koydum ben foto ki...ohaoldumsmile
Nerede tatlım? Bende baksam da moral depolasam :kedi:
sensecim yeni gordum fotolarini.
cok cok zyaiflamissin cnm.. cok guzel olmussunnn. masallahhh
arkadaş olalım önce bi :) başka türlü gözükmezzz şakkıdı
Maşallah canımmmmm! :)
ailemizin vucut yapisi.
annem ablamda ayni.
beller ince kalcalar genis)
kum saati gibi.
ama boylesi de makbuldur diy mi???
ben senin fizigini begeniyorum cnm yaa, niye oyle diyosun.
bence bi olc, bence incelmistir kilo verdikten sonra
aslinda cok kilo veren arkadaslar (sen, truf.. ) son hallerinizin fotolarini da koysaniz,
bi gorurdukk ;-)
kabul ettim cnmm
mumkun cnm,
herzaman sabah ac karna tartilmaya calis.
1 kg kadar farkeder gun icinde
yaa spatz yaa ben de öyle . hadi zayıfladım .ıyafertlerin içinde iyi görünüyo ama öff diğer türlü hiç hoş değilllay ama gerçekten çok ince yaa maşallahkaydirigubbakcemile5 sanki 64 değilmiş de 58miş gibi filan.
benim 68 filan galiba.göbeğim koskocaman zaten. pfff zayıflasam da beğenmiyorum hala hiç vücudumu:sinifsinif:
mümkündür.kızlar bişii sorcam ya dün yatmadan tartıldım 61.2 dim gözlerim pörtlediakannehir
sonra sabah gene tartıldım hemen 60.1 dim bu mümkünmü yani nedir bu anlamdım
ögle yemegimi yedim arkadaslar,az ispanak haslanmis icine 2 kasik yogurt koydum ,2 adet kati yumurta hasladim onu,1 domates 1 kepek ekmegi
resimlerine baktım:) konuştuğu kişileri insan gözünde canlandırıyo ister istemez, güzel hatunsun maşallah fiziğine de beğendim ama yorum yapamadım msj sayım yetmiyomuş:)
guzel hatunum demek)))))))))
tesekkur ederim canim... senin var mi foton?
ayy nereye gidiyorsun. gezmeyemi. benimde canım sslenip püslenip bi yerlere gitmek istediievi balkonları sildim supurdum eceyı uyuttum ayagımda suan anca nefes aldım ya.. daha kalkıp camasır asıp yemek yapıp dus alıp suslenmem gerek.. 4 saatim var :) yag yakmaya devam ediomuyumdur acepki? spordan sonra yaptım herseyi daha dusumu almadım dusumu alınca hayat bitio benim için baska hayat baslıo
öğlen için nesfit yedim kızlar
ay yemekler çok yağlıydı çorba bile yanık yağ kokuyodu resmen az bişey içebildim, pilavdan 1 kaşık almış bulundum, körili tavuktan tabağın en üstünde duran 3 minik tavuk parçası bir dilim karpuzyedim akşama kadar artık beyaz leblebi atarım ağzıma, bu sıcaklarda yenmiyo yağlı şeyler toplu yemeklerde malum yağın içinde pişiyo evden de habire yemek taşınmıyo,
nilufertt madem burdasin kocum,
dayanamicam ben yine yazicam menumu yaa
06.30
1 bardak limonlu su
08.30
yarim dilim kepek ekmegi
yarim domates,
ceyrek salatalik
1 kk beyaz peynir
bir tutam maydonoz
ara
yarim domates, cyrek salatalik, yarim d. kepek ekmegi
ogle
mantar corbasi
fasulye yemegi
light yogurt
yarim dilim tuzsuz ekmek
ara
1 avuc kiraz ile, 2 dilim kavunum var, onlari yicem 3 bucukdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?