50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimm benimm tsk ederimmmm
aman masallahhh iyi olllda tatlimmmm disarda gez bol bol ama dikkat et kendine sekerparem

prensesiim geçmiş olsun :gitme:bitanem merdiven çok tehlikeli allah korumuş ben sana demedimmi kendine dikkat et diyeeee bilmiyorumkismile

canim yaseminimm cok tsk ederimmmm tatlimmbenimm
allah korudu bende nasil oldu anlamadim birden bire oldu valla hayatimmm
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Ben 20 yaşındayım aslında(yanlışlıkla 19 diyorum bazen alışamadım ), fakat üye olurken sallama bir yaş yazdım, kusura bakmayın kızmayın bana:kedi:.

Bir sorun varsa programın kurulumunda, detaylı bir şekilde yazın yardımcı olmaya çalışırım olumunekankayizsmile.
aman sen katilma zaten annen neyin gorur basimiza is almayalim sonra hehehhe :roflol:
Ay he he hekaydirigubbakcemile3. Annem de ondan anlayacaktı sanki ben olduğumusempatiksalakcinni. Yaw isterseniz katılayım olmadığım halde, sizin için oldum diyeyim sizi mi kırıcam .

aaaaaaaaaaaaaaaaa nutcase benden bile kucuk hehehhe ben sana minik deyim o zamanheheh:))

yaa birak yediginden anlayan ondan da anlar :)) maksat liste cok gorunsun seni de katiyorum canim o zaman hehe:))

ben de kacaro canlarimmmmmmmmmmmm yarin yine yogunummm operim al yanaklardan muahhhhhhhhhhhh

evet öyle ama ben de senin gibi sadece sabahları yiyorum unutuyorum, memnunum iyi gibi.

selam fıstıklarrrr

nasılsınızyerimseniben
ben bugün bayaa yoğundumdaa :bbo:

selam canım Şeniz

MELABAAAAAAAAAAAAAA ben geldimmmmmmmmmmmmm turf geldi mi bugun hehe:)))

melahatttttttt yawrim nerdesin sen hic yoksun ortalarda kaybolma bi yere emi seninle ilgili planlarim var:))

merhaba canım Şeniz

kizlar iyigeceler
bugunnn merdivenden dustummmm
cok sukur ezik disinda bisey yokk
valla allahh koruduuu sizler nasilsiniz?

canım çok geçmiş olsun, nazar mı var yahu senin üstünde

kızlar bi uyku çöreklendi
biz yatıyoruz
hadi iyi geceler

iyi geceler canım opuyorumnanaktan

Benim de çıkmam lazım malesef, dün geç çıktım sabah 5 e kadar durmak zorunda kaldım, o yüzden bugün erken çıkıp derse oturuyum, çok öptüm herkesi opuyorumnanaktan

tamamdir canim butun bahanelerin bitmis artik tamamen aramizdasin ve de bu yola bas koydun hayde bre pehlivanzadem benim

yesaaa bak duyy duyyysempatiksalakcinni bana karpuz muamelesi yapıyonklava:

heheheh :roflol: hem de sari karpuz hehe:)

canim benim cok saoll tatlimm valla nazarmi var bilmiorummm cicegimmm
belki cok inip cikmaktan dicem ama gecen senede iner cikardim cokk bi an oldu zatennn
papatyam benimmŞenizŞenizŞeniz

kizlar allah rahatlik versinnn yarinn gorusuruzz insallahh canlarrr
tatliruyalarrr kovalasinpembe patili tavsanlar :)))

aaaaaaaaaaaaaaaaa nutcase benden bile kucuk hehehhe ben sana minik deyim o zamanheheh:))
En küçüğünüz ben miyim acaba? Bebe gibi hissettim kendimi:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3. Bak sen bana minik dersen ben de sana teyze derim ona göre:jeyyar:
NUTCASE kız ne kadarr küçüksünn sen öyleee,ayyy çokk yaşlıı hissetiimm kendimiii valaaaa.....
kaydirigubbakcemile3 Yok ben kendimi bebe gibi hissettim aniden yahu. Siz hepiniz gençsiniz yaw. Zaten yaşınız çok da önemli değil, olduğunuzdan daha genç gösteriyorsunuz, şimdiye kadar fotolarına baktıklarımdan öyle gördüm yaniopuyorumnanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…