50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvekokusu ben öğretmenim .öğle arası yemekte ne çıkıyorsa onlardan yiyorum.bu ara pillav makarna çıkarsa sadece 1 kaşık alıyorum.yanına sebze yemeği.hiç mi yemesem acaba CADIARZU ?bi dedoğru söylüyorsun spor yapmma gerek.en zoruma giden de o zatenn

o halde yapacak bir şey yok melahatt,
dediğin gibi makarna veya pilavdan canın çok isterse bir kaşık al ,
ama sebzeyi ve sporu ihmal etme sakın olayerimseniben

bugünn yeni resmimii çektimm ekledimm,dulcii bana göbekli dediii,oysa benim tek barışık olduğum yerimm göbeğimdi....,ona küstüüümmm, oy yüzzdenn göbeksizz resmimiii çekip koydummmm.....

bende slim in 6 ya başladım.startı yapıom bugün ikinci günüm olacak,çok az yedim ayol kahvecim.slim in 6 kurtarmas mı

ayyyyyyy yarın tartılma günüeyvahedigeldismile yarın sabah tartlıp powerplate gitcem...hastalığımda yakın bayağı..yani hiç kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum

ayyyyyyy yarın tartılma günüeyvahedigeldismile yarın sabah tartlıp powerplate gitcem...hastalığımda yakın bayağı..yani hiç kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum

bu haftanin birincisi kesion benim. en kotu beslenen ve en cok kilo veren olacagim , ustelik istemeden ... cunku kilo vermek istemiyorum artikkkkk, sabit tutmak amacim son 3 haftadir.

anchusaa bırakıyomm diyetii ,zatenn abur cubursuzluğa alıştımm yaa sağlıklı beslenirimm artıkk,illal kilo vercemm diye de takıntı yapmayımm en iyisi...sporla idare edeyimmmmm....

streslii oluncaa benim de hemen yzüzümm giderr,ani kilo veririimmmm,öyle kilo vermek güzell olmuyoo,,ki anladığımm kadarıylaa sen de memnun değilsinnn vermektenn aammnnnnann kendimizii iyi hissedelimm de varsınn kiloluu olalımm demiiiii

kesnlikle ... saglikli sisman olmak sagliksiz zayif olmaktan iyidir.

Anchusa üzülme artık kuzucum sonunda kötü birşey yok....düzeleceksin ...
ayyyyyy kızlar size çok imrendim löp löp vermişsiniz kiloları ...ay bende ogünleri görecekmiyim...

Anchusa üzülme artık kuzucum sonunda kötü birşey yok....düzeleceksin ...
ayyyyyy kızlar size çok imrendim löp löp vermişsiniz kiloları ...ay bende ogünleri görecekmiyim...

ay sabirli ol.. benim cok tuhafti kilo vermem.... 3-4 hafta hic vermedim, sonra birden 2 kilo verdim sonra her hafta 200-400 gram kadar verdim.. sonra yine birden iki kilo veridm. sabirli ol ve hep bir ay onceki kilonla kiyaslama yap bir hafta oncekiyle degil....buraya takildigin surece kesinlikle verirsin

canımm ben köyde yaşıyorumm,evimiz müstakilll bahçelii +kocamann koridorr varr,ip koridordadır,girip çıktıkça atlarımmm,çok seviyorumm ipi......

ulkerkçiğimm,ben de hiçç veremedimm yalnız değilsinn yanii.....1,5 aydaa 1,2 kilooo düşünseneeee.....ama sığmadığımm pant.. sığmaya başaldımm,,bu dfa yeterlii benimm içinnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…