katrece görüşemedik ne zamandır. sen kaç kilo oldun şimdi.
bi de yanlış hatırlamıyorum dimi ailenle tanışmaya geleceklerdi .noldu?
deme.. bende indirdim 1.bolumu ama daha bakmadım suan callan yapıorum 2 gundur ozellikle karın egzersini ve esnemeyei cunku benim sporda ogrendigim diger hareketler ve mekiklerimle birlesitriorum .. karnımın toparlanması gerek sezercik karnı
Kızlar yarın 1 günlük detoks yapmaya ne dersiniz??
Ben düşünüyorum şu şişlikleri falan atmak için mevsim geçişi için lazım
sadece meyve, sebze, bitki çayı, müsli, kuruyemiş....
hamur işi tatlı hayvansal gıda ve pişmiş ürün yok...
Liste geliyorrrrrrrrr (YESA nerdesin cadıııı)
1. sensewitch
2. lunapiena
3. babymom :teytey:
yok mu arttırannn??
simdi d3 dishekiminden geliyorum , birsuru sey cikti agzimdada.... ay ne curuk oldum ben bu hafta.....
yaaaaaaaaaaaaa canlar yaaaaaaaaaa simdi ben MAYA TABLETI aldim ya cunku sac cilt tirnak neyim cok cok sahane seyler yazilmisti simdi yine baktim kilo aldirir da yaziyorrrrrrrr ya ben kilo almak istemiyorummmm fisi buldum geri mi versem acaba cok da heveslenmistim yani yine eski duzen sutun icine maya katip icecegim(
offfffffffffff anlamadim ben BI KAC YERDE DE KILO VERMEDE YARDIMCI OLABILIR YAZIYOR kullanim sekline gore degisiyor mu acaba yaaaaaaaaa
kızlar herkese merhaba...biliyorum uzuuuuun zamandır yoktum ama size küçük bir merhaba diyim dedim...
a.s.
ben 1 haftadır spor üzerine sütü mayalı içiyorum tadı da gayet iyi ben daha kötü beklemiştim...
ben tırnağım için yapıyorum bi bakıma bi de yüzüm
ayak tırnağımın üstüne üzeri bir dolu palet iniverdi birden de tırnak mosmor çabuk uzasın da atsın diye uğraşıyorum yaklaşık 400-500 kg yük olunca kopmadığına dua ediyorum...
aaaaaaaaaaaaaaa cadiya bak biz mi seni unuttuk asil sen bizi unuttunnnn anaaaaaaaaaaaa kaynana misin canim yaaa hemen uste cikion heheheheh :roflol: geldi geldi nisanlandilar hatta klik truf lachesis (scylla) hamile oooo herseyi kacirdin kuzum sen sositososito
:roflol: :roflol:
ben hamile değilim yahu, truf da değil, ilahi yesa alemsin vallahi sırnaşık şey
Bebek düşünüyoruz sadec henüz düşünme aşamasında.
estf cnım ceyiz sermek gelin kızın ysayacagı eve çeyizlerinin götürülmesi ve yerletirilmesi canım:) sabahında oğlan evinden sandık almaya gelirler onra kızın çeyizleri gider oglan evindn para verirler çeyiz sermeye gelenlerezemuszemus:))) kimi yerlerde adettir cevreden görmeye gelirler gelinin neyi vrmıs nesi yok mus dye öyle bi süre serili kalır hatta duvardan duvara ip gererler oraya atarlar havlularını vs lerini. saldır bilmem nedir ne örülmüsse islenmisse hepsi tek tek serilir. eger sermek istemesse de çekmecelerine yerletirir ceyiz sermekten maksat evli çiftin yasayacagı eve çeyizin gitmesi yani.
alt karın hareketleri nerde var ? callandaki tam karın sadece alt karın calıstıran en muthis hareketi bilen varmı? yada sezeryan sonrası sarkan alt gobusu toplamayı
ay bende de var o sezercik karnından
bi daha doğurursam sezeryan olmam
normal doğururum
bu acemiliğime geldi geri zekalı doktor yüzünden
ben de varım da manava gitmem lazım
hayırdır canım dişlerinle ilgili ne gibi bir problem var
çürükten öte bişey yoktur inşallah
yavrum benim mayayı poğaçaya kat noluyor poğaça şişiyor
sen içersen de sen şişersin benim mantığım bu
kız nerelerdesin sen kaçak
ama sanırım burdan kaçıp tek kilo almadan geri dönen kişi sensin
anam geçmişler olsun
ne düştü anlamadım ayağına ama tırın altında duruyoken ordan
bi kalıp bişey düştü diye hayal ettim
ALlah korumuş
ya 20 cm geri kafana mafana aman Allah korusun
hee ya toplu katliam gibi
ben düşünme aşamasından uygulama aşamasına geçtim
hiç işim olmaz olmadı çeyizle meyizle
kimse gelmedi çeyiz ve ev görmeye
sandık mandık olayına da hiç girmedim
zaten çeyizim de yoktu sempatiksalakcinni
yesa cadısı sen bu mayaları içmeye devam etme
bence hiç iyi olmuyo o ne ya dondurulmuş espriler sempatiksalakcinni
canım kallanın ısınmadan sonraki ilk 4 hareketi karın ama iki bacağı kaldırığ mekik pozisyonunda beklediği hareket alt karın
+ sana bi hareket sööliyim tüm yanlar ve karnı çalıştırıyo statik hareket bu öölece duruyosun yaniii
yan yat kolu dirsekten kır yere daya kendini kolunun üstünde yükselt bacakları kapa ve uzat dizin yere değmeyecek şekilde bekleyebildiğin kadar bekle ben 100 er kez yapıyorum iki yanıma...(bu da yeni smiley görünce kullanıyim dedim ama buraya olmadı galiba :uhm:)
YESAAAAAA doktor hangi ilacı verdi kıldan tüyden çok mu yakındın kafasının etini yedin adamında mı bu ilacı verdi???
doktor tüy dökücü verir mi yaa???kafamçokkarıştı
aaaaaaaaaaaaaaa cadiya bak biz mi seni unuttuk asil sen bizi unuttunnnn anaaaaaaaaaaaa kaynana misin canim yaaa hemen uste cikion heheheheh :roflol: geldi geldi nisanlandilar hatta klik truf lachesis (scylla) hamile oooo herseyi kacirdin kuzum sen sositososito
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy hamile mi...bunların hepsi misempatiksalakcinni
bi ben mi kaldımbilmiyorumkismile
tamam bunnar şaka galiba ama dalsi nişanlandı demi..gerçek yani:kedi:
bu arada vallahi de sizi unutmadımlmaz:
hehhehehheh ayyyyyyyy senseeeeeeeee esn adami oldurursun yok ilaci yuzume verdi boyle guzel olayim herkes beni begensin diye :))
truffffffffffffff heyt beee uygulamaya da gecmis:)) sen kesin birakacan haa bizi gozume uyku girmiyor iki gundur:)
canimmmmmmmm tabletleri goturecem ama mayayi icmeye devam etCem sute katip 20 gun ictim sismedim bi 20 gun daha iceyim bakalim
BABYMOMM canim sebze meyve detoxu ET YOK SUT YOK PASTA CIKOLATA DONDURMA YOK:)
AAAAAA bi de elbise aldim ben soylemeyi unuttum :)) ama sanki kotun ustune de giyebilerim dulci kizmasin diye :)) nasil elbiseyse o :)
iyi geldimi canım? bende bi kere yaptım ama düzenli yapmadım hiç
yaklaışk 2 aydır 7-8 kere yaptımm ,amaa gözle görülür bir değişimm olmadıı cildimdeee...ama nemlendiriyoo,güya kırıklıklraa botokss muşşş amaaa bilmiyommm,halaa göz altı kırışıklılarımm varrrr,
anam geçmişler olsun
ne düştü anlamadım ayağına ama tırın altında duruyoken ordan
bi kalıp bişey düştü diye hayal ettim
ALlah korumuş
ya 20 cm geri kafana mafana aman Allah korusun
canım dediğimiz gibi sebze meyve pişmemiş ürün olacakdetoxun tam içeriği ne olcak şimdi
callanın ısınma egzersizindeki kolları esnetme olayında cok acıo kollarım ya o hareket kolları inceltiomuki
evet canim yaaa onlar saka da dalsi nisanlandi biraz aceleye geldi ama olsun mutlu olsunlar da dedik bizde sen naptin cnaim hamile misin laelaelaelaelae
ayyyyyyy KLIK saka degil valla ciddi 4 hafta 7 gunluk hem de hehehe:)) yani 5 hafta oluyor demi hehehhe ben yatsam mi ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?