Hanımlar, önüme geleni arkadaş olarak ekilyorum, ama kabul etmek zorunda değilsiniz, baskı hissetmeyin yanisositososito.
Şimdi geçmişi okurken tiroid ve şekerle ilgili şeyler okudum da. Kendi kendimize anlayamayız değil mi bu hastalıkların bizde olup olmadığını? Bende de var mıdır acaba, şüphelendim bir anbilmiyorumkismile.
Hanımlar, önüme geleni arkadaş olarak ekilyorum, ama kabul etmek zorunda değilsiniz, baskı hissetmeyin yanisositososito.
Şimdi geçmişi okurken tiroid ve şekerle ilgili şeyler okudum da. Kendi kendimize anlayamayız değil mi bu hastalıkların bizde olup olmadığını? Bende de var mıdır acaba, şüphelendim bir anbilmiyorumkismile.
Aman şeker olmasından iyidir tiroid. En azından ilaçla iyileşiyo diye biliyorum. Çok çok geçmiş olsun. Vücudumuzun verdiği küçük sinyalleri böyle özenle değerlendirmek ve takip etmek gerekiyor işte.
Hemen geliyorummmmmtabi canım bahçe keyfi çok güzeldir bahçemde çok güzel çiçeklerim ağaçlarımız köpeğimiz salıncak çardak...hepinizi beklerim bahçe keyfinebuyrunnnnnnnnn
Ya aslında tek şüphelendiğim şey şu. Siz demişsiniz ya tiroid olanlar erirmiş falan. Bir de bildiğim kadarıyla şeker hastaları da kilo almıyorlar doğru mu biliyorum?
Ben de uzun zamandır hareketsizim ve öyle fazla bir kilo aldığım yok. 1,5 yılda bu hareketsizlikle 3 kilo aldım. Annem diyor ki sen babana çekmişsin yesen de kilo almıyorsun falan. Ama ablam da şu sıralar hareketsiz biraz düzenimiz bozuk yani, ama o normal bir şekilde kilo aldı. Sonuçta ben 1 tabak yiyorum da o 3 tabak yemek yiyor gibi bir durum kesinlikle yok. Eşit yiyoruz sayılır ama o 10 kilodan fazla almıştır sanırım. En son menümü yazınca koçumuz(kahvekokusu) da bana, sen bu yediklerinle kilo almadığına şükret dedi. Üzerine de bu tiroid-şeker muhabbetini okuyunca şüphelendim aniden. Bilmiyorum belki de ben abartıyorum:sm_confused:.
Ya işte benim ailede öyle pek doktora giden tipler değiller. Yani ailede tiroid falan var mı bilmiyorum, babamda şeker var. Ben de hep kızarım onlara doktora gitsenize diye, onlara söylenip kendim gitmemek olmaz di mi:kedi:. Yakında giderim herhalde.nutcase endişelenmene gerek yok
yarın gidip bi şeker tiroid baktırırsın için rahat eder
hastalıklar bilgisi dersinde okuduğun hastalığın belirtilerini acaba ben de varmı diye düşünürdüm
mesela bronşial astım nefes alamaz, pencereden aşağı sarkar nefes almak için gibi
nefes alamaz hissederdim kendimi pencereden sarkma ihtiyacı hissederdim
yılda bir kontrol olmalı herkes
ailede varsa 6 ayda 1
bi de organ bağışı çok önemli
nutcase bi de j downloader nasıl çalışır anlıyomusun onun dilinden
Tamam ablacım. Ay pardon, nesmecim kaydirigubbakcemile5.nutcaseciğimm,abla deme banaaaaa,ben imseyee ablaa dememmm endime de denilinceee yaşlıı hissederimmm ama.....
Haklısın canım da, bence biraz kastan bir zarar gelmez. Ama dumbbellerle, pet şişeleriyle falan değil, kendi vücut ağırlığınızla çalışın bence. Daha kuvvetli olmak güzel bir şey. Mesela ben şınav çekerken çok çabuk yoruluyordum bir aralar, iki şınavı zor çekiyordum, kollarım kaldıramıyordu o kadarcık ağırlığı, bu da iyi bir şey değil. Yani abartmayarak azıcık azıcık kasları çalıştıran hareketler yapsak daha sıkı-düzgün bir vücuda sahip oluruz benceguclubacismile.kilo almak için ne yapmış baksanıza, biz de kas yaparsak sonra veremeyiz sanırım, o yüzden ağırlık falan çalışmayın bence. bunu yazan erkek bu arada kilosu ideal yani yanlış anlaşılma olmasın kilo almaya çalışanların konuşmasından alıntıladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?