50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğum günün kutlu olsun,tebrikler epey vermişina.s.

Teşekkürler hiç olmadığım kadar azimli ve hırslıyım bu defa tek üzüntüm bu forumu geç farkedip yaza formda girememek neyse deniz mevsimine burlarda rahat 15 gün var şimdilik ıssız sahil kenarlarını tercih ederim en azından forma girerken kimsecikler görmez göbişimi ve de bronzlaşmış oluhihoyyytrum

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
sana boncuktan kuş yaptım doğacak pencerene

waaaw 2 kilo ve daha fazla vermişsin ama çok değilmi

nası bişi anlamadım ya zaten şişkinlik mi gaz bu kadar kilo vermiş olamam ama bu bir hafta yürüyüş mekik kondisyon bisikleti kendimi biraz fazla yordum sanırım dün tartıda 53 görünce 6 dan sonra sadece meyve yedim bi de bitki karşımı almış ablam içinde neler olduğunu bilmiyorum iki akşamadır 2 kaşık suyla içiyorum sabahları öyle bir boşaltıyorki içimi 2 kiloluk ne çıkarıyosammdelikafadulden

Bende sabah tartıldım ve maalesef 55 kg çıktımm
daha geçen hafta 53,3 çıkmıştım
halbuki 2 kilo alacak kadar çok yemedim de

Günaydın kızlarrrr

aslında ben de yürüyünce e rahatlıyorumm daaa,başak harekett yapamıyommm
ağrı olmasın da ne olursa olsun valla :sinifsinif:
bugünn yeni resmimii çektimm ekledimm,dulcii bana göbekli dediii,oysa benim tek barışık olduğum yerimm göbeğimdi....,ona küstüüümmm, oy yüzzdenn göbeksizz resmimiii çekip koydummmm.....

sen ne zaman resim koydun yaa ben niye kaçırıyorum herşeyiiii ??? eyvahedigeldismile
Anchusa üzülme artık kuzucum sonunda kötü birşey yok....düzeleceksin ...
ayyyyyy kızlar size çok imrendim löp löp vermişsiniz kiloları ...ay bende ogünleri görecekmiyim...

Elbet göreceksin ama burdan bi yere ayrılmaaa kaydirigubbakcemile
ip atlamana da gerek yok. digerleri guzel.
anacim ipi nerde atliyon? apartmanda yasamiyorsun di mi????ben leslie yaparken yuregim agzima geliyo komsu gelecek diyeeeee...

aynen benim de ama ipi parmak ucunla atlayınca sorun olmuyo yeni yöntemler geliştirmiştim bunla ilgili sempatiksalakcinni

Sakın umutsuz olma hepsi gidecek sadece yediklerini kontrol et sporunu yap ok tatlım?? yerimseniben
kizlar iyigeceler
bugunnn merdivenden dustummmm
cok sukur ezik disinda bisey yokk
valla allahh koruduuu sizler nasilsiniz?

canim benim cok saoll tatlimm valla nazarmi var bilmiorummm cicegimmm
belki cok inip cikmaktan dicem ama gecen senede iner cikardim cokk bi an oldu zatennn
papatyam benimmŞenizŞenizŞeniz

of tatlım kafan karışık da ondan benim de öyle oluyo kafamda bişiy varsa ya ayağımı az kaldırıp takılıyorum ya da basamağı ayarlayamıyorum

geçmiş olsun kuzum yaaaa ciddi bişiy olmamasına sevindim ama ..

Canım anlatım yapan videolar var onlardan çalış derim netten ...

ayrıca bişiy sormak istersen yardım ederim tatlım...
yerimseniben

evet canım bölgesel incelicem takıntı yapmıycam sözzz :) evet diyetle her yerden veriliyor kısmi incelinmiyor ...
koçum kızıyo ben istediğimi yiyince pastiçe kızıyo acıbadem kurabiyesine kızıyo filtre kahve yararlı onu içiyorum ona da kızıyo ((
benim vücudum 46 da durmaz zaten hemen 47-48 e zorlar ben bölgesel inceliyim bari

tibet gençlik hareketleri canım kadınlar kulubunde "tibet gençlik pınarı" olarak aratabilirsin bizim kızlar yapıyodu ben bıraktım :sinifsinif:

Canım durdu benim de bu kadar dikkat etmeye sürekli ibre oynuyo
değiştirmek lazım yediklerimizi ben kahvaltıyı değiştirdim bugün hemen yemekleri de değiştiricem yeşillik ve salatalık tüketicem bu 2 gün öyle düşündüm mesela
bi insan bu kadar yürüyüş ve spor yaparak nasıl kilo veremez anlamam .... metabolizma işte yaaa durdum mu duruyo

sen de değiştir tatlım daha az ve sık ye derim mesela 3 ara varsa 5-6 ya çıkarabilirsin akşam yemeklerinin saatini değiştirip daha hafif hale getirebilirsin sadece 1 haftalık

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN SEMERTACIIIIIMMMMMMMMM
NİCE FİT SPORTİF VE SAĞLIKLI SENELERE TATLIMMM yerimseniben

Koçum hemen yazıyim neler yediğimi

06:30
1 ceviz
1 kuru kayısı

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
1 dl. Esmer ekmek
2 avuç kadar erzincan tulum peyniri
2 ç. Kaşığı Bal

09:30
Rezene ve nane çayı karışık

10:45
3 fındık
2 badem
1 şeftali

12:15
2-3 kaşık patlıcan musakka
1 dl. Keten tohumlu esmer ekmek
2 kaşık y.yağlı yoğurt
1 tabak z. Yağlı sirkeli tuzsuz marul, havuç, mor lahana salatası

14:30
1 press filtre kahve şekersiz y.yağlı az süt ile
1 küçük Acıbadem kurabiye

16:15
½ kase y.yağlı yoğurt
2 erik

17:30
1 kaşık musakka sadece kıymasından
1 kase marul, havuç, mor lahana salatası sirkeli tuzsuz yağsız

19:30
1 açık limonlu çay
1 yulaflı etiform bisküvi

20:00 – 20:45
sahilde yürüdüm

21:30
mayalı light süt 1 bardak
4-5 kiraz
2 erik
6-7 minik çilek

Koçum filtre kahve içiyorum neskafe değil acıbademi de yiyim di mi ama küçücük hem un da yok içinde

gunaydın kızlar semartacım dogum gunun kutlu olsun canım nıce mutlu senelere

kızlar ben sımdı bır yumurta ve kepek ekmek ve ve ve bırazda peynırle kahvaltı yapıp ıse gıdecegım opuldunuz .

ben bugün biraz fazla çıktım yaaaa
53,6 yı gösterdi tartı
ama ama ama neden böyleki
bu günden sonra sıkıyönetim ilan ediyorum
bu ne böyle yaaaa
bu ay hamile kalacaktım bir de
ay son kilolar vermek daha zor

yesacım sana da bi özür borçluyum valla
bi ileri iki geri derdik ya sana hep
sen yine iyiymişsin canım yaaa
hipotiroidin olduğunu söyleseydin sana baştan torpil geçerdim
çok zordur senin için kilo vermek hay maşşalllah diyeyim ben sana yine de nazar değmesin.

Kuzularımmmmm:ecrin_bebek:

mrbbbbbbbzemuszemus

napıyonuz canlarım yaaaaŞeniz

meğer tüm enerjim,motivasyonum sizlerdenmis bitanelerimm yoKlugunuzda bol bol Kilo aldımmm bi Kısmını verdim bi Kısmı duruyo(

evde temizliK vardı bide alm dan abimler gelmisti odamda onlar Kalıyodu artı bi de diğer abimler aydından Konyaya tasındı gelemedm yanınızaaa

ne var ne yoK baKem......nasılsınız..Kilo bildirimi bugün mü yapılıyor yine. lachesisciğime mi bildiricem.ee aha daha ne yapcam:)blmiyorum hiç bi sey ya geçmise de baKamam yıgınla cvp var arada yazdıKlarıma yazılan cvplar vardır,teseKKr ederim canlarım az sonra tartlıp lachesisciğime yazayım görüsürüz sonra yine
Şeniz

senin çok dikkat etmen lazım bu aralar
ama o kilo değil şişliktir

ya hakikaten kalp kalbe bu kadar karşı olur

biraz sonra katrece ev cadısı lunapiena linguist yoklar hiç noldu diyecektim ki
sen mesaj yazmışsın
nerelerdesin sen kaçak
edit ; chemess ve twetty de kaçaklar listesinde

Son düzenleme:
senin çok dikkat etmen lazım bu aralar
ama o kilo değil şişliktir

Öylemi diyorsun trufcum yaa
inşallah dediğin gibi şişliktirr
içim rahatlıyor yaa sizin bu söylediklerinizle valla
58'den 53' düşene kadar ne kadar zaman geçti valla
ama geri 55 olmam sadece bir haftamı aldı.. :sinifsinif:
dikkat derken nasıl dikkat etmem lazım trufcummm??
biraz ipucu verirmisin yaa?

bu arada semertacım doğum günün kutlu olsun.
allahım tüm sevdiklerinle beraber mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.

waterım sıpaydırım,
bu menünün hali ne böyle ,
rezilsinklava:

çok güzel gidiyorsun babymom ,
yakında senin güzel haberlerini alıcaz gibi geliyorkaydirigubbakcemile2

çok fenasın Lachoşlmaz:
ne diyeyim ki koçluğumun şu son gününde sana benguclubacismile

kizlar iyigeceler
bugunnn merdivenden dustummmm
cok sukur ezik disinda bisey yokk
valla allahh koruduuu sizler nasilsiniz?

geçmiş olsun prensesfba.s.

aksamdan yatmadan 1 adet tum cevizi 1 bardak suya atıyorum sabah kalkınca ac karnına iciyorum cevizide yiyorum..kandaki yagı temizliyomus ben faydasını goruyorum canım

ben de yapıcamyerimseniben

klikcim,
kilo takıntısı yapması gereken en son kişisin sen bu topicte:CüvCüv:
kızarım ama bak

ana yemek için musakka kötü bir tercih,
daha sade bir sebze yemeği yemeliydinlmaz:
kahve filtre ise sorun yok,acıbademi de ye bence..
bünyen yavaşladı ise ,biraz şaşırtma vakti gelmiş bence sensoş..
porsiyonlarını biraz arttır,yeme saatlerini değiştir,
yemeklerde değişim yapyerimseniben

trufcum sağlık olsun diyelim..
belki geçici bir şişliktir,bu hafta takibe al kendiniyerimseniben

canım özledik seniopuyorumnanaktan

sorma trufum öldüm bittm ya su islerden. daha kendi evimizini bitmeden baskalarına yardıma gittim yarında arkadasımın ceyizi serilcek mecbur oraya gidicem. zaten görsen halimi ben de sizden uzak kalmatan çok rahatsızım. aldıgım kiloların bi ksmını veridm ama görüntüme baksan hiç verdim gibi durmuyor. ne zamandır spora gidemyorum göbek desen ordan çıktı arka desen ordan yanlar desen bi kaç ay öncki haline geri döndü nerdeyse. napcam bilmiyorum ama yeniden spora baslıycm inallah bu hafta hem salonda hem evde iyi bi performans sergileyip çıkıntılarımdan biraz olsun kurtulmam lazım. bu benim için tartıda kilomun eksik görmemden daha önemli.çizelgeme baktım da vay bee nerydee 51 oluyomusum ne güzell.:sinifsinif:

selam ,arada topicinizi okuyup motive oluyorumda yerimseniben mayali süt yazmisin kilo vermeye yardimcimi oluyor neden mayali süt sorabilirsem?

trufcum....hamileleikten şüphelenmiyor değilim.....aslında çok az bir bir ihtimal ama hiç bir yöntem %100 koruma sağlamdığı için acabamı diyorum......yadaa bu ay doğum kontrol hapını bırakmıştım o yüzzdenmi ki herkes kullanırken alır ben bırakıncamı aldım acaba..........

sensecim dediklerini bir uygulayım bakalım...değişiklik iyi gelebilir belkim.....bide öyle yapayım fakirin umudu ekmek.....denemekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…