yaaaaaaaaaaaaa canlar yaaaaaaaaaa simdi ben MAYA TABLETI aldim ya cunku sac cilt tirnak neyim cok cok sahane seyler yazilmisti simdi yine baktim kilo aldirir da yaziyorrrrrrrr ya ben kilo almak istemiyorummmm fisi buldum geri mi versem acaba cok da heveslenmistim yani yine eski duzen sutun icine maya katip icecegim(
yaaaaaaaaaaaaa canlar yaaaaaaaaaa simdi ben MAYA TABLETI aldim ya cunku sac cilt tirnak neyim cok cok sahane seyler yazilmisti simdi yine baktim kilo aldirir da yaziyorrrrrrrr ya ben kilo almak istemiyorummmm fisi buldum geri mi versem acaba cok da heveslenmistim yani yine eski duzen sutun icine maya katip icecegim(
valla icemeyenler cok da canim bana dokunmuyor pek :)) iciyorum ole etkilemiyor ama cok da sahane oldugu soylenemezzz ama simdi aklim karisti yahuuu
bu tabletleri ne yapsam geri mi gotursem acaba yoksa kullansam mi yaaaaaaaa offffffff
bugün diyetii bıraktımm ya a canım bişey çekmediii.dünn çok zor dayanmıştımm pastalaraaaa...bugün dee okulda pastalar böreelr vardııı hiçç canım isteemdiiii,hoşş kilo daa verdimm sayılmaz amaa....
anchusacıkk hipoymuşş senini yanlış okumadıysammm geçmişiii ,geçmiş olsun canımm,annemm l............ kullanır yıllardırr,,minickk bir happ sanıırnm sanada o tarz bişey vermiştirr
de kuzum ne istersen de ben sahsen seksi kiz candiyi tercih ederim hehhe
tamamdir anhusa son kararimi verdim goturuyorum normal kuru maya alip sute katip icerim onu daha onceden 25 gun kadar yaptim hic bi seyi olmadi sacimi uzatmaktan baska:))
iyiyim excitycim yaa oyle mi dersin o zaman ben bunu acmadan gotureyim normal eski usul mayali sut icerim artik ne yapayim deemi sen nasilsin canim yogun musun halaaa bu arada ayin 15ine kac gun kaldi yahuu hehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?