almased diye bir toz sütle iciliyor yemek niyetine bol vitaminli bitkisler bir karisim eczaneden almisdim hem tok tuyuor hem zayiflatiyormus
CANLARIMMMMMM ne yaptim bilin SLIM IN 6 START IT UP hem deeee leslie ile 5 milin ilk 3 milini yaptiktan sonra amma abartmissiniz haa ben de dedim yandik sadece karnim acidi biraz simdi de biraz bacaklarim aciyor ama olee abartmayin aslaniz biz slim kimmis hehhehe:))
YAPTIKLARIM:))
1- sabah callan yapmistim karin ve de bacak
2-LESLIE 5 milin ilk 3 mili
3- SLIM IN 6 start it up
yupppiiiiiiiiii
kız yesa ole deme kız duan tutar falan aaaaa. bu topıkde en son yapılacak dua bu
mekikleri çektim ama canım çıktı yesaaa.50şer tanecik ne ki dedim.nefes nefese kaldım akannehir
tamam üzerime alınıyorum ama aferini hakkettim slim in 6 yaptım 5, günümü tamamladımkaydirigubbakcemile2
şu müsli olayını anlatsana yesa ya,çok merak ettim,ben başladım müsliye ama bak şimdi dumur oldum
bu arada kızlar bu slim in 6 sakatlar mı ya bacaklarım nası ağrıo size anlatamam,ağrıya ağrıya yaptım geçmek bilmio ağrılar 5 gün oldu yaaaa,hep kolumdan destek alıom otururken kalkaeken,slimci arkadaşlar lütfen bu mesaja cvp verin,sizde durumlar ne alemdeeeee?
almased diye bir toz sütle iciliyor yemek niyetine bol vitaminli bitkisler bir karisim eczaneden almisdim hem tok tuyuor hem zayiflatiyormus
ay canım yaa içeriğini bilemem ama mis gibi yemek yemek varken neden kullanıyosun ki onu tatlım yaa??
@ALMASED ARKADASIM canimmm internette yorumlarina baktim icerik olarak iyi gorunuyor ama ne yazilmis biliyormusun bi cok saglik hekimi tarafindan ya da diyetisyen diyelim guvenilir bir yol olarak bulunmamis ve de tavsiye edilmemis valla sensecim de guzel demis bi de icindeki maddelerin hepsi bilinmiyor ama su 3u var demis ozelden gondereyim canim istersen yaziyi
artik psikolojim bozuldu canim cok takintiliyim 57 kiloydum hep simdi 68 olunca hayattan bikmis bir duruma geldim yaz geldi herkes civil civil renkler giyerken ben kilom belli olmasin diye siyah giyiyorum yada hic disari cikmayi istemiyorum ,nekadar cabalasamda gitmiyor kilolar yani cok yavas asiri yavas gidiyor ,herkes diyor senin yedigini ben yeseme ayda 10 kilo veririm diyor ama ben 10 degil 5 versem yine iyi ayda bunu diyende manken gibiler tabi.yaz bitmeden istedigim kiloyaya gelrim insallah diye bu toza basladim ,millet ne derse onun pesine gider oldum,yok sirkeli su ,ttarcinli süt,sarimsak cayi ,lahana suyu of of :çok üzgünüm:senağlama
kızlaaaar hadi ben yatıyorum. sabah hafif çıkalım tartıda nutfeeeeen yaaa,nooolur yaaaa...
öptüm hepinisi!! yesanın yanaklarını mıncırdum extradan.....
canim 10 kilo vermissin zaten bundan sonrasini mi veremeyeceksin ama anladigim kadariyla sen verip o kiloda kalmak istiyorsun degil mi yani mantikli olan bu peki toz neyim seni istedigin kiloya getirse ama sonra birakinca tekrar kilo alsan Allah korusun istemezsin degil mi bak biz burda cok konustuk oyle bi yiyecek icecek listesi yapalim ki hayat boyu boyle gecirebilirim yani karpuz diyeti yaparim ben 5 gun veririm 3 kilo eee bi omur boyu karpuz diyeti yapamam ki biraktigim anda alirim
canim en azindan lahana suyunun icindekini biliyorsun heheh :) ama bu dediginin icindeki bilen yok valla moral cok onemli cok simdi diyeceksin ki senin tuzun kuru tabii 50 kilosun ben de 50 kilo olsam konusurum bol keseden ama ben de 61 kilo halimi biliyorum canim anliyorum yani seni 1.57 boyla bi de bilmiyorum senin boyun kac ama olur olur hiiiiiic kafana takma olumunekankayizsmile
EXtrani yirimmmm ben de optum canim benim muahhh
s
p
a
t
z
bas harflerine baksana heheh :))
artik psikolojim bozuldu canim cok takintiliyim 57 kiloydum hep simdi 68 olunca hayattan bikmis bir duruma geldim yaz geldi herkes civil civil renkler giyerken ben kilom belli olmasin diye siyah giyiyorum yada hic disari cikmayi istemiyorum ,nekadar cabalasamda gitmiyor kilolar yani cok yavas asiri yavas gidiyor ,herkes diyor senin yedigini ben yeseme ayda 10 kilo veririm diyor ama ben 10 degil 5 versem yine iyi ayda bunu diyende manken gibiler tabi.yaz bitmeden istedigim kiloyaya gelrim insallah diye bu toza basladim ,millet ne derse onun pesine gider oldum,yok sirkeli su ,ttarcinli süt,sarimsak cayi ,lahana suyu of of :çok üzgünüm:senağlama
canım az yediğinden veremiyosun kalıbımı basarım bi de spor yapmıyosundur yeterinceee
ben bu kadar kilo verdiysem dünyadaki herkes verir emin oll
şartlama kendini ööle
:kedi: sporu haftada 1 saat anca malesef ama 2 gündür düzenli yapmaya basladim...Çok üzgünüm çoook yapicamda
bu kilo meselesi beni öldürücek, öyle görünüyo :) geçen yıl 58 kiloydum, yaz tatilinde 15 kilo birden verdim ama nerdeyse hiç bişey yemeyerek ve sürekli yüzerek. sonra havuz kapandı, okul başladı falan derken 15 kilonun tamamını geri aldım, bi de zaten herkes baskı yapıyodu "ne bu hal, noldu sana, kilo al" diye. ben de 50ye kadar alayım dedim ama 50den sonra da devamı geldi, kendime hakim olamadım :) 57 kiloyum, başladığım yere döndüm yani. ve sürekli kilo alıp vermekten bu yaşta kolesterol hastası oldum, 228miş kolesterolüm. karaciğer yağlanması vs. varmış. şimdi tekrar diyete başlamak istiyorum ama bi türlü beceremiyorum, 2 gün dayandım yaklaşık 2 kilo verdim, ama sonraki 2 gün yine acayip yedim ve tartılmaya korkuyorum. biri beni gaza getirsin lütfen ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?