Soğuk da içiliyor, ılık da.
Bazıları hazır ayranla yapmış, ben yarım kg light yoğurtla yaptım, az su koydum zaten yapanlar sulu oldu, fazla geldi dediler, 2 lt. hakikaten çok. kaydirigubbakcemile5
Ben yaparken zorlandım biraz ama değer bence akşama kadar 6 - 7 kase çorba içmiş oluyosun...
bende yarın başlıcam... zor bi diyet eğil bence, hatta kahvaltısı süper...
yalnız yağsız tuzsuz ayranı nerden bulucam??
birde bu çorba soğuk içiliyor dimi cokacimcoook
Sor canım hiç önemli diil opuyorumnanaktan , bende senin gibiydim. İnşallah 2 kilo verirsinizde bana dua edersiniz :Saruboceq: . Ben ramazandan önce bir defa daha yaparım belki.cnm bişi daha sorcam sana çok sordum farkındayım yerimseniben
2 lt ayranla yapılan tarif 1 günlük mü yoksa 2 günlük mü?
moonserose0………… 54,4 kg……….. 54 kg olacak
mors………………………. 57,5 kg………. 50 kg olacak
karamsar_tarz………… 56,6 kg……….. 52 kg olacak
bnr…………………………. 51,5 kg……….. 50 kg olacak
spatz……………………… 56,5 kg……….. 52 kg olacak
mermaid……………….. 58 kg………….. 55 kg olacak
sevgiseli_88…………… 57 kg………….. 54 kg olacak
bozo85…………………… 54,2 kg……….. 53 kg olacak
duygushh……………….. 58 kg………….. 54 kg olacak
cocostar………………….. 56,5 kg………. 55 kg olacak
periliev…………………… 57,3 kg……….. 53 kg olacak
sadecemeyra…………. 54 kg………….. 50 kg olacak
pelushhh……………….. 58,2 kg……….. 53 kg olacak
çileklipuding………….. 51,5 kg……….. 49 kg olacak
malibu…………………… 58 kg………….. 50 kg olacak
inar80…………………….. 58,8 kg……….. 50 kg olacak
burcuhayal…………….. 56 kg………….. 50 kg olacak
slit………………………….. 58,6 kg………. 50 kg olacak
suprensesi...............................58 kg.................50 olacak
kızlar benimde 4 kilo vermem lazım ben 54 kiloyum:1no2: ama size çok samimi bi itirafta bulunmak istiorum,bundan yaklaşık bi sene önce cidden kilo vermek için bi ton diyetlerler sporlar cart curt uyguladım beynimde tek bi amaca kilitlenmiştim:kilo vermek...
ve yaptığım şeyler işe yaradı mı bilmiorum sanırım yaramadı yarasa bunu farkerderdim,sonra bu kilo işini aklımdan çıkardım hayatımda bitakım değişikler oldu ve daha hareketli bi hayat düsenine geçtim ve kilo takıntımı aklımdan çıkardım ve gariptir ki kilo vermeye başladım beni uzun süredir görmeyipte her gören aaa ne kadar zayıflaşmışın dior:lepi:
bence arkadaşlar hepimizin 3 yada 5 kilo fazlası var çok deel.bu 3,5 kiloyu kafamıza takmayalım çünkü kafamıza taktıkça o kilolar resmen sabitlenio yerlerinde :umursamaz:
3,5 kilo için sevmediğimiz şeleri yapmaya değmez biraz takmamazlık biraz hareketli yaşamla o kilolar gidiverir kendiliğinden tecrübeyle sabittirşakkıdı
kızlar benimde 4 kilo vermem lazım ben 54 kiloyum:1no2: ama size çok samimi bi itirafta bulunmak istiorum,bundan yaklaşık bi sene önce cidden kilo vermek için bi ton diyetlerler sporlar cart curt uyguladım beynimde tek bi amaca kilitlenmiştim:kilo vermek...
ve yaptığım şeyler işe yaradı mı bilmiorum sanırım yaramadı yarasa bunu farkerderdim,sonra bu kilo işini aklımdan çıkardım hayatımda bitakım değişikler oldu ve daha hareketli bi hayat düsenine geçtim ve kilo takıntımı aklımdan çıkardım ve gariptir ki kilo vermeye başladım beni uzun süredir görmeyipte her gören aaa ne kadar zayıflaşmışın dior:lepi:
bence arkadaşlar hepimizin 3 yada 5 kilo fazlası var çok deel.bu 3,5 kiloyu kafamıza takmayalım çünkü kafamıza taktıkça o kilolar resmen sabitlenio yerlerinde :umursamaz:
3,5 kilo için sevmediğimiz şeleri yapmaya değmez biraz takmamazlık biraz hareketli yaşamla o kilolar gidiverir kendiliğinden tecrübeyle sabittirşakkıdı
Merhaba Zukseddin ..
Dedıgın gıbı kafaya takıldıgında kılo verılmıyor hatta alınabılınıyorda :)) Rahat olup stres yapmamak gerek.Olay beyınde bıtmesı gerekıyor :)
Kendımden bılıyorum 52- 53 kıloyu begenmezken 60 küsürlere çıktım ve nasıl cıktıgımı bılmıyorum .. çok şükür epey hallettım olayı ama bazen boşverelım 3.5 kıloyu dedıgımız 3.5 kılo cidden çok şey farkettırıyor ozellıkle beden olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?