50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SENCECıM ama ben 14 de kalktım diyom :)) bi de bilgisayarda başka bi işim var, ona daldım, yemek aklıma gelmiyo ki... birazdan ben de ceviz yiyem bari.
Menün 10 numara buarada, afiyet olsun, sağlık fışkırıyosun kaydirigubbakcemile3

Benim kaçmam gerekiyo kızlar, görüşürük opuyorumnanaktan

slim in 6 indiremedm malesef nereden indiriyorsunuz yada izliyorsunuz?

s e n d e z a y ı f l a slim in 6 yaz google amcaya ilk çıkan linki tıkla start it up kısmını indirmeye başla ok?

ayyy hala açımmm yahuuuu :mymeka:

her banyoda kabak lifi yapıorum yosun sabunu ile .. farkedio sanırım .. ama sarkan gobus iicin sanırım krem almam gerek

callanı tamamen yapan varmı?? ben sadece karın hareketlerini yapıyorum sonrada kendi mekiklerimi ve plates hareketlerimi yapıp bitiriorum

Hikayesi var mı o lakabın, ben kaçırdım valla :ecrin_bebek:

Kız diyet başına mı vurdu, adam 10 tane saymış sen 2. yi zor hatırladın kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay harbiden yaa walla hatırlamıyom gerisini
canım sabahki müslin iyid e hani peynirin domatesin .protein almadan yakamazsın yağları.ekmek üstüne yağ mı sürdün cık cık. o cısda artık ne bilmiyorum.
miktarların iyi ara öğünlerin iyi ama sabah kalvaltını normal yap canım benim.sebzen eksik.
canım herzamnaki gibi süpersin.Allah seni nazarlardan saklasın. dulcinin dediği gibi sağlık fışkırıyor.
bu arada sense detoksda kızlar ona göre . bu nasıl menü demeyin

NİLÜFERTCiĞİM çok sağol tatlım

yaa annem aradı şimdi...
arabam 21 mayıs gece 11 buçukta bi araca arkadan çarpmış (öyle bişiy yok anahtar tek bende ve araç gözümün önünde hiç de oynatmadım yerinden)

ifade vermem lazımmış polise gidip üffff yaa beni mi bulur anlamadım bu yanlış anlaşılmalar....:1shok:

aaaaaaaaaaaa sensecim yaa gecmis olsun niye carptin arkadan araca onu anlamadim ben hehehe:))

@BABYMOM canim ben callanin karin bacak ve kalcasini yapardim bir zamanlar offfffffff ne zamandir spor da yapmiyorum ben

@BABYMOM yeniden--- canim once 3 defa yapiyorsun sonra 5 sonra 7 sonra 9 her biri 1 hafta suruyorr ben sanirim 15demi biraktim acaba??

selam kızlar
ben güya bugün tetoks yapcaktım
arkadaşa gittim
börek neyim tatlı matlı azar azar yedim işte
hareket edebilsem start it up ı yapcam ama oturamıyorum otursam kalkamıyorum
ama voleybola gitcem şimdi
kocumun tikkatine
gelince de startı yapcam

gelince görüşürüz öpüyorum kocccamaman

selam bebekler,nilüfer gelince menüme bi yorum yap bakem
sabah kalkar kalkmaz mekik videosuyla mekik çektim.1 bardak sirkeli su içtim. bi porsiyon nesfit yedim meyveli.
öğlen tavuk dürüm yedim içi sebzeli idi(valla başka sansım yoktu ya aç kalacaktım,yada onu yicektim)
arada 1 kase kiraz yedim
akşamda yarım porsiyondan biraz fazla nesfit yedim gene,
yatana kadar yapacaklarım:300ip,slim in 6

ben de menümü yazayım.ben de yorum isterim.
kalkınca çörek otu ve bir büyük bardak su.(12 de kalktım :kedi: )
1 saat sonra 2 dilim tam buğday ekmeği,domates,biber,5 zeytin,lor peyniri,2 bardak çay
ara:soda
ara:bir avuç beyaz leblebi
ara:yeşil çay
birazdan dışarıya çıkacağız akşam yemeği salata yemeği düşünüyorumm.

melahatttcim sirf salata olmaz kuzum yaninda sebze yemegi ya da azicik et neyim ye yahuuu ama durrrrrrrrrrrr sen dun pasta yemistin deeeeeeemi birak mustehak sana salata ye evet evet hehe:)

Evvet kızlar ben de yediklerimi yazayım:
Sabah:
Uyanınca sirkeli ılık su

Yarım saat sonra:

2 koca kupa şekersiz çay
Bol domates salatalık
5-6 tane yeşil zeytin (tuzsuz-yağı iyice yıkanmışyerimseniben)

Ara:

bir kase kadar kiraz
4-5 tane yeşil erik

Gene Ara:
Yarım avuç beyaz leblebi
5 tane badem

Öğlen (aslında ikindi):ıçinde iki küçük parça ızgara tavuk olan salata
1 bardak light kola

Akşam da nesfit yiyip günü kapamayı düşünüyorum (ıyişallah:Saruboceq:)

Sensecim 2 küçük patates haşlayıp yedim daha sonra... Azcuk tuz serptim çünkü tansiyonum düştüydü. Sonra ceviz fındık yedim... Sonraa 1 dilim tam buğday ekmek yedim. 1 tane daha domates yedim. Nerdeyse detoksu zeytinle bozcaktım ama zeytin kötü gözüküyodu :)

Hala aç mısın kaydirigubbakcemile3

YESACIM CADICIM office kurulu değil bilgisayarımda o yüzden bakamıyom ama 15 e gelemediydin tam sanki, 13 te bıraktın.

TRUFCUM afiyet olsun, ama senin hedefin kilo vermekse böyle olmaz di mi canım. Dikkat etmelisin, daha kilonu hiç korumadın, hemen alırsın haliyle...

Dalsi usulü detoks
canım şimdi iyiyim çörekotu falan yedim ...
canım çok meyve yedim yaaa kilo olarak geri dönmese bari bu detoks bana...
bugün spor yapmıcaktım ama slim in 6 yapıyim diyorum rahatsız oldum çok yiyince...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…