dünde çok çıktım tartıda meselaa akannehir
senin ödemin inşallah başka bir sebebi yoktur bilmeden sağlıklı diye yediklerin ödem yapabiliyor benimde bu ara vücudum hiç tuz istemiyor yediğim zeytin bile etkiliyor meselaa yemeklerin tuzunu bile kastım artım isteyen önüne atsın vallaasempatiksalakcinni
saol canım bu arada kaydirigubbakcemile5
o bendede oluyo çok farklı bende meselaa dün bildirim yapmadım wc ya çıkamayınca ama onun için desteğim olmasa benide işim çözülmezdi son kilolar o şekilde gitti
sabah tartıda o kadar hassas duruyorumki fazla çıkmıyayım diyee
56.4 çıktım ama yinede olsun kilo almadım yaa zımbırtım yeni bitti
yok canım böyle şeylerden sonra kendimi ipini koparmış aç bi canavar gibi görüyorum delikafadulden sonra şişlik içinde bitki çayı iyi geliyor
baktır canım sen kendine ihmal etme :uhm:
kıyamam ben sana:teselli:
merhaba arkadaslar,bende 4 aydir diyetteyim hem dikkat ediyorum hem emziriyorum 5 aylik bir oglum var 4 ayda cizelgemde görüdlügü gibi bukadar verdim ama sizlere cok imreniyorum asil hedefim 57 daha yolum uzun siz neler yapiyorsunuz sizdemi sporcu bir topicsiniz :)
merhaba arkadaslar,bende 4 aydir diyetteyim hem dikkat ediyorum hem emziriyorum 5 aylik bir oglum var 4 ayda cizelgemde görüdlügü gibi bukadar verdim ama sizlere cok imreniyorum asil hedefim 57 daha yolum uzun siz neler yapiyorsunuz sizdemi sporcu bir topicsiniz :)
yürüyorsun demi sürekli...spordan ziyade yürümek şişkinliği alır..
yok canım malasef çlkamıyorum genelde hep evdeyim
merhaba canım.
sen takıl bize.
evet spor yapanlarımız çok netten leslie callan tarzı aerobik tarzı indirip yapanlarımız var.
ya birşey soracam ama ben çok yeniyim bu sitede...bir çok alıntıtyı bir kerede nasıl alıp yazıyorsunuz...
nilüüü naptın yapabiliyormusun pump u ben şimdi başlıyommeyvahedigeldismilemerhaba canım.
sen takıl bize.
evet spor yapanlarımız çok netten leslie callan tarzı aerobik tarzı indirip yapanlarımız var.
erken verdiniz cvplar icn saolun evet leslie biliyorum ona baslayacagim yine 4 hafta sonra türkiyeye geliyorum en azindan 63 olayim diyorum cok takintliyim hem emzirmek hem dikkat etmek zor ,söyleki az yesem sütüm azalir diye korkuyorum cok yesem bana zarar aksamlari 7 den sonra yemiyorum bende ,bu ikinci dogum mahvetti beni ilk dogumdan sonra 4 ay icinde cokdan 63 düsmüsdüm.bu sefer cok yavas gidiyor.bana ne tavsiye edersiniz leslie iyimi sizce ?
canım cavapların altındaki no ya basıyorsun.en son alıntı yapınca o cevaplar orda oluyor.
nilüüü naptın yapabiliyormusun pump u ben şimdi başlıyommeyvahedigeldismile
hoşgeldin zuzum a.s.
buraya sıksık takıl sor ne yemem diye bile sor inan çok yardımcı oluyor arkadaşlar birde çok yemenin süte bir artısı yok canım leslie çok iyi ama daha iyileride var ama önce lesliden bir başla 1---2 haftaya ötekilere geçersin ama burayı bırakmaaakaydirigubbakcemile5
çok teşekkür edrim sevgili koçum....bu hafta sensin değilmi bana dediler yağ parçalayıcı nilufert diye yani buhafta daha çok kilo vereceğime inandım bende
sagol ya cok cana yakinsiniz ,kiloluyum diye cvp belki yazilmaz saniyordum yerimseniben,lesliyi daha önce 5 mil kadar denemisdm 1-2 aydir birakdim :kedi:
4 haftada 5 kilo biraz hızlı olmuş olur ama özellikle sıkılaştırıcı sporlar yaparak (callan, pilates) güzel sonuçlar alabilirsin. Bi de o kadar stres olma, pek bilmem hangi yiyecekler sana daha iyi ama sen onları araştırarak çok sağlıklı bi beslenme programı oluşturabilirsin. Ondan sonra zaten saatleri ayarladın mı olay bitiyo kaydirigubbakcemile3 Şey zaten kimin pasta börek abur cubur yiyerek sütü çoğalmış ki sempatiksalakcinnierken verdiniz cvplar icn saolun evet leslie biliyorum ona baslayacagim yine 4 hafta sonra türkiyeye geliyorum en azindan 63 olayim diyorum cok takintliyim hem emzirmek hem dikkat etmek zor ,söyleki az yesem sütüm azalir diye korkuyorum cok yesem bana zarar aksamlari 7 den sonra yemiyorum bende ,bu ikinci dogum mahvetti beni ilk dogumdan sonra 4 ay icinde cokdan 63 düsmüsdüm.bu sefer cok yavas gidiyor.bana ne tavsiye edersiniz leslie iyimi sizce ?
sagol ya cok cana yakinsiniz ,kiloluyum diye cvp belki yazilmaz saniyordum yerimseniben,lesliyi daha önce 5 mil kadar denemisdm 1-2 aydir birakdim :kedi:
aaaaaaaaaaaaaa valla her koca bi lakap takalim NILUFERTinki belli zaten YAG PARCALAYICI NILUFERT hehe:))
tweetycim ne listesi diye sormussun dondurma isteyenler listesi heheh
dulcicim valla haklisin canim da kaldi malesef bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?