bu yesa cadısımı uydurdu? deli bu kız yaa
o da olur tabi canımmm ben de yapıcaktım ama yeni bi solüsyona başladım başka hiçbişey kullanmamak lazım onun dışında o yüzden bitirmeyi bekliyorummm
kollarımı alamadım roll on ağda kutusunu atmışım sarartıyim dedim
allahım ben kesin erkek olucakmışım kesinnn son anda karar değişmiş yüce rabbim sağol sempatiksalakcinni
anladim kuzum bana da doktor bi ilac verdi yatmadan onu kullaniyorum bakalim
hehe ben de sasartiririm arada severim yaa almaktan iyi bence laelaelaelaelae
aaaaaaaaaaaaaaa ben bi de bugun ne aldim boyle puruzsuz bacaklar icin bi seymis ama ben biraz koyu rengini aldigim icin sanki bronzlastirmisim gibi oldu ama puruzsuz oldu ne olacak deeemi sempatiksalakcinni
ahanda bu sally hansen airbrush legs
Uploaded with ImageShack.us
Fark eder mi tatlım yaa içindeki mikroplar aynı nede olsa vıcr vıcır küçük canlıları içiyoruzzz hoppppp laelaelaelaelaekocummmm o tarifte var ama en etkili yol icten olanmis yani icerden beslemekmis saci o yuzden tabletleri geri verip sute katip icecegim normal TOZ KURU MAYA olacak senseeeeee
:
sesnsecim demişsin ya cildin gzüel diye.
walla fıstık ezmem hiç alakası yok. keşke öle olsa. tam tersi .o resimde bişeyler sürmüş olabilirim döten gibi
döten ne allah kahretmesinnnn delikafadulden sempatiksalakcinni
YESA yine 2 dk da ortalığı karıştırmış yaa yuh yani kaydirigubbakcemile
kız içiytos bu mayaları ama biri kilo aldırıyo diye yazmış bu kadar callan a saçım başım güzellşsin diye kilo alırsam amanın yahuuu eyvahedigeldismile
Biri beni çilek ve kiraz yemekten alıkoysun çok güzellllleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çilek bahçe çileği kızlar minicik çok tatlı kokulu
BABYMOMCUM sen de pzt yaparsın tatlım yaaa
NıLUFERTCıĞıM ıPıN VARSA HEMEN ıP ATLA ZATEN YEDıKLERıN KARBONHıDRAT HEMEN YAKARSIN BÖYLECE.... YA DA YERıNDE KOŞ 15 DK :)
KARA BACAK YESAAAA ne zaman kullanıcan onu bakiiim
ahh ahhh ne giyem ben nerelere gidem yarın arkadasın çeyizini sermeye gidicz giyicek dogru dürüst bisi bulamadım halk içine çıkıcak.olanlarda kirli sepetinde offf offff daha bi ay önce olanlar simdi darr napcam ben yaaaa:gitme::gitme:
tatil matil yok bana deniz hakkımı da doldurdum yok bana bii off offff nasıl begencekler beni incecik oglanlarına nasıl yakıtırcak bu insanlar offf offfsenağlamasenağlama
kiz katreeeeeeeeeeee elinde citilesiver iki hehhehe:))
canım kısa progaram yok mu atıver hemen makinaya.
hem çeyiz sermede erken olmazzz boşverrr.
kiz katreeeeeeeeeeee elinde citilesiver iki hehhehe:))
SENSEEEEEEEEEEEEEE yok yawrim ben 3 ay 5 ay kullanan insanlarla konustum valla billa kilo aldirmiyo dediler yemin billah verdiler o ne demekse:))
babymommmmm kuzum anlamadim ben simdi iki tirnagi birbirine surunce tirnak uzuyormus onu anladim da sac uzamasi nasil oluyor onu anlamadimmm
bu arada ben de sevindim yahuu mubarek gunde dogmus kizin benim dogdugum gun:))
bi deniyeyim senin su sac kurlerini yesa..... saclarim dokuluyoo ve yavas uzuyor
cok ii yapmıssın guzel oldu demek bende almayı dusunuyorum nezamadırda bi cıkamadım cocukla. . batıklarıda gizliomu acaba.. agdadan sonra bacaklarım garip oluyo yani cıkmaya baslayınca biri cıkıo biri cıkmıo manyak edio beni bu tuyler
kizlar aptalca birsey sruyor olabilirim ama ceyiz sermek ne???
yesaa
bu ne işe yarıyomuş???
o bacaktaki pis kılları sonsuza kadar gömüyorsa alalım
bknz bir ust mesaj canımcım
evlenmeden önce yeni eve eşyalar falan geliyorya. kzıda çeyizlerini eve götürüyor. danteli şu bu. yakın tanıdıklar geliyor çay falan içilliyor çeyize bakılıor
CEYIZ SERMEK= anadolu'da düğün öncesi yapılan seremonilerden biri. gelin adayının tüm eşyalarının, çeyizinin hem kız hem erkek tarafından kadınlara gösterilmesi törenidir. (ALINTIDIR)
kizlar aptalca birsey sruyor olabilirim ama ceyiz sermek ne???
ok...bizim cevrede yok galiba cok.. ya da beni cagirmadilar...ben de yapmadim...
isin ucunda pasta borek cay var ama di mi??? sirf dantel bakmaya gitmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?