50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hep sabahları tartılıyorum zaten aç olarak dün gece yatmadan tartılasım geldi ödüm koptu vallaha bidaha asla gece tartılmam.dün başladım ya tekara diyete inşallah kırıcam şu 60 ı.sabah normal bi kahvaltı yaptım bolbol su içtim şimdi ne yesm diye düşünüyorum nesfit olurmu acaba 0 yağlı sütle öğle yemeği olarak geçermi sizce

ögle yemegimi yedim arkadaslar,az ispanak haslanmis icine 2 kasik yogurt koydum ,2 adet kati yumurta hasladim onu,1 domates 1 kepek ekmegi

resimlerine baktım:) konuştuğu kişileri insan gözünde canlandırıyo ister istemez, güzel hatunsun maşallah fiziğine de beğendim ama yorum yapamadım msj sayım yetmiyomuş:)

ay ama gerçekten çok ince yaa maşallahkaydirigubbakcemile5 sanki 64 değilmiş de 58miş gibi filan.

benim 68 filan galiba.göbeğim koskocaman zaten. pfff zayıflasam da beğenmiyorum hala hiç vücudumu:sinifsinif:
yaa spatz yaa ben de öyle . hadi zayıfladım .ıyafertlerin içinde iyi görünüyo ama öff diğer türlü hiç hoş değilll
kızlar bişii sorcam ya dün yatmadan tartıldım 61.2 dim gözlerim pörtlediakannehir
sonra sabah gene tartıldım hemen 60.1 dim bu mümkünmü yani nedir bu anlamdım
mümkündür.
ögle yemegimi yedim arkadaslar,az ispanak haslanmis icine 2 kasik yogurt koydum ,2 adet kati yumurta hasladim onu,1 domates 1 kepek ekmegi

canım yumurtadan 2 tane ne demek 1 tane ye şunu hatta öğlen oldu artık yeme . sabah ye

evi balkonları sildim supurdum eceyı uyuttum ayagımda suan anca nefes aldım ya.. daha kalkıp camasır asıp yemek yapıp dus alıp suslenmem gerek.. 4 saatim var :) yag yakmaya devam ediomuyumdur acepki? spordan sonra yaptım herseyi daha dusumu almadım dusumu alınca hayat bitio benim için baska hayat baslıo

ay yemekler çok yağlıydı çorba bile yanık yağ kokuyodu resmen az bişey içebildim, pilavdan 1 kaşık almış bulundum, körili tavuktan tabağın en üstünde duran 3 minik tavuk parçası bir dilim karpuzyedim akşama kadar artık beyaz leblebi atarım ağzıma, bu sıcaklarda yenmiyo yağlı şeyler toplu yemeklerde malum yağın içinde pişiyo evden de habire yemek taşınmıyo,

ayy nereye gidiyorsun. gezmeyemi. benimde canım sslenip püslenip bi yerlere gitmek istedii
öğlen için nesfit yedim kızlar

canım önceki menülerini tam hatırlamıyorum ama geçende hatta yesayla söylemiştik. bu zatturu zuutturu şeyleri bırakın diye.
git yemeğini yesene tatlım güzel güzel

nilufertt madem burdasin kocum,

dayanamicam ben yine yazicam menumu yaa

06.30
1 bardak limonlu su

08.30
yarim dilim kepek ekmegi
yarim domates,
ceyrek salatalik
1 kk beyaz peynir
bir tutam maydonoz

ara
yarim domates, cyrek salatalik, yarim d. kepek ekmegi

ogle
mantar corbasi
fasulye yemegi
light yogurt
yarim dilim tuzsuz ekmek

ara
1 avuc kiraz ile, 2 dilim kavunum var, onlari yicem 3 bucukdaa

ayyy şunları okurken benim miğdem bulandıııı

Son düzenleme:

süper canımm daha ne olsun. ama şu yeşil çayınıda al artık.
benimde bitmişti dün alabildim. ohhh içtim güzel güzel.
ya sen odanda yalnızmı çalışıyorsun. çalışırken o ara yemeklerini yiyebiliyormusun.
benim karşımda uyuzun biri oturuyor.erkek.
walla yulaf ezmesi getiriyorum aralarda yemek için rahat rahat yiyemiyorum.
hayır çocuk dicek bak bişeyler yiyorda ikram bile etmiyor diyodur.
hayır hayvana yem verir gibi o yulaf ezmesini nasıl ikram edeyim ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…