50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YASEMNICIGMMMM kalk durma burda bi seyler yap hadiii ben de yapiuyorummm:))

leslie dedi ki hadi 1 mil gitti dayan yesa ben 2inci milime gidiyorummm gorusuruzz:)

hayatım öyle bir yedimki patlıycam o derece sklamıyorum :1ninca:
bu halle ne spor yapılır nede başka bişeyy :bbo:
sana kolay gelsin canım sabah ilk işim hatta kahvaltıdan önce yerimseniben daha sonrada

normal sporumu bilmem bugünü azıcık toplarmı:çok üzgünüm:

sanada kolay gelsin opuyorumnanaktan

YASEMNICIGMMMM kalk durma burda bi seyler yap hadiii ben de yapiuyorummm:))

leslie dedi ki hadi 1 mil gitti dayan yesa ben 2inci milime gidiyorummm gorusuruzz:)

neresi çok canım yaa miss gibi işteeealkisalkisalkis

ustune yapisir insallah o yediklerin yag olur lop lop gezersin insallah ohhhhhhhhhhhhhhh canima degsin ole yatilir mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hehe 2 bitti 3e gidiyorum:)))

anaaam ben hemen mekik çekip,yatayım bariii.bi de doğru söylüyorsun sabah 3 zeytin yedim .daha önce de söylmiştiniz sonra dayanamadım 2 tane daha yedim.

iyi geceler kızlar.

neresi çok canım yaa miss gibi işteeealkisalkisalkis

yok canım yaa mıdem kuculmustu az yıyrdum bugun cok geldı rahatsız oldum ama moral verdıgın ıcın saol

ustune yapisir insallah o yediklerin yag olur lop lop gezersin insallah ohhhhhhhhhhhhhhh canima degsin ole yatilir mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hehe 2 bitti 3e gidiyorum:)))

kız yesa ole deme kız duan tutar falan aaaaa. bu topıkde en son yapılacak dua bu

kızlarr tatlılarr.
aşkolsun yorum yazmamışsınız demişsiniz. walla sabah yazmıştım bi bitkinlik var diyee.heryerde yağmur yağıyomuş.bugün burası aksine çok sıcaktı.
menülerinizin alıntışarını yaptım walla eşim rahat vermiyo. bilgisayarda proje işleri var.
ben koçum diyorum.delirdin başıma ne koçluğu diyor sabah erkenden kalkıp hepinizi ezecem o yediğiniz lahmacunlarla kurabiyelerle.
h içi daha çok ilgilencem göreceksiniz siz o zaman onu bunu yemeği
öpüyorummmm

bi de bir şey sorcam kiol çiizelgenizdeki kilol değişiminizi haftalık mı değiştiriyorsunuz,yoksa zayıfladdıkça günlük de değiştiriyor musunuz?

tamam üzerime alınıyorum ama aferini hakkettim slim in 6 yaptım 5, günümü tamamladımkaydirigubbakcemile2
şu müsli olayını anlatsana yesa ya,çok merak ettim,ben başladım müsliye ama bak şimdi dumur oldum

ok canım benim ,hafta içi canımıza oku yaaaaaa
ya 2 haftadır kilom sabit 2 cumadır,3, cumada sabit olursa kafayı yerim artık.
senin koçluğunda zincirleri kırayım nilüfert bu cuma en azından 1 kilo eksik çıkayımmmmkaydirigubbakcemile2

bu arada kızlar bu slim in 6 sakatlar mı ya bacaklarım nası ağrıo size anlatamam,ağrıya ağrıya yaptım geçmek bilmio ağrılar 5 gün oldu yaaaa,hep kolumdan destek alıom otururken kalkaeken,slimci arkadaşlar lütfen bu mesaja cvp verin,sizde durumlar ne alemdeeeee?

vışşşşşşşş bu ne şiddet koçummmm sempatiksalakcinni

ağrıyo tatlım hem de fenaaaa
ama diz kapağğının üzerine binmicek ağırlık ona göre yapıyon di mi??

vışşşşşşşş bu ne şiddet koçummmm sempatiksalakcinni

ağrıyo tatlım hem de fenaaaa
ama diz kapağğının üzerine binmicek ağırlık ona göre yapıyon di mi??

diz kapağıma ağırlık versem dizim ağrırdı demi? nası yaptığımı tam bilmiom gerçi.sadece ağrıyan yerlerüst bacak kalça hemde felaket,birisi içten yay gibi gerio sanki oralarıı,sen kaçtır yapıon slimi?

evt canım doğru yapıyosun muhtemelen ama esneme yapmıyosun bu kadar ağrın o yüzden
üzerine callan yapmanı tavsiye ederimmm
ayakta bebek sallamak kac kalori yaktırıo acaba:)) kızım cingoz oldu da bu saatte

kesin çok kalori

almased diye bir toz sütle iciliyor yemek niyetine bol vitaminli bitkisler bir karisim eczaneden almisdim hem tok tuyuor hem zayiflatiyormus

CANLARIMMMMMM ne yaptim bilin SLIM IN 6 START IT UP hem deeee leslie ile 5 milin ilk 3 milini yaptiktan sonra amma abartmissiniz haa ben de dedim yandik sadece karnim acidi biraz simdi de biraz bacaklarim aciyor ama olee abartmayin aslaniz biz slim kimmis hehhehe:))

YAPTIKLARIM:))

1- sabah callan yapmistim karin ve de bacak

2-LESLIE 5 milin ilk 3 mili

3- SLIM IN 6 start it up

yupppiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…