50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bişi daha sorcam sana çok sordum farkındayım yerimseniben
2 lt ayranla yapılan tarif 1 günlük mü yoksa 2 günlük mü?

bende yarın başlıcam... zor bi diyet eğil bence, hatta kahvaltısı süper...
yalnız yağsız tuzsuz ayranı nerden bulucam??
birde bu çorba soğuk içiliyor dimi cokacimcoook

benim yaptığım kahvaltı zaten aynı bi fazlalık zeytin yiyorum
soğuk çorba diyorlar buna çok seviyorum

cnm bişi daha sorcam sana çok sordum farkındayım yerimseniben
2 lt ayranla yapılan tarif 1 günlük mü yoksa 2 günlük mü?
Sor canım hiç önemli diil opuyorumnanaktan , bende senin gibiydim. İnşallah 2 kilo verirsinizde bana dua edersiniz :Saruboceq: . Ben ramazandan önce bir defa daha yaparım belki.
Bir günde 2 lt çok zaten, ben günlük hazırladım. Yaparken 2 günlük olacağı aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile3. Sen istersen bi konu sahibine sor CADIARZU.

bende pazartesi başlarım detoksa h.sonu ister istemez kaçırıyo insan bir de pek evde olunmadığından uygulaması zor olur şu regl dönemimdeki karnımdan nefret ediyorum yaaa:gitme:

moonserose0………… 54,4 kg……….. 54 kg olacak
mors………………………. 57,5 kg………. 50 kg olacak
karamsar_tarz………… 56,6 kg……….. 52 kg olacak
bnr…………………………. 51,5 kg……….. 50 kg olacak
spatz……………………… 56,5 kg……….. 52 kg olacak
mermaid……………….. 58 kg………….. 55 kg olacak
sevgiseli_88…………… 57 kg………….. 54 kg olacak
bozo85…………………… 54,2 kg……….. 53 kg olacak
duygushh……………….. 58 kg………….. 54 kg olacak
cocostar………………….. 56,5 kg………. 55 kg olacak
periliev…………………… 57,3 kg……….. 53 kg olacak
sadecemeyra…………. 54 kg………….. 50 kg olacak
pelushhh……………….. 58,2 kg……….. 53 kg olacak
çileklipuding………….. 51,5 kg……….. 49 kg olacak
malibu…………………… 58 kg………….. 50 kg olacak
inar80…………………….. 58,8 kg……….. 50 kg olacak
burcuhayal…………….. 56 kg………….. 50 kg olacak
slit………………………….. 58,6 kg………. 50 kg olacak

moonserose0………… 54,4 kg……….. 54 kg olacak
mors………………………. 57,5 kg………. 50 kg olacak
karamsar_tarz………… 56,6 kg……….. 52 kg olacak
bnr…………………………. 51,5 kg……….. 50 kg olacak
spatz……………………… 56,5 kg……….. 52 kg olacak
mermaid……………….. 58 kg………….. 55 kg olacak
sevgiseli_88…………… 57 kg………….. 54 kg olacak
bozo85…………………… 54,2 kg……….. 53 kg olacak
duygushh……………….. 58 kg………….. 54 kg olacak
cocostar………………….. 56,5 kg………. 55 kg olacak
periliev…………………… 57,3 kg……….. 53 kg olacak
sadecemeyra…………. 54 kg………….. 50 kg olacak
pelushhh……………….. 58,2 kg……….. 53 kg olacak
çileklipuding………….. 51,5 kg……….. 49 kg olacak
malibu…………………… 58 kg………….. 50 kg olacak
inar80…………………….. 58,8 kg……….. 50 kg olacak
burcuhayal…………….. 56 kg………….. 50 kg olacak
slit………………………….. 58,6 kg………. 50 kg olacak
suprensesi...............................58 kg.................50 olacak
sherin......................................53-53,5........................49-50 olacak

kızlar benimde 4 kilo vermem lazım ben 54 kiloyum:1no2: ama size çok samimi bi itirafta bulunmak istiorum,bundan yaklaşık bi sene önce cidden kilo vermek için bi ton diyetlerler sporlar cart curt uyguladım beynimde tek bi amaca kilitlenmiştim:kilo vermek...
ve yaptığım şeyler işe yaradı mı bilmiorum sanırım yaramadı yarasa bunu farkerderdim,sonra bu kilo işini aklımdan çıkardım hayatımda bitakım değişikler oldu ve daha hareketli bi hayat düsenine geçtim ve kilo takıntımı aklımdan çıkardım ve gariptir ki kilo vermeye başladım beni uzun süredir görmeyipte her gören aaa ne kadar zayıflaşmışın dior:lepi:
bence arkadaşlar hepimizin 3 yada 5 kilo fazlası var çok deel.bu 3,5 kiloyu kafamıza takmayalım çünkü kafamıza taktıkça o kilolar resmen sabitlenio yerlerinde :umursamaz:
3,5 kilo için sevmediğimiz şeleri yapmaya değmez biraz takmamazlık biraz hareketli yaşamla o kilolar gidiverir kendiliğinden tecrübeyle sabittirşakkıdı

Spor günlerimi seviyorum. Çünkü öğlen yemeğimi evden getirmem gerekiyor. bu da salata ve çorba yemem demek. kahvaltıda da kelogs yedim. ara öğünlerimde de meyve ve salatalık. çok süper başladım bugüne. akşama da fasülye pişirmeyi planlıyorum. bol salata ve yoğurt eşliğinde yicem inşalah. sonrasına da Allah kerim :) kendimi tutamazsam 1 dilim pasta yesem bişi olmaz dimi kızlar ?

canımcım burda gördüğün bütün hatunlar bu sıcak yaz günlerinde zar zor kendilerini tutup diyet yapmaya çalışan tipler... ufacık bir caydırıcı laf bile bizi yoldan çıkarabilir o yüzden yapma bu kötülüğü bizeeeee...

periliev pasta masta geç bunları cicim yok öle bişi hiç olmadı ki fisfisfis

Merhaba Zukseddin ..
Dedıgın gıbı kafaya takıldıgında kılo verılmıyor hatta alınabılınıyorda :)) Rahat olup stres yapmamak gerek.Olay beyınde bıtmesı gerekıyor :)
Kendımden bılıyorum 52- 53 kıloyu begenmezken 60 küsürlere çıktım ve nasıl cıktıgımı bılmıyorum .. çok şükür epey hallettım olayı ama bazen boşverelım 3.5 kıloyu dedıgımız 3.5 kılo cidden çok şey farkettırıyor ozellıkle beden olarak

Bugün yedıklerımı yazıyorum ..
Sabah kahvaltı domates bıber karpuz
aralarda meyve karpuz seftalı vs
öğlen Fasulye yemegımden yedım
aralarda meyve yemekteyım
akşam yemegı olarak Fasulye yemegımden yıcem

Şu ana kadar 12 Bardak sıvı aldım su bıtkı cayı ve cay dahıl ...
Basım çok agrıyo .
Kıloma bugun bakmadım ..

bugün biraz kaçamak yaptımm (
magnum ve birazcık cekirdek yedim
ama yaklasık 2 saat yürüdüm
yakmısımdır umarım
akşam yemeği yemicem
biraz form cubuk yerim

Sabah ne yedim hatırlamıyorum ama acelem vardı, az bişi yedim.
11:00 bir ayran içtim
12:00 etsiz çiğköfte + ayran (ekmek yok) + bol yeşillik
16:00 ayran
18:00 bir adet altınbaşak bisküvi (paket değil ama adet :)
evde de bulgur pilavı varmış ((
biraz fazla olcak ama naapalım benneyaptımki

ya tabiki farkettirio ben farkettirmio demiorum ki,öle bişi olsa benimde 4 kilo fazlam var die lafa başlar mıydım hiçyerimseniben
ben sadece şunun altını çizdim RAHAT OLMANIN.yoksa seninde tasdiklediğin gibi kafayı kiloya taktık mı kiloda gayette alınabilio verilmediği gibi
kızlar sizinde aklınızı caydırmak gibi bi niyetim yok ben yiyin için demedim ki hiç sadece kilonuzu takmayın daha başarılı olursunuz kilo vermede demek istedimyerimseniben

bugün cok acim nedense yaaa. sanirim reglim hafifledi diye hormonlardan kaynaklaniyor. erken yaticam (

yarin detoks diyetinden sonra nolucak merak ediyorum. birde incir kürü yapiyorum onun da etkisiyle kilo vermem yavasladi baya bi. sporumu yapicam onsuz olmaz:))

mesgul olmak biseylerle acikmak hissini giderio. eglenceli bisiyler yapinca daha kolay unutuluo. belki bilinen bisey ama tavsiye ederim yine de.

günaydınn
bugün 1,5 saat yürüdüm
sabah uyanınca elma sirkesi +su içtim
kahvaltıda simit ve cay yedim

artık tekrar listeye dönemeye karar verdim bende biraz diyetten uzak durdum ve hemen 2 kilocuk alıverdim
dün oruç tuttum ve iftarda da çatlayana kadar yedim. karpuz çok şişirdi. gece kalkıp istifar etmek zorunda kaldım.
bugün sabahta kuru hurma, yaş erik, yaş kayısı yedim üzerine de ara öğün olarak maden suyu içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…