50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya 7keto diye birşey varmış yağ yakarken spor fln 3 kat fazla yağ yakıyormuş...hiç bir bilginiz varmı

var canım ama 7 keto falan hikaye kanıp hap falan almayın...bol su aldıktan sonra sebze ağırlıklı beslendikten sonra 7 keto fln vız gelür...
ben de diyetisyenime sormuştum...boşver onu demişti

Menümü yazayım...
Sabah:2 dlm ekmek
1 domates
1 yumurta
1 kk penir
öğlen:1.5 lahmacun
salata
ara 2 fincan yeşil çay
akşam bol bol sebze

nilüfert hiç menümü yorumlamamışın ya aşkolsun
bu arada akşam nesfit yemedim,akşam saat beş gibi azcık menemen,bi parça tavuk, bi iki dilimde karpuz yedim.bide misafirlikteydiö,çok ısrar ettiler,dietteim dedim kızdılar bana hatta,ekmek kadayıfı çıkardılar, kaymaklı hemideeeeee
ama ben ne yaptım koskoca kaymaklı ekmekkadayıfından sadece bir kibrit kutusu büyüklüğünde yedim,gizlice dolaba kaldırdım gerisni,hehehehehe

banada yorum yapmamış ...ama yazık çok yorgun kızcağız gözden kaçırmıştır....misafirlikte diyetteyim deyince daha yoğun ısrar ediyorlar o yuzden cnm istemiyo bugun halsizim vs deseydin ben bu sıralar midemi ve barsaklarımı one suruyorum boylece ısrardan kurtuluyorum..

keh keh...ben lahmacun da yiyorum kebap ta yiyorum ulkercim söylemesi ayıp korumadayım ben verme işini bitirdim =)

ama tabi yine de dikkat ediyorum :)

ay evet ya nie aklıma gelmedi ki tüh bak

keh keh...ben lahmacun da yiyorum kebap ta yiyorum ulkercim söylemesi ayıp korumadayım ben verme işini bitirdim =)

ama tabi yine de dikkat ediyorum :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzelllllllll inşallah darısı başımıza istediğimiz kiloya düşelimde kilo kontrolü yapalım...kaçtın kaç oldun cadıcım

bugunku menum..malum pazar oldugu icin esimle takıldık ona ne hazırladıysam azar tattım.kocum beni affet

sabah: bol salatalık, azcık yagda yumurta, catal ucuyla recel, peynir vs softada olanlardan catal ucuyla ..

ara 1 elma

oglen 1 çöp şiş tavuk fırında , az porsiyon bezelye, salata

ara : 2 kuru kayısı 3 badem

aksam: 3 yagda kızarmıs kofte az cok az 5tane filan patates kızartması, 2 kasık pirinc pilavı, salata ( napıyım ya adamcagız kofte oatates istedi aksam menusunde)

ara: çin cayı

yapıllanlar: sabah 6bucukta form cayı ardından 100 zıplama
oglen form cayı
aksam yemeginden sonra 100 zıplama yani hayali ip atlama ipsiz ip atlama :)
yuruyerek alısverise cıkma

mutfagı kapamıs durumdayım kocum ne ceza verirsen boynum kıldan ince

ara: çin çayı :)

selam kızlar
bende diyete başlayanlardanım.2.günüm bugun.
160 boy ve 55 kiloyum.48-49 kilodan birden 55 oldum.nasıl oldu bende anlamadım.
2 gundur yeşil çay içiyorum yemeklerden sonra ve 1,5 liste su.
bugun sabah 1 kase nestle nesfit yedim. ara olarak yeşilçay
öğlen domates salatası ekşili bi kaç zeytin.
akşamda çorba içtim ve ardından yeşilçay
umarım işe yarar. eylülde nişanım var en az 50 olmam lazım.

SELAM CANLARIMMM

1- yeni gelen canlar hosgelmisler

2- sanirim 4 degisik menu gordum gozume katilanlar ustune alinmasi gerekenler alinsin

a) tursuyu cikaralim lutfen:))

b) kur ne acaba?

c) kurabiye derken:)

d)kibrik kutusu buyuklugunde ekmek kadayifi= 50 mekik operim al yanaktan:))

e)sabah aksam musli yiyen arkadasimiz canimiz cigerimiz sen nesfit diyeti neyim yapmiyorsun degil mi valla gecenlerde bi arkadas bizi dinlemeyip yapti sonra geldi tekrar aramiza dedi ki hepsini geri aldim kilolarin ben ettim siz etmeyin nolur araniza alin dedi almadik disladik hehehhe:))

bi daha e)yasemncigim ne yaptin anlat cabik spor adina :))

hoşgeldin çiçeği burnunda gelin adayı yerimseniben...eğer çabuk almışsan çabuk verirsin şimdi koşuşturma fln verirsin... çok az yemişsin...protein alsaydın brde hep burdaki kızlar spor yapıyo dahada fit oluyorlar (hoş ben iki haftadır buraya takılıyorum 2 haftadırda barsaklarımdan çektiğim için drlardayım ben yapamıyorum)benneyaptımki

-tatlicadiarzu- canım yeni yemek yedim spor neyin olmaz şimdi hem gün aşırı yapıyorum sporumu
hıhh işte şişmesin diyom bennnnaklinialirimsmile

:mymeka: konusmaaaaaaaa :mymeka: :tomato: :tomato:

melahattcigimmmmmmmmmmmmmmmmmm cok tahilli ekmek ne demek canim nasi bi sey kepek ekmek gibi mi o 5 zeytinde 3e dusmedi gitti haaaaaaaaaaa :mymeka: onun disinda menun guzel afferinnn alkisalkisalkis
aksam bi seyler daha yap canim benim icin
50 ayaklar yerde mekik
50 ayaklar 90derece mekik

bekliyorummmm bakkkk yap kesin haaaa soracam :)Şeniz

bende yapamıyorum spor.zaten bütün gün dairede oturupz pc başında
zaten hep bu kilolarda bu yüzden oldu.
nişanlı adayıda bu durumdan pek memnun diil
onun ısrarlarınla kilo vermeye çalışıorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…