aman sen katilma zaten annen neyin gorur basimiza is almayalim sonra hehehhe :roflol:
vayyyyyyyyyyyy yirimmm ben o kadini agzina saglik cok super soylemisssssssssss heh
canim birincisi sen nereye kayboldum boyumuz ayniydi bizim bak o yuzden cok yakin gormustum seni kendime sen gidince bi 4-5 gun kendime gelemedim bundan sonra HERGUN ne yedigin ne ictigin yazilacakkkkkk HERGUN ama mesaj atacagim bak yazmadin mi diye SPORRRR kesin yapilacakkkk bu sefer kacari yokklava: klava:
hosgeldin kuzum gecmis olsun biz iyiyiz masallah kutuk gibiyiz tum gun disariydim ben :teytey:
@TRUFCUM evet canim var da bi ise yaramiyor yesem yenilmez icsem icilmez hehhehe:)
prensesiim geçmiş olsun :gitme:bitanem merdiven çok tehlikeli allah korumuş ben sana demedimmi kendine dikkat et diyeeee bilmiyorumkismile
geçmişş olsunn prensess,,
Ben 20 yaşındayım aslında(yanlışlıkla 19 diyorum bazen alışamadımevet canım sende zayıfla sitesinden hoşumuza giden videoları indirmek istiyoruz
arkadaş j downloader ile daha kolay indiğini söylemişti kurulumunu verdi kurdum ama işte
flash jetide ilk kez duyuyorum
hava yolu şirketi gibi
bakalım kendi kendime indirdim bugün start it up videosunu
sağol yine de bu arada kaç yaşındasın
Ay he he hekaydirigubbakcemile3. Annem de ondan anlayacaktı sanki ben olduğumusempatiksalakcinni. Yaw isterseniz katılayım olmadığım halde, sizin için oldum diyeyim sizi mi kırıcamaman sen katilma zaten annen neyin gorur basimiza is almayalim sonra hehehhe :roflol:
lachesis merhebe.ben de çörek otu yemeye başaldım.üzerine bir bardak su içiyorum.beni baya tok tutuyor.sende durum nasıl?bi de ben sadece kahvaltıdan önce yiyorum ama tvde bir kaç yerden her yemekten yarım saat önce duydum.
selam fıstıklarrrr
nasılsınızyerimseniben
ben bugün bayaa yoğundumdaa :bbo:
MELABAAAAAAAAAAAAAA ben geldimmmmmmmmmmmmm turf geldi mi bugun hehe:)))
melahatttttttt yawrim nerdesin sen hic yoksun ortalarda kaybolma bi yere emi seninle ilgili planlarim var:))
kizlar iyigeceler
bugunnn merdivenden dustummmm
cok sukur ezik disinda bisey yokk
valla allahh koruduuu sizler nasilsiniz?
kızlar bi uyku çöreklendi
biz yatıyoruz
hadi iyi geceler
canım cok haklısın ben bakude yasıorum o sıra tr ye gittim orda verdigim tum kiloları aldım gelirkende gorumcem geldi oda kaldı evde misafir varkende istedigin gibi diyet yapılmıo ama 1 ay spora gittim sıkılastım simdi eve devam ediorum suan yine basladım anlıyacagın burdayım artık
yesaaa bak duyy duyyysempatiksalakcinni bana karpuz muamelesi yapıyonklava:
bende öptüm iyi dersleerrropuyorumnanaktançok öptüm herkesi opuyorumnanaktan
anchusa geçmiş olsuna.s. umarım kalıcı bişey değildirboshayallersmile
onu sen arandıınnnn:jeyyar:tamamdir canim butun bahanelerin bitmis artik tamamen aramizdasin ve de bu yola bas koydun hayde bre pehlivanzadem benim
heheheh :roflol: hem de sari karpuz hehe:)
tesekkurler yasemin. yarin gorcez bakalim neymis..
evet öyle ama ben de senin gibi sadece sabahları yiyorum unutuyorum, memnunum iyi gibi.
selam canım Şeniz
merhaba canım Şeniz
canım çok geçmiş olsun, nazar mı var yahu senin üstünde
iyi geceler canım opuyorumnanaktan
Benim de çıkmam lazım malesef, dün geç çıktım sabah 5 e kadar durmak zorunda kaldım, o yüzden bugün erken çıkıp derse oturuyum, çok öptüm herkesi opuyorumnanaktan
En küçüğünüz ben miyim acaba? Bebe gibi hissettim kendimi:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3. Bak sen bana minik dersen ben de sana teyze derim ona göre:jeyyar:aaaaaaaaaaaaaaaaa nutcase benden bile kucuk hehehhe ben sana minik deyim o zamanheheh:))
NUTCASE kız ne kadarr küçüksünn sen öyleee,ayyy çokk yaşlıı hissetiimm kendimiii valaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?