YASEMNICIGMMMM kalk durma burda bi seyler yap hadiii ben de yapiuyorummm:))
leslie dedi ki hadi 1 mil gitti dayan yesa ben 2inci milime gidiyorummm gorusuruzz:)
YASEMNICIGMMMM kalk durma burda bi seyler yap hadiii ben de yapiuyorummm:))
leslie dedi ki hadi 1 mil gitti dayan yesa ben 2inci milime gidiyorummm gorusuruzz:)
kızlar ıyı geceler ben bugun yedıklerımı yazayım sadece cunku bısey yapmadım sabah elektrık yoktu aksam mısafır geldı ınsaallah yarın yaparım
sabah
yagsız omlet
2 peynir
3 zeytin
sekersiz acık cay
1 dilim kepek ekmek
ara
elma
5 adet klasik eti biskuvi
öğle
fasulye yemegı
salata
yogurt
ara
karpuz
aksam
1 dılım ekmek
yaprak sarması kac adt saymadım
yogurt
ayyy ne cok yemısım yaa yarın detoks yapacagım hatta gaza gelır ve dayanırsam 2 gun yapayımda bugunu telafi edyim. tum gun evdeydım elektrık yoktu olacagı buydu degılmı ayy cok sınırlendım bır yesıl cay ıceyım. bana az gelıodu ama yazınca cogalıyrmus
:mymeka: konusmaaaaaaaa :mymeka: :tomato: :tomato:
melahattcigimmmmmmmmmmmmmmmmmm cok tahilli ekmek ne demek canim nasi bi sey kepek ekmek gibi mi o 5 zeytinde 3e dusmedi gitti haaaaaaaaaaa :mymeka: onun disinda menun guzel afferinnn alkisalkisalkis
aksam bi seyler daha yap canim benim icin
50 ayaklar yerde mekik
50 ayaklar 90derece mekik
bekliyorummmm bakkkk yap kesin haaaa soracam :)Şeniz
neresi çok canım yaa miss gibi işteeealkisalkisalkis
ustune yapisir insallah o yediklerin yag olur lop lop gezersin insallah ohhhhhhhhhhhhhhh canima degsin ole yatilir mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hehe 2 bitti 3e gidiyorum:)))
SELAM CANLARIMMM
1- yeni gelen canlar hosgelmisler
2- sanirim 4 degisik menu gordum gozume katilanlar ustune alinmasi gerekenler alinsin
a) tursuyu cikaralim lutfen:))
b) kur ne acaba?
c) kurabiye derken:)
d)kibrik kutusu buyuklugunde ekmek kadayifi= 50 mekik operim al yanaktan:))
e)sabah aksam musli yiyen arkadasimiz canimiz cigerimiz sen nesfit diyeti neyim yapmiyorsun degil mi valla gecenlerde bi arkadas bizi dinlemeyip yapti sonra geldi tekrar aramiza dedi ki hepsini geri aldim kilolarin ben ettim siz etmeyin nolur araniza alin dedi almadik disladik hehehhe:))
bi daha e)yasemncigim ne yaptin anlat cabik spor adina :))
kızlarr tatlılarr.
aşkolsun yorum yazmamışsınız demişsiniz. walla sabah yazmıştım bi bitkinlik var diyee.heryerde yağmur yağıyomuş.bugün burası aksine çok sıcaktı.
menülerinizin alıntışarını yaptım walla eşim rahat vermiyo. bilgisayarda proje işleri var.
ben koçum diyorum.delirdin başıma ne koçluğu diyor sabah erkenden kalkıp hepinizi ezecem o yediğiniz lahmacunlarla kurabiyelerle.
h içi daha çok ilgilencem göreceksiniz siz o zaman onu bunu yemeği
öpüyorummmm
vışşşşşşşş bu ne şiddet koçummmm sempatiksalakcinnikızlarr tatlılarr.
aşkolsun yorum yazmamışsınız demişsiniz. walla sabah yazmıştım bi bitkinlik var diyee.heryerde yağmur yağıyomuş.bugün burası aksine çok sıcaktı.
menülerinizin alıntışarını yaptım walla eşim rahat vermiyo. bilgisayarda proje işleri var.
ben koçum diyorum.delirdin başıma ne koçluğu diyor sabah erkenden kalkıp hepinizi ezecem o yediğiniz lahmacunlarla kurabiyelerle.
h içi daha çok ilgilencem göreceksiniz siz o zaman onu bunu yemeği
öpüyorummmm
bu arada kızlar bu slim in 6 sakatlar mı ya bacaklarım nası ağrıo size anlatamam,ağrıya ağrıya yaptım geçmek bilmio ağrılar 5 gün oldu yaaaa,hep kolumdan destek alıom otururken kalkaeken,slimci arkadaşlar lütfen bu mesaja cvp verin,sizde durumlar ne alemdeeeee?
vışşşşşşşş bu ne şiddet koçummmm sempatiksalakcinni
ağrıyo tatlım hem de fenaaaa
ama diz kapağğının üzerine binmicek ağırlık ona göre yapıyon di mi??
bi de bir şey sorcam kiol çiizelgenizdeki kilol değişiminizi haftalık mı değiştiriyorsunuz,yoksa zayıfladdıkça günlük de değiştiriyor musunuz?
evt canım doğru yapıyosun muhtemelen ama esneme yapmıyosun bu kadar ağrın o yüzdendiz kapağıma ağırlık versem dizim ağrırdı demi? nası yaptığımı tam bilmiom gerçi.sadece ağrıyan yerlerüst bacak kalça hemde felaket,birisi içten yay gibi gerio sanki oralarıı,sen kaçtır yapıon slimi?
ayakta bebek sallamak kac kalori yaktırıo acaba:)) kızım cingoz oldu da bu saatte
SELAM CANLARIMMM
1- yeni gelen canlar hosgelmisler
2- sanirim 4 degisik menu gordum gozume katilanlar ustune alinmasi gerekenler alinsin
a) tursuyu cikaralim lutfen:))
b) kur ne acaba?
c) kurabiye derken:)
d)kibrik kutusu buyuklugunde ekmek kadayifi= 50 mekik operim al yanaktan:))
e)sabah aksam musli yiyen arkadasimiz canimiz cigerimiz sen nesfit diyeti neyim yapmiyorsun degil mi valla gecenlerde bi arkadas bizi dinlemeyip yapti sonra geldi tekrar aramiza dedi ki hepsini geri aldim kilolarin ben ettim siz etmeyin nolur araniza alin dedi almadik disladik hehehhe:))
bi daha e)yasemncigim ne yaptin anlat cabik spor adina :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?