50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanın ben slim bi de callan yaptım üzerine de bacakları gerdim badimi sıkıyodum en son terden

bittimmmmmmmmmm kafamçokkarıştı

kimyon çayı içiyorum acayip ağır yaaa
kalorisi yoktur di mi bunun yaaa

kız yesa ole deme kız duan tutar falan aaaaa. bu topıkde en son yapılacak dua bu

birakkkkhhhh haketti o sabahtan beri bas bas bagirdim spor diye hem spor yapmamis hem de ustune ustluk ne bulduysa yemis tamam simdi yap dedim yine yok yasemincigime gelsin benden klava:klava: waterim spiderim sana bu gelsin :asigim:

mekikleri çektim ama canım çıktı yesaaa.50şer tanecik ne ki dedim.nefes nefese kaldım akannehir

afferin melahattcim zeytin olayi da artik son tamma mi kuzum laelaelaelaelae 3u gectigi anda 300 mekik ceza sana hehe canim 25 -25 iki set halinde yapabilirsin pardon 25-25-25-25 4 set halinde yapabilisin demek istedim 100 tane demistim demi heh sempatiksalakcinni

afferin kuzum benim de bugun 1inci gunum boshayallersmile

canimmmmmmmm valla billa bak saka yapmiyorum en ciddi halimi takindim hatta keske geriye donup mesajini bulma ihtimalim olsa biz taaa en basinda dedik ki yapma o dedi ki 2 tane arkadasim yapti en yakin onlar almadilar ben de almam yapacam ama sonra dondu ki aldim ben diye valla billa bak bilmiyorumkismile

abartma zukesddinn bacim şakkıdı saka bi yana da benim de bacaklarim azicik aciyor hhee:)) olsun olsun aci iyidir sevverim hehe:)

almased diye bir toz sütle iciliyor yemek niyetine bol vitaminli bitkisler bir karisim eczaneden almisdim hem tok tuyuor hem zayiflatiyormus

himmmm bakiyim bi internetten ne diyorlarmis yorumlarina neyim :1ninca:

@senseeeeeeeeeeee ben de bu kadar su gibi olali bayaa bi oldu heralde:)) ayy daha sacimi kurutmadim ben yahuu

@babymomcugum saolasin sekerim :)

ay canım yaa içeriğini bilemem ama mis gibi yemek yemek varken neden kullanıyosun ki onu tatlım yaa??

artik psikolojim bozuldu canim cok takintiliyim 57 kiloydum hep simdi 68 olunca hayattan bikmis bir duruma geldim yaz geldi herkes civil civil renkler giyerken ben kilom belli olmasin diye siyah giyiyorum yada hic disari cikmayi istemiyorum ,nekadar cabalasamda gitmiyor kilolar yani cok yavas asiri yavas gidiyor ,herkes diyor senin yedigini ben yeseme ayda 10 kilo veririm diyor ama ben 10 degil 5 versem yine iyi ayda bunu diyende manken gibiler tabi.yaz bitmeden istedigim kiloyaya gelrim insallah diye bu toza basladim ,millet ne derse onun pesine gider oldum,yok sirkeli su ,ttarcinli süt,sarimsak cayi ,lahana suyu of of :çok üzgünüm:senağlama

kızlaaaar hadi ben yatıyorum. sabah hafif çıkalım tartıda nutfeeeeen yaaa,nooolur yaaaa...

öptüm hepinisi!! yesanın yanaklarını mıncırdum extradan.....

@ALMASED ARKADASIM canimmm internette yorumlarina baktim icerik olarak iyi gorunuyor ama ne yazilmis biliyormusun bi cok saglik hekimi tarafindan ya da diyetisyen diyelim guvenilir bir yol olarak bulunmamis ve de tavsiye edilmemis valla sensecim de guzel demis bi de icindeki maddelerin hepsi bilinmiyor ama su 3u var demis ozelden gondereyim canim istersen yaziyi

Yolla bi bakim canim .

canim 10 kilo vermissin zaten bundan sonrasini mi veremeyeceksin ama anladigim kadariyla sen verip o kiloda kalmak istiyorsun degil mi yani mantikli olan bu peki toz neyim seni istedigin kiloya getirse ama sonra birakinca tekrar kilo alsan Allah korusun istemezsin degil mi bak biz burda cok konustuk oyle bi yiyecek icecek listesi yapalim ki hayat boyu boyle gecirebilirim yani karpuz diyeti yaparim ben 5 gun veririm 3 kilo eee bi omur boyu karpuz diyeti yapamam ki biraktigim anda alirim
canim en azindan lahana suyunun icindekini biliyorsun heheh :) ama bu dediginin icindeki bilen yok valla moral cok onemli cok simdi diyeceksin ki senin tuzun kuru tabii 50 kilosun ben de 50 kilo olsam konusurum bol keseden ama ben de 61 kilo halimi biliyorum canim anliyorum yani seni 1.57 boyla bi de bilmiyorum senin boyun kac ama olur olur hiiiiiic kafana takma olumunekankayizsmile

kızlaaaar hadi ben yatıyorum. sabah hafif çıkalım tartıda nutfeeeeen yaaa,nooolur yaaaa...

öptüm hepinisi!! yesanın yanaklarını mıncırdum extradan.....

EXtrani yirimmmm ben de optum canim benim muahhh
s
p
a
t
z

bas harflerine baksana heheh :))

sagol canim cok haklisin aslinda ,benim boyum 164 cm moralimi yerine getirmeliyim diyette moralde cok önemli yarin pazartesi spora daha agirlik vermeye calisicma insallah sagol :1hug:

bu kilo meselesi beni öldürücek, öyle görünüyo :) geçen yıl 58 kiloydum, yaz tatilinde 15 kilo birden verdim ama nerdeyse hiç bişey yemeyerek ve sürekli yüzerek. sonra havuz kapandı, okul başladı falan derken 15 kilonun tamamını geri aldım, bi de zaten herkes baskı yapıyodu "ne bu hal, noldu sana, kilo al" diye. ben de 50ye kadar alayım dedim ama 50den sonra da devamı geldi, kendime hakim olamadım :) 57 kiloyum, başladığım yere döndüm yani. ve sürekli kilo alıp vermekten bu yaşta kolesterol hastası oldum, 228miş kolesterolüm. karaciğer yağlanması vs. varmış. şimdi tekrar diyete başlamak istiyorum ama bi türlü beceremiyorum, 2 gün dayandım yaklaşık 2 kilo verdim, ama sonraki 2 gün yine acayip yedim ve tartılmaya korkuyorum. biri beni gaza getirsin lütfen ya!

canım az yediğinden veremiyosun kalıbımı basarım bi de spor yapmıyosundur yeterinceee

ben bu kadar kilo verdiysem dünyadaki herkes verir emin oll

şartlama kendini ööle

ah be canımcımmmmm bi insan kendine bunu yapar mı???

canım bak zaten "dayanmak" olmamalı yaptığın diyette
diyette değil aslında sağlıklı besleniyoruz biz burdaaa
sen şimdi en başta 3 ana 3 ara öğün beslen tatlıdan abur cuburdan uzak dur 2-3 lt suyunu iç biraz sana uygun egzersiz yap bi de buraya hergün ne yediysen harfi harfine yaz
burdan da uzaklaşma hergün mutlaka gir
haftanın koçu nilüfert bu hafta o senin menülerini yorumlar ne yanlış ne doğru ne yapman lazım söyler sana uygun olarak tabiii

anlaştık mı??

moral bozmak yok
hiçbişy yememek asla yok
unutma ; vücuda istediğini vermezsen o da sana istediğini vermez

iyiyizzz kuzum sen nasilsin sadece yorgunuz biraz:)) ben yaptiklarimi yazmistim ama olsun belki sen gormemissindir bi daha yazayim hehhe:)) leslie ile 5 milin 3 milini yurudukten sonra slim in 6 start it up yaptim gunduz de callan karin ve bacak yaptim:)) simdi yatayim ben artik :))) muahhhh goruusruuzz operim herkesleri al yanaktan :) YASEMNCIGIM haric:))

aaaaaaaaaaaaaaaaaa TRUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF nerde gitti demi gitti de bana soylemediniz hehe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…