50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımm,annemm 15 yıl önce ameliyat olduu dış guatr vardı ondaa ,5 yıl önce tekrarr tiroid çalışmmamaya başaldııı yenidenn o ilacı verdilerrr.hafatda en az 1 kere mutlaa balık yiyoo,hani ayzmışlarr gözler hipertiroididie dışarı fırlar idyee,,hipotiroitted e fırlıyoo canımm,ama ilerlerseee benimm annemi,nkii çok ilereldiği içinn dışa doğrudur,,ama seninki yenidir muhtemelen ve ilaç kullanacağın içinn öyle bişey olmazz...

bende mi denesem ki?? haftada uc gun sac yagi suruyorum ben de.... evde bir de sarimsak yagi var. sarimsak yagi onceden kusen kaslarimi cikarmisti .. simdi saclarima da uygulamaya basladim. bakalim yine ise yarayacak mi...

saçlar için sarımsaklı sampuanlar var kızlar çok faydasını gördüm benopuyorumnanaktan hem de kokusuzlar. gürleştirdiler saçımı ama aşırı bi uzama olmadı.

3 gündür pek ugrayamadım :)
3 günlük menum sunlardı

1.gün
yarım dılım kepek ekmegı
ada cayı
beyaz peynır zeytın salatalık domates
öğlen bikaç diet biskuvı 1 bardak süt
aksam taze fasulye(cok cok az zeytınyagı ıle pısmıs) ızgara tavuk

2.gün
kahvaltı aynı
öğlen meyve
aksam taze fasulye(çok çok az zeytınyagı ıle pısmıs) makarna 2 kasık
1 adet ızgara köfte

3.gün
kahve ile bıkac bıskuvı
meyve
aksam kabak-patlıcan yemegı(çok çok az zeytınyagı ıle pısmıs)
2 kasık makarna yagsız

3 gunumun menusu ozetle budur :)

bende mi denesem ki?? haftada uc gun sac yagi suruyorum ben de.... evde bir de sarimsak yagi var. sarimsak yagi onceden kusen kaslarimi cikarmisti .. simdi saclarima da uygulamaya basladim. bakalim yine ise yarayacak mi...

ben 1 haftadır spor üzerine sütü mayalı içiyorum tadı da gayet iyi ben daha kötü beklemiştim...

ben tırnağım için yapıyorum bi bakıma bi de yüzüm
ayak tırnağımın üstüne üzeri bir dolu palet iniverdi birden de tırnak mosmor çabuk uzasın da atsın diye uğraşıyorum yaklaşık 400-500 kg yük olunca kopmadığına dua ediyorum...

amanin cok gecmis olsun... ucuz atlatmissin
akannehir
ilik sutun icine mi koyuyorsunuz?????

slm kızlar hepınıze ıyı aksamlar bende once menumu yazayım

sabah
yumurta
2 yada 3 dılım kadar peynır
1 kepek ekmek

öğle
cukulatalı gofret
sekersız cay

aksam
tavuk doner
cay
karpuz(gecen gun karpuz resimleri koydunuz canım cekmıstı bugun karpuzu eve tasıdım ama hala bılegımı hıssetmıyrm bırdaha zor karpuz alırım)

yıne bır detoks cılgınlıgı almıs gıdıo ben hafta sonu yapamam sevgılım gelecek gıbı bırde yarın cocukları pıknıge goturecegım o yuzden ancak ve ancak pztsı lıstesıne alabılırsınız benı bugun regl olmama ragmen yıne 51 lerdeydım bu detoksla ınsaallah 50 ye duserm
hihoyyyt

süt içine kuru mayay katıp niye içiyosun kii midenen dokunmuyomu?

yok canim dokunabilir ama bana dokunmadi tas gibiyimdir de:)) sac cilt tirnak :lepi:

kızlar herkese merhaba...biliyorum uzuuuuun zamandır yoktum ama size küçük bir merhaba diyim dedim...
a.s.

aaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmis sen gelir miydin yahuuu :mymeka:

akannehir

sicaga yakin ilik sutun icine delikafadulden

sensecim gecmis olsun gercekten

reglken 51sen bıtımınde 49 bıle olursun bence:)
menu hoşş :)
karpuz benım de canım cektı ama tasıması işkence cıddenkafamçokkarıştı
şöyle bi alo-karpuz servısı olsa fena olmıcak
sen de benım gıbı öğle kacamakcılarındansın ama
insanın canı tatlı ıstıorr ufffdelikafadulden

yaa canım regl oldugumdan heralde bırde ogleyın yemek ıstemedı canım hakkımı gofretle degerlendıreyım dedımkaydirigubbakcemile3 ınsaallah canım yaa agzından bal damlıo 49 olsam ayy hayalı bıle guzel hep ben 51 52 lerde takılır kalırdım bu sefer azımlıyım
sen kacamak yapıyrm demıssın ama bana senın menulerın gayet guzel geldı fakat sen sabah ve oglenı gecstırıp aksama yuklenmıssın ben gıbı bu durumda erken saatde yemege dıkkat et fakat menun gayet guzel hatta az bıle dıyebılırım

yaa karpuzuda hıc sorma hem markete ugramıstım hemde 4 kılo karpuz telefonda bıle konusurken bılegım sızlıo artık 1 hafta boyu hergun karpuz yerım pztsı de detoks yapılacakmıs ben karpuz yıyeyım barıdelikafadulden

senın kılo durumun nasıl canım degısıklık varmı

yok canim dokunabilir ama bana dokunmadi tas gibiyimdir de:)) sac cilt tirnak :lepi:

aaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmis sen gelir miydin yahuuu :mymeka:

sicaga yakin ilik sutun icine delikafadulden

sensecim gecmis olsun gercekten

yesacım nasılsın gülüm...valla beni unuttunuz diye düşünüyorum artık..neler oldu...dalsinin sevgilisi gelmiştir tabi...ayyy her şeyi kaçırdımkafamçokkarıştı

bugun kilom icin ne yaptım :)

uyanınca 1 bardak ceviz suyu saat 6 civarı

kahvaltı: 1 dom 1 salatalık dereotu az kasar 1dili etimek
ara: 1 elma
oglen: 1 adet biber dolma, 1 kasık tavuk sote, 2 salatalık
ara: 5 badem 2 kuru kayısı bide bebeimin artan 2 kasık meyveli yogurdunu sıyırdım :)
aksam: 2 servis kasıgı z.yaglı barbunya, 2 servis kasıgı bulgur pilavı , salata
ara: 1 bardak sut

gun ıcınde 1 saat callan+mekikler bol su ve form cayı

yesacım nasılsın gülüm...valla beni unuttunuz diye düşünüyorum artık..neler oldu...dalsinin sevgilisi gelmiştir tabi...ayyy her şeyi kaçırdımkafamçokkarıştı

aaaaaaaaaaaaaaa cadiya bak biz mi seni unuttuk asil sen bizi unuttunnnn anaaaaaaaaaaaa kaynana misin canim yaaa hemen uste cikion heheheheh :roflol: geldi geldi nisanlandilar hatta klik truf lachesis (scylla) hamile oooo herseyi kacirdin kuzum sen sositososito

akannehir

canım normalde ılık süt içine konması daha iyi ama ben soğuğa koyuyorum (buz gibi değil tabi) nasıl olsa midem sıcak o etkisini gösteriyo orda (geğirmenden anlayabilirsin etki ettiğini :))))

ben yaş maya kullanıyorum

Geçmiş olsunlar için sağolun kızlar valla ucuz atlattım zorla çektim parmağı altından...

sporum bitti ölüyorum valla yaaa...

şimdiiii yarınki detoksu benle yapan kimler bakiiiim????

EV CADıSı NERDESıN SEN YAAA????

yaaaa ama bu sır dı hani hiç açıklamıcaktıkakannehir
neee lachesis demi hamile ben bunu niye kaçırmışım yahuuuu

bende su sarmısaklı sampuanla yıkıorum sacımı 2 gundur.. sac uzatma topiği acıslar ya ordan gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…