3 zeytin,limonlu çay..nöronlarıma bildirilmiştir sevgili koçum kahvekokusu a.s.
kahvekokusu ben öğretmenim .öğle arası yemekte ne çıkıyorsa onlardan yiyorum.bu ara pillav makarna çıkarsa sadece 1 kaşık alıyorum.yanına sebze yemeği.hiç mi yemesem acaba CADIARZU ?bi dedoğru söylüyorsun spor yapmma gerek.en zoruma giden de o zatenn
[COLOR="DarkRed" .!.:nesmekaya ,
2 top dondurma ile ödüllendiriyorum seni kuşum,
tebrikleropuyorumnanaktan[/COLOR]
teşekkür e derimm koçumm,,hakkımm saklı kalsınn,çook canımm çektiğinde yiiyimmmm...şimdii yeşil çay içiyorumm...bu aradaa yenii ürünlerinn çok hoş,güle güle kullann...
bugünn yeni resmimii çektimm ekledimm,dulcii bana göbekli dediii,oysa benim tek barışık olduğum yerimm göbeğimdi....,ona küstüüümmm, oy yüzzdenn göbeksizz resmimiii çekip koydummmm.....
ayyyyyyy yarın tartılma günüeyvahedigeldismile yarın sabah tartlıp powerplate gitcem...hastalığımda yakın bayağı..yani hiç kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum
anchusaa bırakıyomm diyetii ,zatenn abur cubursuzluğa alıştımm yaa sağlıklı beslenirimm artıkk,illal kilo vercemm diye de takıntı yapmayımm en iyisi...sporla idare edeyimmmmm....
streslii oluncaa benim de hemen yzüzümm giderr,ani kilo veririimmmm,öyle kilo vermek güzell olmuyoo,,ki anladığımm kadarıylaa sen de memnun değilsinnn vermektenn aammnnnnann kendimizii iyi hissedelimm de varsınn kiloluu olalımm demiiiii
cardio yu 2 ere sdacee yaptımm.şimdii tibet yapıyom+ip atlıyomm+arada pilates+mekik bunlar yeterli mi ?
Anchusa üzülme artık kuzucum sonunda kötü birşey yok....düzeleceksin ...
ayyyyyy kızlar size çok imrendim löp löp vermişsiniz kiloları ...ay bende ogünleri görecekmiyim...
canımm ben köyde yaşıyorumm,evimiz müstakilll bahçelii +kocamann koridorr varr,ip koridordadır,girip çıktıkça atlarımmm,çok seviyorumm ipi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?