kilo verince küçülüyo cnm benim 85-90 dı artık 75 :)kucultmesinde toplasın memisleri zaten yeterince kuculdu emzirmeyi bırakınca
aa dulci nişanland mı,,yeni duydumm,yesa kız sen basın yayınla falann ilgilenmeliymişinn..
ben de sabahtan beri yazlık kışlık ütü çamaşır serme öldüm öldüm
evet kızlar ben koçumm elimden geldiğince yardımcı olacağım menilerinizi yazmayı ihmal etmeyinnnnn
geçmiş olsunn senseevitchh,büüyk kaza atlatmışınnn dün de biri düşmüştü,bugün benn de sağa sola bakmadan karşıya geçiyodum ,hiç farkında değilim arkdaşım tuttu kolumdann...dalgınlık,diatsizlik var bişeyelr bizde acaba diyetten mi kaynaklanıyooo?(fazlaa ayrıntıcıyım da....)
sensemmm düştünmüü
ayy geçmiş olsunnn
aynı şeyi geçen gün ben yaptım ütü yaparken saat başı boyumun çektiğini hissettim ayakta durmaktan çöktüm remen olduğum yerde tabanların ağrıdı valla neyse ki bitti sana da geçmiş olsun valla bu gider artık bi 6 ay
walla kızlar trufa dondurma yiyebilirsin dediğime bakmayın .
bu hafta çok sert geçecek.
haziranda geldi tamam artık herkes istediği kiloya ulaşşsın artık
walla kendi adıma bu hafta 52 yi görmem lazım artık 53 -54 yeter yaa ikisi arasında gidip geliyorum
kahve kokusuna a tşeşkürlerrrr,güzell yorumlarıı içinn,,güzell koçluğu içinnn,yeni koçumuz nilüfert sana yeni görevinde başarılarr.
ay gerçekten bu çaput işiyle uğraşmak ev temizliği yapmaktan zor. en kötüsüde alıyosun bi kıyafeti giyermiyim giymezmiyim atayımmı yazıkmı. walla bugün ölee dolap bekleyen herşeyi attım 3 koca poşet yaptım verecem ihtiyacı olana
İyi geceler canımopuyorumnanaktan. Sana özel mesaj attım, bir ara cevapla istersen, ama hiç acelesi yok yarın da olurhihoyyyt.
ay ben bu pisiyi yirim yirim,ısıra ısıra doymam,sanada allah rahatlık versin
Günaydın kızlarrrr
ağrı olmasın da ne olursa olsun valla :sinifsinif:
sen ne zaman resim koydun yaa ben niye kaçırıyorum herşeyiiii ??? eyvahedigeldismile
Elbet göreceksin ama burdan bi yere ayrılmaaa kaydirigubbakcemile
aynen benim de ama ipi parmak ucunla atlayınca sorun olmuyo yeni yöntemler geliştirmiştim bunla ilgili sempatiksalakcinni
Sakın umutsuz olma hepsi gidecek sadece yediklerini kontrol et sporunu yap ok tatlım?? yerimseniben
of tatlım kafan karışık da ondan benim de öyle oluyo kafamda bişiy varsa ya ayağımı az kaldırıp takılıyorum ya da basamağı ayarlayamıyorum
geçmiş olsun kuzum yaaaa ciddi bişiy olmamasına sevindim ama ..
Canım anlatım yapan videolar var onlardan çalış derim netten ...
ayrıca bişiy sormak istersen yardım ederim tatlım... yerimseniben
evet canım bölgesel incelicem takıntı yapmıycam sözzz :) evet diyetle her yerden veriliyor kısmi incelinmiyor ...
koçum kızıyo ben istediğimi yiyince pastiçe kızıyo acıbadem kurabiyesine kızıyo filtre kahve yararlı onu içiyorum ona da kızıyo((
benim vücudum 46 da durmaz zaten hemen 47-48 e zorlar ben bölgesel inceliyim bari
tibet gençlik hareketleri canım kadınlar kulubunde "tibet gençlik pınarı" olarak aratabilirsin bizim kızlar yapıyodu ben bıraktım :sinifsinif:
Canım durdu benim de bu kadar dikkat etmeye sürekli ibre oynuyo
değiştirmek lazım yediklerimizi ben kahvaltıyı değiştirdim bugün hemen yemekleri de değiştiricem yeşillik ve salatalık tüketicem bu 2 gün öyle düşündüm mesela
bi insan bu kadar yürüyüş ve spor yaparak nasıl kilo veremez anlamam .... metabolizma işte yaaa durdum mu duruyo
sen de değiştir tatlım daha az ve sık ye derim mesela 3 ara varsa 5-6 ya çıkarabilirsin akşam yemeklerinin saatini değiştirip daha hafif hale getirebilirsin sadece 1 haftalık
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN SEMERTACIIIIIMMMMMMMMM
NİCE FİT SPORTİF VE SAĞLIKLI SENELERE TATLIMMM yerimseniben
Koçum hemen yazıyim neler yediğimi
06:30
1 ceviz
1 kuru kayısı
06:30 – 07:10
Yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
1 dl. Esmer ekmek
2 avuç kadar erzincan tulum peyniri
2 ç. Kaşığı Bal
09:30
Rezene ve nane çayı karışık
10:45
3 fındık
2 badem
1 şeftali
12:15
2-3 kaşık patlıcan musakka
1 dl. Keten tohumlu esmer ekmek
2 kaşık y.yağlı yoğurt
1 tabak z. Yağlı sirkeli tuzsuz marul, havuç, mor lahana salatası
14:30
1 press filtre kahve şekersiz y.yağlı az süt ile
1 küçük Acıbadem kurabiye
16:15
½ kase y.yağlı yoğurt
2 erik
17:30
1 kaşık musakka sadece kıymasından
1 kase marul, havuç, mor lahana salatası sirkeli tuzsuz yağsız
19:30
1 açık limonlu çay
1 yulaflı etiform bisküvi
20:00 – 20:45
sahilde yürüdüm
21:30
mayalı light süt 1 bardak
4-5 kiraz
2 erik
6-7 minik çilek
Koçum filtre kahve içiyorum neskafe değilacıbademi de yiyim di mi ama küçücük hem un da yok içinde
waterım sıpaydırım,
bu menünün hali ne böyle ,
rezilsinklava:
çok güzel gidiyorsun babymom ,
yakında senin güzel haberlerini alıcaz gibi geliyorkaydirigubbakcemile2
çok fenasın Lachoşlmaz:
ne diyeyim ki koçluğumun şu son gününde sana benguclubacismile
tsk edeirmmmm canim benimm
geçmiş olsun prensesfba.s.
ben de yapıcamyerimseniben
klikcim,
kilo takıntısı yapması gereken en son kişisin sen bu topicte:CüvCüv:
kızarım ama bak
ana yemek için musakka kötü bir tercih,
daha sade bir sebze yemeği yemeliydinlmaz:
kahve filtre ise sorun yok,acıbademi de ye bence..
bünyen yavaşladı ise ,biraz şaşırtma vakti gelmiş bence sensoş..
porsiyonlarını biraz arttır,yeme saatlerini değiştir,
yemeklerde değişim yapyerimseniben
trufcum sağlık olsun diyelim..
belki geçici bir şişliktir,bu hafta takibe al kendiniyerimseniben
canım özledik seniopuyorumnanaktan
Ya ben bu haftayı bunalımla geçirdim resmen çok mutsuzdum taki bu sabah tartıya çıkana kadar,
Üstelik cildimde bozulmaya başladı yüzümü sıkmaktan oluşan iki koca lekem var güneş lekeleri de çıkmaya başladı saça cilde renk veren pigmentelerim artık işini doğru düzgün yapamıyo, löp löp bi göbeğim var yaz geldi, dr'um bi ilaçla koruyucu verdi cildim için her zaman kullanmam için,
off offf daha da büyümek istemiyorum gerçi minyomun yaşımı göstermiyorum ben hala kendimi 23 sanıyorum kendim bile inanmıyorum 25 olduğuma bunalıma gircem bu gidişle ve ve kızlar bişi daha dicem beni en çok bunalıma sokan şu ki; sevgilim benden 3 yaş küçük
ben kaçtım kızlar, içim daralıyor, tvde boş bişeyler izleyeyim kafam dağılsın bari.
tabi canım olmaz mı hiç. ben 5 aydır hap kullanıyorum. aırı unutkanlık, devamlı uyku ihtiyacı, sürekli halsizlik, stres, sinirlenince bogaz kısmında bi acı, boğulcak gibi olma,koletesrol ve tligliseritin asırı yükselmesi. vs vs. hap kullanmadan önce kilo da veremiyodum.60 kiloydum 5 aydır kullanıyorum hap.ama bu seferde adetim 2 ayda bir geliyo. aslında kilo veridğim için daha düzenli olmaı laızmdı reglim. ama 2 ayda bir geliyo.bilmiyorum hap mı sebep olyo ama bu ihtimali düünüyorum ne de olsa hormonlara etki eden bi hap. bi srcam doktora bakalım ne dycek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?