bugun kilom icin ne yaptım :)
uyanınca 1 bardak ceviz suyu saat 6 civarı
kahvaltı: 1 dom 1 salatalık dereotu az kasar 1dili etimek
ara: 1 elma
oglen: 1 adet biber dolma, 1 kasık tavuk sote, 2 salatalık
ara: 5 badem 2 kuru kayısı bide bebeimin artan 2 kasık meyveli yogurdunu sıyırdım :)
aksam: 2 servis kasıgı z.yaglı barbunya, 2 servis kasıgı bulgur pilavı , salata
ara: 1 bardak sut
gun ıcınde 1 saat callan+mekikler bol su ve form cayı
bende su sarmısaklı sampuanla yıkıorum sacımı 2 gundur.. sac uzatma topiği acıslar ya ordan gordum
aaaaaaaaaaaaaaa cadiya bak biz mi seni unuttuk asil sen bizi unuttunnnn anaaaaaaaaaaaa kaynana misin canim yaaa hemen uste cikion heheheheh :roflol: geldi geldi nisanlandilar hatta klik truf lachesis (scylla) hamile oooo herseyi kacirdin kuzum sen sositososito
yaaaa ama bu sır dı hani hiç açıklamıcaktıkakannehir
neee lachesis demi hamile ben bunu niye kaçırmışım yahuuuu
:roflol: :roflol:
ben hamile değilim yahu, truf da değil, ilahi yesa alemsin vallahi sırnaşık şey
Bebek düşünüyoruz sadec henüz düşünme aşamasında.
yesaaaa madem kilo aldırıyomuş .bildiğimiz mayayı ılık suda erit saçaına sür banyoda yıkarsın biraz bekledikten sonra
lachesis canım doğrumu duyduğum walla hiç haberim olamdı. tebrik ederim canım
ve bütün kızlar ya ben bi halt ettim bugün.ikindi 1 gözleme yedim. akşam yemeği yemedim .sonra tv da çorba gördüm. nasıl olduysa canım çekti. kalktım hazır çorba yaptım. bide ekmekle yadim:gitme:
yesaaaa madem kilo aldırıyomuş .bildiğimiz mayayı ılık suda erit saçaına sür banyoda yıkarsın biraz bekledikten sonra
lachesis canım doğrumu duyduğum walla hiç haberim olamdı. tebrik ederim canım
ve bütün kızlar ya ben bi halt ettim bugün.ikindi 1 gözleme yedim. akşam yemeği yemedim .sonra tv da çorba gördüm. nasıl olduysa canım çekti. kalktım hazır çorba yaptım. bide ekmekle yadim:gitme:
yok canim dokunabilir ama bana dokunmadi tas gibiyimdir de:)) sac cilt tirnak :lepi:
ben de cildime haftada bir yaş mayylal sütle maske yapıyorumm,burdaki formda okumuştum daa...]
iyi geldimi canım? bende bi kere yaptım ama düzenli yapmadım hiç
yaaaa ama bu sır dı hani hiç açıklamıcaktıkakannehiruu
ben de cildime haftada bir yaş mayylal sütle maske yapıyorumm,burdaki formda okumuştum daa...]
evet kusum yap yap mayanin faydasi saymakla bitmez kaydirigubbakcemile2
yesa bugun tvde seyrettım akupunktur uzmanı acıkladı tırnaklarını ojesiz birbirine surtersen uzarmıs ve parlarmmıs
aaaaaaaaaaa tirnaklarimi surtmekten cevabi gec yaziyorum canim kusura bakma olumunekankayizsmile
yesaaaa madem kilo aldırıyomuş .bildiğimiz mayayı ılık suda erit saçaına sür banyoda yıkarsın biraz bekledikten sonra:
kocummmm o tarifte var ama en etkili yol icten olanmis yani icerden beslemekmis saci o yuzden tabletleri geri verip sute katip icecegim normal TOZ KURU MAYA olacak senseeeeee
:roflol: :roflol:
ben hamile değilim yahu, truf da değil, ilahi yesa alemsin vallahi sırnaşık şey
Bebek düşünüyoruz sadec henüz düşünme aşamasında.
yaaaaaaaaaaa canim hemen niye soyledin yaaaaaaaa hheheh Allah soyletti yaw demek ki hadi bakalim :2:
yok tatlım benim ben hamile falan değilim, inşallah olurum ama şu sınavlardan ve tatilden sonra:)
yok canim dokunabilir ama bana dokunmadi tas gibiyimdir de:)) sac cilt tirnak :lepi:
o da olur tabi canımmm ben de yapıcaktım ama yeni bi solüsyona başladım başka hiçbişey kullanmamak lazım onun dışında o yüzden bitirmeyi bekliyorummm
kollarımı alamadım roll on ağda kutusunu atmışım sarartıyim dedim
allahım ben kesin erkek olucakmışım kesinnn son anda karar değişmiş yüce rabbim sağol sempatiksalakcinni
yesa alamadi hizini.. hamile yapti. ben de tam okuyup "hadiiiiiiiiii" cekmistim....akannehir
[
iyi geldimi canım? bende bi kere yaptım ama düzenli yapmadım hiç
Kızlar yarın 1 günlük detoks yapmaya ne dersiniz??
Ben düşünüyorum şu şişlikleri falan atmak için mevsim geçişi için lazım
sadece meyve, sebze, bitki çayı, müsli, kuruyemiş....
hamur işi tatlı hayvansal gıda ve pişmiş ürün yok...
Liste geliyorrrrrrrrr (YESA nerdesin cadıııı)
1. sensewitch
2. lunapiena
3. babymom :teytey:
yok mu arttırannn??
o da olur tabi canımmm ben de yapıcaktım ama yeni bi solüsyona başladım başka hiçbişey kullanmamak lazım onun dışında o yüzden bitirmeyi bekliyorummm
kollarımı alamadım roll on ağda kutusunu atmışım sarartıyim dedim
allahım ben kesin erkek olucakmışım kesinnn son anda karar değişmiş yüce rabbim sağol sempatiksalakcinni
sesnsecim demişsin ya cildin gzüel diye.
walla fıstık ezmem hiç alakası yok. keşke öle olsa. tam tersi .o resimde bişeyler sürmüş olabilirim döten gibi
ay biz hepimiz beslenme diyeteik okuduk ta konusuyoz sanki.....bal giibi de konusursun.. hem baskalarini elestirirken kendi hatalarini goruyon...ben koçum ölemi şimdi . ay kızlar ben ne bilirim yaa. bide bilmiş bilmiş konuşursam salak salak bak artık...
hehhe baska seyler de soylecektim de neyse dedim yeter bu kadar haber hehhe
geldi canim geldiii tam 20 gun duzenli yaptim ve de kesinlikle gosterdi etkisini saclarim uzadi tirnaklarim asiri guclendi kas yaptilar iykkk offf biri beni durdursun igrenc espri yapinca ama cilt ne bilem degisiklik olmadi sanki sanirim zaten guzel yaa daha ne kadar guzellestiriyim dedi heheh -tatlicadiarzu-
BABYMOM canımmm form çayını mümkün olduğunca kullanma bence sinameki su tutyor vücutta...
ama arada içersin olur tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?