50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam beybiler bugünki menüm: sabah 2 dilim kızarmış ekmek beyaz peynir 1 domates
öğlen köri soslu tavuklu salata,akşam 2 tahta kaşık(kaşığın yarısını dolduracak kadar) pilav 1 kaşık bezelye yemeği koydum tabağıma azcıkta salata yedim yanında,tek falsom,yarım bardakcık kola içtim
bu arada yarından itibaren nesfit e başlıorum,şu 2 öğün muhabetini yapıcam,bi nesli müsli aldım tropkal meyveli,bide nesfit aldım o da meyveli. bakalım inş. ii gelir,bu arada birinci kim oldu?yeni koçumuz kim? ben spordayım slim in 6 ya başlıcam birazdan 3günüm olacak bugün

biliyorumm,formla hiç ilgisii yok ama,öğretmen olanlar vardıı onlara bişey yazcamm kızmayınn banaa ...E-okul 8inde bize kapanacakmış,o yüzden 8ine kadar işlerimizi halletcekmişiz....belki biliyosunbuzdur da ben yenii öğrendim...

o hareket plateste de var

canım niye uyumuyosun iki gecedir bu gece uyu da yarın gece uyuma bence

ben yatıyorum canlarım. yarın detoxta görüşürüz. mucuk.

iyi geceler katzi

hımmm o hareketi yapıodumda bekleme deil ac kapa yapıodum her 2 yana 50ser set

hah işte dediğim hareket platesteki aynısından
bi de callan sadece kolları inceltmiyo ayak parmağından tut ki saçın ucuna kadar
her biyerini inceltiyo

yesa ya bu akşam amma salladın haaa
dulcinea ne zaman nişanlandı benim bile haberim yok

canım sen hala hayattamısın
slim in 6 de 3. günündesin de
ben bugün yaptım sonra çarşıya çıktım apartmandan aşağı inerken biri görseydi rezil olmuştum
inemiyodum merdivenlerden sünnetli çocuk gibi yan dönüp iniyodum
arabayla gittim 2 adımlık yere felçli gibiydim hala da ağrıyo bacaklarım

canım beniiiiiiiim ben örtmen deeelim
ama bi örtmen arkadaş var onla görüştük teeee cumartesi e okula not giriyorum dedi
hafta sonuna yoğunlaşır giremem diye şimdiden giriyorum dedi

offff yawwww agiz tadiyla bi sallayamiom haaaaaaaaaaaaa hehe:))

HAFTANIN KOCUUUUUUU NILUFERTCIGIMMMMMMMMMM

ben gece gece temizlige kalkistim :))

nesmekaya ben öğretmenim.benim not işlemleri bitti.çıktıları aldık.
yesa bu arada menümü gördün mü?pastaya kızarsın die bekliyordum ama :kedi: çok çok az yedim.
bi de ben spor yapamadım sadece yarım saat 40 dakika falan yürüdüm.arkadaşım geldi bende kalıyor,oturduk sohbet falan ettik.

geçen haftanın koçu kahve kokusuna teşekkürlerimi bir borç bilirim sayesinde slim in 6 ya başladım bugün
yeni haftanın koçu nilüfertcim
fıstık ezmesi yap beni bu hafta
ceza üstüne ceza ver tamam mı?
herşeyi yaparım abla
her türlü cezayı çekerim
plates, lesli, callan, nivea body, mekik (dışarda yürüyüş hariç)
bana herşeyi verebilirsin bu hafta annaştık mı?

offff yawwww agiz tadiyla bi sallayamiom haaaaaaaaaaaaa hehe:))

HAFTANIN KOCUUUUUUU NILUFERTCIGIMMMMMMMMMM

ben gece gece temizlige kalkistim :))

ben de sabahtan beri yazlık kışlık ütü çamaşır serme öldüm öldüm

evet kızlar ben koçumm elimden geldiğince yardımcı olacağım menilerinizi yazmayı ihmal etmeyinnnnn

geçmiş olsunn senseevitchh,büüyk kaza atlatmışınnn dün de biri düşmüştü,bugün benn de sağa sola bakmadan karşıya geçiyodum ,hiç farkında değilim arkdaşım tuttu kolumdann...dalgınlık,diatsizlik var bişeyelr bizde acaba diyetten mi kaynaklanıyooo?(fazlaa ayrıntıcıyım da....)

annaştıkkk canımmm benimmm

maşaşllahhh ne kadarr hızlıısnızzzz...ben daha kitapalrı giriuomm,notları da btimrmdimmm....ayy ne kadann tembelimm yawww...

ben de sabahtan beri yazlık kışlık ütü çamaşır serme öldüm öldüm

evet kızlar ben koçumm elimden geldiğince yardımcı olacağım menilerinizi yazmayı ihmal etmeyinnnnn

kocum dolapta duran dondurmadan yiyebilirmiyim
yarın detoks var da orda durcana midemde dursun
aklımı da meşgul etmesin

kesinlikle diyetten çünkü acaip bi unutkanlık oluyo ben de sıkı diye yaptığım günler

walla yeme diyemicem çünkü bende
yedim. nede olsa sütlü tatlı
ya hadi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…