar verıyormu bılemıyorum ama ben ortalama 5 aydır devamlı kullanıyorum yaptıgım ve duydugum diğer çaylardan daha zararsız olduğunu düşünüyorum .. Ben çok faydasını destegını gördüm ve tavsıye ettıgım bı cok kişi de .. ama aynı yararı siz görebılırmısınız bılemıyorum .. En fazla 2 su bardagı içilmesi tavsiyemdir ..azı karar çoğu zarar :)

Son düzenleme:

e hadi ha gayret bebiş yoksa rejim var diosun :)
Umarım bebişinde olur belli mi olur belki rejim yapmak sana ugur getırır :))

rejim ugur getirirmi bilmom ama esimin sinirlerini tepesine getirdi:)))) benle birlikte oda rejim yapmak zorunda da :)))

kızlar ben tartıldım 55 kiloyum zaten 2 aydır kilo alıp veriyordum ve dün bi arkadaşım dediki kız sen kilomu aldın enine doğru gitmişsin dedi :kedi: bir moralim bozuldu anlatamam bayadırda görüşmüyoduk sanırsam ben değil kilo değilde kaslarımı yaktım zaten kilo vermeme rağmen kollarımda yağ bağlamıştı biraz anlayamamıştım ne yapabiliirm bilmiyorum moralim gerçekten bozuk senağlama senağlama senağlama

size bir haberim var.
hic duydunuz mu bilmem
kese diye bisey var. hani lif gibi.
kullanin gercekten. cünkü ineltiyor insani. ben kilo vermeye calisiyordum ama incelmek te önemli sonucta. hem selülitleri yok ediyor. bir pantolonum vardi bacaklarim icine girmiodu ama simdi girio:))
cok kilo vermedim ama sporla birlikte kese yapinca inceltti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…