Yaw ben pump it up i youtube da izledim biraz, çok komikti sempatiksalakcinni İyicenek merak ettim sizin sporları, ben de isterem:)))) cok komik yaa.
inşallah canım.
yasemnnn
canım 2 günde bir yapıyom ben pump it up . daha zaten topu topu 2 kere yaptım ama 2. si daha iiydi kız. alışıyosun. deli gibide terletiyo.
sen demişsin ya ben kig boks kızmını geçiyorum diye anam anam orda süper hareketler var walla deli gibi hızlandırıyo insanı.
ya sabah ender saraç sporlarınızı sabah 10 kadar birde akşam üstü 18 le 22 arasında yapın dedi. şöle bi akşamüstü olsun diyorum yapacam bugünde
Yedin mi dondurmanı kaydirigubbakcemile3 Kaç kilosun cimcimem? Aaaaaa liste açıklanmıştır bugün, hemen gidip bakam
tweetycim ne listesi diye sormussun dondurma isteyenler listesi heheh
dulcicim valla haklisin canim da kaldi malesef bugun
kahvekokusu 51.4------(1.4 kg vermiş) :hooray:
anchusa 51.1----------(1.2 kg vermiş)
yasemin 56.4----------(500 gram vermiş)
nilufert 53.5---------(500 gram vermiş)
nesmekaya 51.8--------(400 gram vermiş)
lachesis 56.9---------(400 gram vermiş)
sensewitch 47.2-------(200 gram vermiş)
spatz 53.5------------(100 gram vermiş)
kuzu 55.8-------------(100 gram vermiş)
yesa 51---------------(vermis bi seyler:)
zukseddin 55----------(aynı)
truf 53.6-------------(1.4 kg almış) kötükedihüso
suleulku 55-----------(1.2 kg almış) kötükedihüso
katrece 52.2----------(1 kg almış) kötükedihüso
ulker 59.6------------(600 gr almış) kötükedihüso
semerta 51.1 ilk bildirim hoşgeldinn
babymom 59.0 ilk bildirim hoşgeldinn
melahatt 59 ilk bildirim hoşgeldinn
klik artık bebiş bekliyor:)hihoyyyt
neden şekercim çıkamıyorsun???
Yaw ben pump it up i youtube da izledim biraz, çok komikti sempatiksalakcinni İyicenek merak ettim sizin sporları, ben de isterem
Niye öyle koçum, sıcaklardan dolayı mı :uhm:
Yedin mi dondurmanı kaydirigubbakcemile3 Kaç kilosun cimcimem? Aaaaaa liste açıklanmıştır bugün, hemen gidip bakam
walla bilmiyom bende sıcaklardan değil ama.
yağ parçalatıcı nilufertim yaa kesin yağlar ozaman parçalanıyordur belki.
10 altın kural açıkladı ender saraç.başka ne dişti unuttum. hee bide kese yapın dedi
canım bu hafta koç benim.günlük menünü yazacaksın. değerlendireceğiz hep birlikte.
bizim ilk kuralımız ara öğünlü az yemek yemek .şunu yeriz bunu yemeyiz yok sadece az yiyoruz.
tabi tatlıdan uzak duruyoruz.
ayrıca yelşil çayınıda asla eksik etmiyorsun
sagol ya cok cana yakinsiniz ,kiloluyum diye cvp belki yazilmaz saniyordum yerimseniben,lesliyi daha önce 5 mil kadar denemisdm 1-2 aydir birakdim :kedi:
:)))) cok komik yaa.
inşallah canım.
yasemnnn
canım 2 günde bir yapıyom ben pump it up . daha zaten topu topu 2 kere yaptım ama 2. si daha iiydi kız. alışıyosun. deli gibide terletiyo.
sen demişsin ya ben kig boks kızmını geçiyorum diye anam anam orda süper hareketler var walla deli gibi hızlandırıyo insanı.
ya sabah ender saraç sporlarınızı sabah 10 kadar birde akşam üstü 18 le 22 arasında yapın dedi. şöle bi akşamüstü olsun diyorum yapacam bugünde
ben 3 kerem yaptım alıştım gibi bakalım bugün nasıl geçicek kociş uyuyor ondan daha başlamadım CADIARZUyasemennn
başladınmı gızzzz
ay şimdi seni hayal ediyorum da
deli gibisindir. o kollar bacaklarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanında biri varmı . geçen kocamın yaptımda kıs kıs gülüyo adam bi git başımdan kovdum walla yanımdan
önemli değil o senin tatlılığın opuyorumnanaktan bir iki başla leslie yada başka bişeye haftada 3 yada 4 gün yeterli bende havaların ısınması ile başladım spora eğer kıvrak bişey istersen hem aerebobik hem dans pump ıt up var sende zayıla sitesinde oradan linkleri indirebilirsin ilk günler saçma gelebiliyor ama alıştım ben kıvrak seviyorumda :kedi:
ben 3 kerem yaptım alıştım gibi bakalım bugün nasıl geçicek kociş uyuyor ondan daha başlamadım CADIARZU
eh ben hep akşamları yapıyorum duruma göre bakrım bugün artık
hiç hayal etme nilü rezalet şu anda:1ninca: kızım resmen videoya kaydediyorr benisırnaşık şey
hele eşim görseee düşünemiyorumsırnaşık şey
ama şu halimden çok memnun zayıfladıkça hoşuna gidiyor bu kadarını beklemiyordum senden diyoooay süper yaaaadelikafadulden
bayy tatlışımmmopuyorumnanaktanbu sefer kaçtım kızlar
kocaman öpüldünüz baaaaay
anladim yesil cay günde 1-2fincan hep icerim zaten
bugün biraz abarttim :kedi:
sabah
1 kase müsli
ara
1 croisant
ögle
1 kanat tavuk
2 adet ince dilim patates
ara
2 kepek ekmegi biri yag ve salatalik dogradim üzerine
2 cisi yag ve az bal vardi :kedi:
1 fincan kahve
3 bardak su bu saate kadar (10 tamamliyorum heergün9
aksam
kür iciyorum az yagli sütle,tok tutuyor hemde zayiflatiyor diye
eczaci emzirdigim icin günde bir ögün sadece icebilirim demisdi ,bende öyle yapiyorum 4 gün oldu basyali
pekta bu konularda bilgim yok ama dulcii haklıZUZUM miktar olarak gayet iyi de, sebze meyve yetersiz bence. Neticede emziriyon.
bişey değil canım olumunekankayizsmilehmm bir bakayim googleden hepsine tesekür ederim canim
dulciii napıyonn,görünmüyonn hiçççç ?dün nişanlandıı ahberelrii dolaştıı,yesa tarafındann gündeme bomba gibidüştüü,ama fos çıktı...
sempatiksalakcinniayy yok anam kafa kalmadı pardonn:1ninca:
evet yaa bi tek bizzzzSensecim detoksu bi tek biz yapıyoz sanırsam olumunekankayizsmile
Zaten 14 de kalktım, şu ana dek sadece 1 yeşil çay içtim. Birazdan 1 adet domates yemeyi düşünüyom. Sıcakta zaten insanın canı bişi istemiyo ki :sinifsinif:
sagol ya cok cana yakinsiniz ,kiloluyum diye cvp belki yazilmaz saniyordum yerimseniben,lesliyi daha önce 5 mil kadar denemisdm 1-2 aydir birakdim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?