50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol tatlımŞeniz

Hoşgeldin zuzum opuyorumnanaktan 4 aydır istikrarlı bi şekilde çok güzel kilo vermişsin, tebrikler hihoyyyt

Evet dediğin gibi sporcu topiğiz, zırt pırt yeni videolara grupça başlıyoz. Şu sıralar kızlar slim in 6 ve pump it up yapıyo. Ama tüm zamanların favorisi callanetics

Yaz geldi ya, artık daha kolay kilo verirsin, pes etmek yok :lepi:

merhaba..sen daha nçüçeği burnunda annesin...hem beslenmene dikkat etmen gerek bebeğin için...yani abimin eşi ikinci çocuktan sonra akşamları 7 den sonra birşey yemeyerek çöp gibi olmuştu....halende çöppp iki çocuk annesi ama akşamları atıştırma huyu yok hatunun....akşamları birde ekmek yemiyo

merhaba canım.
sen takıl bize.
evet spor yapanlarımız çok netten leslie callan tarzı aerobik tarzı indirip yapanlarımız var.

ya birşey soracam ama ben çok yeniyim bu sitede...bir çok alıntıtyı bir kerede nasıl alıp yazıyorsunuz...

Sensecim detoksu bi tek biz yapıyoz sanırsam olumunekankayizsmile

Zaten 14 de kalktım, şu ana dek sadece 1 yeşil çay içtim. Birazdan 1 adet domates yemeyi düşünüyom. Sıcakta zaten insanın canı bişi istemiyo ki :sinifsinif:

erken verdiniz cvplar icn saolun evet leslie biliyorum ona baslayacagim yine 4 hafta sonra türkiyeye geliyorum en azindan 63 olayim diyorum cok takintliyim hem emzirmek hem dikkat etmek zor ,söyleki az yesem sütüm azalir diye korkuyorum cok yesem bana zarar aksamlari 7 den sonra yemiyorum bende ,bu ikinci dogum mahvetti beni ilk dogumdan sonra 4 ay icinde cokdan 63 düsmüsdüm.bu sefer cok yavas gidiyor.bana ne tavsiye edersiniz leslie iyimi sizce ?

merhaba canım.
sen takıl bize.
evet spor yapanlarımız çok netten leslie callan tarzı aerobik tarzı indirip yapanlarımız var.

valla ben iki haftadır anca haftada 2 kere yapabiliyorum çalıştıcımla....obur gunler genelde hastalıkla uğraştığımdan ama en kısa zamanda bir duzene oturtmaya çalışacağım...

merhaba canım.
sen takıl bize.
nilüüü naptın yapabiliyormusun pump u ben şimdi başlıyommeyvahedigeldismile

hoşgeldin zuzum a.s.

buraya sıksık takıl sor ne yemem diye bile sor inan çok yardımcı oluyor arkadaşlar birde çok yemenin süte bir artısı yok canım leslie çok iyi ama daha iyileride var ama önce lesliden bir başla 1---2 haftaya ötekilere geçersin ama burayı bırakmaaakaydirigubbakcemile5

sagol ya cok cana yakinsiniz ,kiloluyum diye cvp belki yazilmaz saniyordum yerimseniben,lesliyi daha önce 5 mil kadar denemisdm 1-2 aydir birakdim :kedi:

çok teşekkür edrim sevgili koçum....bu hafta sensin değilmi bana dediler yağ parçalayıcı nilufert diye yani buhafta daha çok kilo vereceğime inandım bende

:)))) cok komik yaa.
inşallah canım.

yasemnnn
canım 2 günde bir yapıyom ben pump it up . daha zaten topu topu 2 kere yaptım ama 2. si daha iiydi kız. alışıyosun. deli gibide terletiyo.
sen demişsin ya ben kig boks kızmını geçiyorum diye anam anam orda süper hareketler var walla deli gibi hızlandırıyo insanı.
ya sabah ender saraç sporlarınızı sabah 10 kadar birde akşam üstü 18 le 22 arasında yapın dedi. şöle bi akşamüstü olsun diyorum yapacam bugünde

sagol ya cok cana yakinsiniz ,kiloluyum diye cvp belki yazilmaz saniyordum yerimseniben,lesliyi daha önce 5 mil kadar denemisdm 1-2 aydir birakdim :kedi:

canım bu hafta koç benim.günlük menünü yazacaksın. değerlendireceğiz hep birlikte.
bizim ilk kuralımız ara öğünlü az yemek yemek .şunu yeriz bunu yemeyiz yok sadece az yiyoruz.
tabi tatlıdan uzak duruyoruz.
ayrıca yelşil çayınıda asla eksik etmiyorsun

aaaaaaaaaaaaaa valla her koca bi lakap takalim NILUFERTinki belli zaten YAG PARCALAYICI NILUFERT hehe:))

tweetycim ne listesi diye sormussun dondurma isteyenler listesi heheh

dulcicim valla haklisin canim da kaldi malesef bugun

4 haftada 5 kilo biraz hızlı olmuş olur ama özellikle sıkılaştırıcı sporlar yaparak (callan, pilates) güzel sonuçlar alabilirsin. Bi de o kadar stres olma, pek bilmem hangi yiyecekler sana daha iyi ama sen onları araştırarak çok sağlıklı bi beslenme programı oluşturabilirsin. Ondan sonra zaten saatleri ayarladın mı olay bitiyo kaydirigubbakcemile3 Şey zaten kimin pasta börek abur cubur yiyerek sütü çoğalmış ki sempatiksalakcinni

Leslie de ayaklara falan zarar gelme ihtimali olabiliyo, o yüzden ayakkabı şart, benim ayaklarım hassas olduğu için leslie den kaçınıyorum. Nivea yapıyorum kardio olarak. Ama slim in 6 e geçmeyi düşünüyom, baya esaslıymış guclubacismile

Delüüü kaydirigubbakcemile3 Olur mu öyle şey yaw, burda bi çok arkadaşım boyları kısa mesela, herkesin kendine göre fazlalığı var, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz olumunekankayizsmile

yasemennn
başladınmı gızzzz
ay şimdi seni hayal ediyorum da
deli gibisindir. o kollar bacaklarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanında biri varmı . geçen kocamın yaptımda kıs kıs gülüyo adam bi git başımdan kovdum walla yanımdan

aaaaaaaaaaaaaa valla her koca bi lakap takalim NILUFERTinki belli zaten YAG PARCALAYICI NILUFERT hehe:))

tweetycim ne listesi diye sormussun dondurma isteyenler listesi heheh

dulcicim valla haklisin canim da kaldi malesef bugun

öffffff
o ne be deliii.walla adım çıktı yaaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…