50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu yesa cadısımı uydurdu? deli bu kız yaa

deliyim gozu kara deliyim yakarim romayi da yakarim :bbo:

kocummmm o tarifte var ama en etkili yol icten olanmis yani icerden beslemekmis saci o yuzden tabletleri geri verip sute katip icecegim normal TOZ KURU MAYA olacak senseeeeee
:
Fark eder mi tatlım yaa içindeki mikroplar aynı nede olsa vıcr vıcır küçük canlıları içiyoruzzz hoppppp laelaelaelaelae

Son düzenleme:
yesacım hatta spiker tasdikledi bir arkadası oyle yapa yapa saclarını uzatmıs ve parlatmıs sonuc almıs uzmanda tasdikledi egerki parmak vucutsa tırnakta bas kısımmıs surte surte basta masaj etkisi yaratıomus

kiz katreeeeeeeeeeee elinde citilesiver iki hehhehe:))

SENSEEEEEEEEEEEEEE yok yawrim ben 3 ay 5 ay kullanan insanlarla konustum valla billa kilo aldirmiyo dediler yemin billah verdiler o ne demekse:))

babymommmmm kuzum anlamadim ben simdi iki tirnagi birbirine surunce tirnak uzuyormus onu anladim da sac uzamasi nasil oluyor onu anlamadimmm

bu arada ben de sevindim yahuu mubarek gunde dogmus kizin benim dogdugum gun:))

canım kısa progaram yok mu atıver hemen makinaya.
hem çeyiz sermede erken olmazzz boşverrr.

kiz katreeeeeeeeeeee elinde citilesiver iki hehhehe:))

anam onlarda sisman gösteriyo beni offf yaaaa ne güzel her hafta veriyodumm az da olsaaaaa(( dar badi giymeyi hiçç sevmem böyle fırtlaklarım oluncaaa napcam artık mecburrrrr

off yaaa offffff
kötükedihüso

katrece görüşemedik ne zamandır. sen kaç kilo oldun şimdi.
bi de yanlış hatırlamıyorum dimi ailenle tanışmaya geleceklerdi .noldu?

canım kısa progaram yok mu atıver hemen makinaya.
hem çeyiz sermede erken olmazzz boşverrr.

canlarım benm aslına bakarsanız artık hiç bi kıyafetimi sevmiyorumm ne giysem daha bi sisman göteryo sankiiii kilo aldlgımı böyle çıkıntılarla görmek istemediğim için belkiii

bu arada sabah ezanından sonra yola çıkılcakmıs oğlan evine(((

bknz bir ust mesaj canımcım

bi deniyeyim senin su sac kurlerini yesa..... saclarim dokuluyoo ve yavas uzuyor

dene canim dene super olur

evet canim yaaaa benim de oluyor su an pek guzel gorunuyor valla gozume resmen bronzlasmis gibi ama yapay deeel sanirim bi acik tonu daha iyi olabilirmis

yesaa
bu ne işe yarıyomuş???
o bacaktaki pis kılları sonsuza kadar gömüyorsa alalım

canim sonsuza kadar nerdeeeeeeee lazer bile muamma ben koltuk altima yaptiriyorum hala yaptiriyorum yani :))) bacak makyaji diye cevirebiliriz bence:)) hani pudra kapatici bilmem ne ile yuzun puruzsuz olur ya bununla da bacaklarin puruzsuz oluyorr yupppii olumunekankayizsmile

bknz bir ust mesaj canımcım

canim baktim tekrar okudum valla anlamadim tirnaklarini sac derisine mi suruyormus ayy valla anlamadim kaydirigubbakcemile5

CEYIZ SERMEK= anadolu'da düğün öncesi yapılan seremonilerden biri. gelin adayının tüm eşyalarının, çeyizinin hem kız hem erkek tarafından kadınlara gösterilmesi törenidir. (ALINTIDIR)

CEYIZ SERMEK= anadolu'da düğün öncesi yapılan seremonilerden biri. gelin adayının tüm eşyalarının, çeyizinin hem kız hem erkek tarafından kadınlara gösterilmesi törenidir. (ALINTIDIR)

ok...bizim cevrede yok galiba cok.. ya da beni cagirmadilar...ben de yapmadim...
isin ucunda pasta borek cay var ama di mi??? sirf dantel bakmaya gitmiyorsun

kizlar aptalca birsey sruyor olabilirim ama ceyiz sermek ne???

estf cnım ceyiz sermek gelin kızın ysayacagı eve çeyizlerinin götürülmesi ve yerletirilmesi canım:) sabahında oğlan evinden sandık almaya gelirler onra kızın çeyizleri gider oglan evindn para verirler çeyiz sermeye gelenlerezemuszemus:))) kimi yerlerde adettir cevreden görmeye gelirler gelinin neyi vrmıs nesi yok mus dye öyle bi süre serili kalır hatta duvardan duvara ip gererler oraya atarlar havlularını vs lerini. saldır bilmem nedir ne örülmüsse islenmisse hepsi tek tek serilir. eger sermek istemesse de çekmecelerine yerletirir ceyiz sermekten maksat evli çiftin yasayacagı eve çeyizin gitmesi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…