50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol::roflol::roflol: -tatlicadiarzu-

uykum varrrrrrrrrr mirmirmirmir

ahh cnm yesil cayim evde var, isyerine getirmeyi unutuyorum 2 gundur.
onun yerine ihlamur, yada dogadan relax cay iciyorum arada,
onlari yazmayi unutuyorum menu yazarken.

cnm yalniz degilim4 kisiyiz, ama masalarimizin karsisinda paravan var, yuzyuze bakmiyoruz, o yuzden rahat yiyebiliyorum, usulen bi soruyorum istermisiniz diye sonra da yiyorum..

)

ayy evde bişey yok akşam eşimde yok yani yemek yapmıcam geçiştircem oyüzden ne yesem bilemedim nesfit yedim eee akşam ne yiyeim ben şimdi meyve su falan filan geçiştirsem olurmu tek başınada yemek yapılıp yenmiyoki eşim yarın akşam gelicek

meyvee suyuuuu hazırmıı hayır aslaaa.
bazen canım çok isterse meyve suyu suyun için biraz katıyorum.
akşamada canım bi tane patetes haşla bol yeşillikle salatasını yap.

kızlar contrex su'yu duydunuz mu hiç? mineralli su..
zayıflamaya yardımcıymış. patronumuz zayıflamak isteyen var mı dedi. beeeen! dedim. o zaman bu sudan iç dedi koydu masama. kuyu suyu gibi pek çirkin bişey ama.

araştırdım biraz. aslında zayıflatmıyormuş ama içindeki mineraller rejim esnasında vücudun güçlü kalmasını sağlıyomuş.

yok meyve suyu değil meyve + su falan gibi geçiştirsemmi dedim
ama patates salatasıda ii fikir teşekkürler
asıl sorun son birkaç akşamdır bahçede oturup salıncakta sallana sallana çiğdem yiyorum bir kase kadar
ay aslında sorulcak yanı yok ama çokmu kötü bişey yapıyorum siz sormadan yazayım evet çiğdem tuzlu...:kedi:

kızlar bende gelldimmmmm:) 52 kiloyum 2-3 kilo vermem gerek. Galiba desteğinize ihtiyacım var:)

neyse bitti ...barsaklarım için gittim habire ......Ama dün lavman yaptılar bugun yine kötü .
bugünkü menüm
sabah
yarım kase müsli

öğlen
tavuklu (ızagara) sandviç yeşillikli

ara
şeftali

akşam ızgara et ve salata düşünüyorum

30-45 dk yürüyüş 30 dk powerplate

ulkerk cok gecmis olsun cnm. umarim daha iyisindir.

anchusa cnm buralarda misin?
ben bi kitap okuyorum son gunlerde (tatilde basladim daha dogrusu okumaya )
tarzimin disinda bi kitap ama tatilde okumasi kolay bi kitap olsun istedim;

(normalde turk ve dunya klasiklerini okumayi severim bir de tarihsel romanlari )
neyse,
kitabin adi: piraye- canan tan yazmis.

lise yillarinda idealist, ozgurluk-esitlik savunucusu hatta solcu olarak kendini nitelendiren, nazim hikmet hayrani, siire edebiyata duskun, oyuncu olmak isteyen bir gec kizin, ailesinin yonlendirmesiyle dis hekimligi fakultesine girmesiyle yasadiklari, okul yillarinda asik oldugu kisiyle evlenmesi ,diyarbakira gelin gitmesine kadar uzaman hayati ...

seninle alaksi yok ama bu kitabi okurken piraye hep senin fotolarindaki halin olarak gozumde canlaniyor.. cok enteresan....

pirayenin konusma tarzi, giyimi, dis gorunusu (kitapta betimlendigi kadariyla ) sana cok benziyorrr.

bunu sana soylemek istedim.

ilginc diy mi?

o kitap bende de var peppercimm
daha okumak kısmet olmadı
Elif Şafak'ın Aşk'ına bir başladım hala bitiremedimm..
şimdi senin anchusa ile ilgili benzetmelerini okudum ya
eğer bende okursam Piraye'yi hep anchusa gelecek aklıma

bence oku cnm,
ben cok begendim;
3 gundur, aksam olsa da eve gidip kitabimi okusam diye dusunuyorum gun boyu.

ya nedendir bilmem piraye ile anchusayi ozdeslestirdim ben..

ask kitabi nasil? ben onu da almayi dusunuyorum da..

bence oku cnm,
ben cok begendim;
3 gundur, aksam olsa da eve gidip kitabimi okusam diye dusunuyorum gun boyu.

ya nedendir bilmem piraye ile anchusayi ozdeslestirdim ben..

ask kitabi nasil? ben onu da almayi dusunuyorum da..

AŞK ı okudum ben ama normal bi aşktan öte Mevlana ile Şems in aşkını anlatıyor içine de bir kadının ailesini ve çocuklarını terkedip aşkını yaşaması sıkıştırılmış gibi...

bana biraz saçma geldi anneme de ...

ama çok sattı seven çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…