50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BABYMOM canımmm form çayını mümkün olduğunca kullanma bence sinameki su tutyor vücutta...

ama arada içersin olur tabii

yesaaaa madem kilo aldırıyomuş .bildiğimiz mayayı ılık suda erit saçaına sür banyoda yıkarsın biraz bekledikten sonra
lachesis canım doğrumu duyduğum walla hiç haberim olamdı. tebrik ederim canım
ve bütün kızlar ya ben bi halt ettim bugün.ikindi 1 gözleme yedim. akşam yemeği yemedim .sonra tv da çorba gördüm. nasıl olduysa canım çekti. kalktım hazır çorba yaptım. bide ekmekle yadim:gitme:

yaaaa ama bu sır dı hani hiç açıklamıcaktıkakannehir

neee lachesis demi hamile ben bunu niye kaçırmışım yahuuuu

:roflol: :roflol:

ben hamile değilim yahu, truf da değil, ilahi yesa alemsin vallahi sırnaşık şey

Bebek düşünüyoruz sadec henüz düşünme aşamasında.

cok da kotu degil yaaa....
hem kahve kokusunun son saatleri koclukta, uyumus bile olabilir....
duyurmayiz ona...kaydirigubbakcemile3

yok tatlım benim ben hamile falan değilim, inşallah olurum ama şu sınavlardan ve tatilden sonra:)

yaaaa ama bu sır dı hani hiç açıklamıcaktıkakannehiruu

hehe kutlu olsun canim benim hadi gorelim bakalim NILUFERT KOC gotur bizi gittigin yereee heheh ayy bu nerden cikti yaa kaydirigubbakcemile

ben koçum ölemi şimdi . ay kızlar ben ne bilirim yaa. bide bilmiş bilmiş konuşursam salak salak bak artık...

yesa alamadi hizini.. hamile yapti. ben de tam okuyup "hadiiiiiiiiii" cekmistim....akannehir

hehhe baska seyler de soylecektim de neyse dedim yeter bu kadar haber hehhe

[
iyi geldimi canım? bende bi kere yaptım ama düzenli yapmadım hiç

geldi canim geldiii tam 20 gun duzenli yaptim ve de kesinlikle gosterdi etkisini saclarim uzadi tirnaklarim asiri guclendi kas yaptilar iykkk offf biri beni durdursun igrenc espri yapinca ama cilt ne bilem degisiklik olmadi sanki sanirim zaten guzel yaa daha ne kadar guzellestiriyim dedi heheh -tatlicadiarzu-

canım ben yarın yapamam evimde temizlik olucak yoksa seve seve

ben koçum ölemi şimdi . ay kızlar ben ne bilirim yaa. bide bilmiş bilmiş konuşursam salak salak bak artık...
ay biz hepimiz beslenme diyeteik okuduk ta konusuyoz sanki.....bal giibi de konusursun.. hem baskalarini elestirirken kendi hatalarini goruyon...

bi deniyeyim senin su sac kurlerini yesa..... saclarim dokuluyoo ve yavas uzuyor

ahh ahhh ne giyem ben nerelere gidem yarın arkadasın çeyizini sermeye gidicz giyicek dogru dürüst bisi bulamadım halk içine çıkıcak.olanlarda kirli sepetinde offf offff daha bi ay önce olanlar simdi darr napcam ben yaaaa:gitme::gitme:

tatil matil yok bana deniz hakkımı da doldurdum yok bana bii off offff nasıl begencekler beni incecik oglanlarına nasıl yakıtırcak bu insanlar offf offf
senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…