bende mi denesem ki?? haftada uc gun sac yagi suruyorum ben de.... evde bir de sarimsak yagi var. sarimsak yagi onceden kusen kaslarimi cikarmisti .. simdi saclarima da uygulamaya basladim. bakalim yine ise yarayacak mi...
saçlar için sarımsaklı sampuanlar var kızlar çok faydasını gördüm benopuyorumnanaktan hem de kokusuzlar. gürleştirdiler saçımı ama aşırı bi uzama olmadı.
bende mi denesem ki?? haftada uc gun sac yagi suruyorum ben de.... evde bir de sarimsak yagi var. sarimsak yagi onceden kusen kaslarimi cikarmisti .. simdi saclarima da uygulamaya basladim. bakalim yine ise yarayacak mi...
ben 1 haftadır spor üzerine sütü mayalı içiyorum tadı da gayet iyi ben daha kötü beklemiştim...
ben tırnağım için yapıyorum bi bakıma bi de yüzüm
ayak tırnağımın üstüne üzeri bir dolu palet iniverdi birden de tırnak mosmor çabuk uzasın da atsın diye uğraşıyorum yaklaşık 400-500 kg yük olunca kopmadığına dua ediyorum...
süt içine kuru mayay katıp niye içiyosun kii midenen dokunmuyomu?
kızlar herkese merhaba...biliyorum uzuuuuun zamandır yoktum ama size küçük bir merhaba diyim dedim...
a.s.
amanin cok gecmis olsun... ucuz atlatmissin
akannehir
ilik sutun icine mi koyuyorsunuz?????
slm kızlar hepınıze ıyı aksamlar bende once menumu yazayım
sabah
yumurta
2 yada 3 dılım kadar peynır
1 kepek ekmek
öğle
cukulatalı gofret
sekersız cay
aksam
tavuk doner
cay
karpuz(gecen gun karpuz resimleri koydunuz canım cekmıstı bugun karpuzu eve tasıdım ama hala bılegımı hıssetmıyrm bırdaha zor karpuz alırım)
yıne bır detoks cılgınlıgı almıs gıdıo ben hafta sonu yapamam sevgılım gelecek gıbı bırde yarın cocukları pıknıge goturecegım o yuzden ancak ve ancak pztsı lıstesıne alabılırsınız benı bugun regl olmama ragmen yıne 51 lerdeydım bu detoksla ınsaallah 50 ye duserm
hihoyyyt
reglken 51sen bıtımınde 49 bıle olursun bence:)
menu hoşş :)
karpuz benım de canım cektı ama tasıması işkence cıddenkafamçokkarıştı
şöyle bi alo-karpuz servısı olsa fena olmıcak
sen de benım gıbı öğle kacamakcılarındansın ama
insanın canı tatlı ıstıorr ufffdelikafadulden
yok canim dokunabilir ama bana dokunmadi tas gibiyimdir de:)) sac cilt tirnak :lepi:
aaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmis sen gelir miydin yahuuu :mymeka:
sicaga yakin ilik sutun icine delikafadulden
sensecim gecmis olsun gercekten
yesacım nasılsın gülüm...valla beni unuttunuz diye düşünüyorum artık..neler oldu...dalsinin sevgilisi gelmiştir tabi...ayyy her şeyi kaçırdımkafamçokkarıştı
amanin cok gecmis olsun... ucuz atlatmissin
akannehir
ilik sutun icine mi koyuyorsunuz?????
yaaaaaaaaaaaaa canlar yaaaaaaaaaa simdi ben MAYA TABLETI aldim ya cunku sac cilt tirnak neyim cok cok sahane seyler yazilmisti simdi yine baktim kilo aldirir da yaziyorrrrrrrr ya ben kilo almak istemiyorummmm fisi buldum geri mi versem acaba cok da heveslenmistim yani yine eski duzen sutun icine maya katip icecegim(
offfffffffffff anlamadim ben BI KAC YERDE DE KILO VERMEDE YARDIMCI OLABILIR YAZIYOR kullanim sekline gore degisiyor mu acaba yaaaaaaaaa
yaaaa ama bu sır dı hani hiç açıklamıcaktıkakannehirnesmecim bugun hala eski koc gecerli:))) gece 12den sonra degisiyorrrr
YENI KOCUMUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NILUFERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT alkis)
iyiyim excitycim yaa oyle mi dersin o zaman ben bunu acmadan gotureyim normal eski usul mayali sut icerim artik ne yapayim deemi sen nasilsin canim yogun musun halaaa bu arada ayin 15ine kac gun kaldi yahuu hehe:)
neee lachesis demi hamile ben bunu niye kaçırmışım yahuuuuaaaaaaaaaaaaaaa cadiya bak biz mi seni unuttuk asil sen bizi unuttunnnn anaaaaaaaaaaaa kaynana misin canim yaaa hemen uste cikion heheheheh :roflol: geldi geldi nisanlandilar hatta klik truf lachesis (scylla) hamile oooo herseyi kacirdin kuzum sen sositososito
yok canim dokunabilir ama bana dokunmadi tas gibiyimdir de:)) sac cilt tirnak :lepi:
ben de cildime haftada bir yaş mayylal sütle maske yapıyorumm,burdaki formda okumuştum daa...]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?